Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Ce se poate schimba pe garantie si ce nu !  (Citit de 192696 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline GTI paua

• Gold member
  • Locaţia: Cj
  • Mesaje postate: 641
Re: Ce se poate schimba pe garantie si ce nu !
« Răspuns #344 : Februarie 03, 2009, 10:54:46 p.m. »
Garantiile cer niste protocoale foarte riguroase cerute de uzina.
Daca respectivul dealer,nu are service agreat pentru garantii,pa puiu,mergi la altul,n-ai ce comenta,e greseala ta ca nu te-ai interesat inainte unde iti poti rezolva problemele.
 O 2 face' fiind extrem de noua ,va avea niste probleme cu care nu au avut de-a face cehii,deci abia acum se construiesc protocoalele si rezolvarile,care cer muuuulta rabdare.Pentru rezolvarea oricarei probleme tehnice ,se cere o expertiza foarte bine documentata din partea celui ce face lucrarile de garantie.Raspunsul uzinei vine in maxim o saptamana.
« Ultima Modificare: Februarie 03, 2009, 10:57:38 p.m. de GTI paua »
Priveste in retrovizoare daca te urmeaza ingerul tau pazitor...
....................................

Offline king@rthur

• Gold member
  • Locaţia: out
  • Mesaje postate: 1320
« Răspuns #343 : Februarie 03, 2009, 10:49:03 p.m. »
Scuze de off-topic:E rusinos ce se intampla :047: ,mai ales ca e vorba de o masina noua

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #342 : Februarie 03, 2009, 10:38:04 p.m. »
Ia legatura la Porsche Romania cu Dl. Director Cedric Bucurica, Dep. Garantii.  :082:
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline octavian2

• Junior
  • *
  • Locaţia: Gorj
  • Mesaje postate: 58
« Răspuns #341 : Februarie 03, 2009, 03:09:34 p.m. »
Fraţilor la mine e un pic mai groasă treaba. Am cumpărat această octavia facelift acum două luni jumate de la autek. La 2300 de km pe care-i are deja am o turmă de greieri în toate uşile şi în bord ba mai mult mi s-a ars şi un tweter pe uşa spate stânga(sau un contact imperfect) şi nu în cele din urmă la touchscreen BOLERO nu-i mai funcţionează setarea iluminatului adică nu-l pot da mai luminos sau mai întunecat. Am fost cu maşina la service autek din oraşul meu şi mi s-a spus că ei nu fac garanţiile că nu au protocolul încheiat cu porsche sau ceva de genul şi cam cu jumătate de gură mi s-a spus că dacă am drum la Craiova sau la Vâlcea mă vor repara cei de acolo. Vouă vi se pare normal ca eu, un client fidel ce dă 18 k iepuroi cash pe o maşină, să nu fiu reparat la serviceul dealerului(service dotat cu absolut tot ceea ce trebui chiar şi cu personal calificat) de unde am luat maşina din cauza unor probleme interne ale lor? Dacă este cineva care mă poate îndruma cu un număr de la porsche romania sau autek bucureşti departamentul reclamaţii (cred) v-aş fi tare recunoscător. Cele două serviceuri Craiova, respectiv Vâlcea se află la 300 km dus-întors de mine. Cred că până la urma urmelor o să apelez la protecţia consumatorilor după care la instanţă.  :047:

Nr. de telefon îl puteţi da pe mesaj să fiu sigur că-l primesc.

« Ultima Modificare: Februarie 03, 2009, 03:29:40 p.m. de octavian2 »
SKODA OCTAVIA 2
FACELIFT - BUSINESS
MOTOR 1,6 MPI FABRICAŢIE 2009

Offline Crina

• Stupid people piss me off!
  • Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 927
  • Auto: Karutza
« Răspuns #340 : Decembrie 20, 2008, 08:01:33 p.m. »
te rog imi poti da numele acelei domnisoare/doamne despre care vb pe pm ?

eu eram aceea. acu' spune-mi cu ce te ajuta informatia asta. mai ales ca de data asta n-a fost vorba de service-ul Brady

@MRP-give up, ca n-are sens.... noi stim ce a fost, am ramas masca si am trecut mai departe :(

Offline MRP

• Gold member
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 1815
« Răspuns #339 : Decembrie 20, 2008, 08:30:56 a.m. »
pai de ce a trebuit sa schimbe rola cand se stia ca este volanta? si master era acolo si a auzit.asa ca,mai bine..... :016:

Offline coco_caty

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 148
« Răspuns #338 : Decembrie 19, 2008, 09:44:02 p.m. »
si ai platit ceva ca ti-au schimbat rola intinzatoare ???? so ??? care e problema? si doctorii mai gresesc cate un diagnostic ! daca ar fi sa te duci cu masina la 5 mecanici , asa cum te-ai duce la doctori pentru niste analize , ai sa observi 5 rezultate diferite.
te rog imi poti da numele acelei domnisoare/doamne despre care vb pe pm ?

garantie  are toata masina 24 luni , unele piese mai putin deoarece sunt influentate de suprasolicitari. garantie se refera la defecte de fabricatie , nu ca am tras cu mana mai in tr-o parte si s-a rupt , sau ca am vrut sa fac nu stiu ce / cum si s-a rupt, s-a decojit ca am pus ceaiul cald pe plansa de bord , ca am aruncat bradul in masina si l-am indesat de n-am vazut cum sta si s-a rupt nu stiu ce ornament  si alte nebuneli !

sper sa nu se fi suparat nimeni !!!! nu zic aceste lucruri cu rautate sau la adresa cuiva. sa fim seriosi avem momente cand suntem si neatenti !!!

pentru thunder blue :
se inspecteaza fiecare piesa si se apreciaza cat de afectata este. daca discul nu avea uzura neuniforma , nu avea de ce sa i-l schimbe .placa daca avea arcul moale sau tot asa uzura neuniforma se  schimba in garantie.
daca aveau uzura normala , puteai sa ti le schimbi pe banii tai daca vroiai. :039:

citesc si ma minunez.si mie,dupa ce un "inginer" dibaci mi-a schimbat rola intinzatoare de la distributie,a constatat ca defectul era la volanta.volanta care era schimbat cu 20 000km in urma.asa suntem luati toti clientii de prosti si "inginerii" sunt cei mai "destepti" si incearca tot felul de scheme pe banii si rabdarea noastra.mai interesant este ca unii mecanici nu vor sa auda si nu vor sa incerce sa remedieze nimic .doar spun ca este vina soferului sau "asa face toate".cunosc eu pe cineva din acest forum care a fost sfatuita sa nu spuna ca ,conduce ea masina(fiind femeie,conduce mai prost?) ca nu se uita nimeni la ea.asa ca figura cu garantia este cam ciudata pt ca nu iti spune nimeni ce este in garantie si ce nu.

Offline MRP

• Gold member
« Răspuns #337 : Decembrie 18, 2008, 01:54:15 p.m. »
no problem,calin. >:D<

Offline Calin

• Gold member
  • Locaţia: Constanta
  • Mesaje postate: 656
« Răspuns #336 : Decembrie 18, 2008, 09:28:14 a.m. »
Imi cer scuze. T-Bon3 avea problema.

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #335 : Decembrie 17, 2008, 11:23:45 p.m. »
Bogdane, fii mai calm dragule... Iti cunosc parerile si supararea, dar putin echilibru nu strica...  :082:
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline MRP

• Gold member
« Răspuns #334 : Decembrie 17, 2008, 07:58:07 p.m. »
nu vad legatura cu ce am scris eu.sper sa nu fie un misto subtil.si te rog citeste ce masina am .

Offline Calin

• Gold member
  • Locaţia: Constanta
  • Mesaje postate: 656
« Răspuns #333 : Decembrie 17, 2008, 06:57:43 p.m. »
MRP te pot ajuta cu o clima. Eu mi-am pus de passat cu inele cromate. O am pe a mea. (carcasa) ...ca placa e aceeasi.

Offline MRP

• Gold member
« Răspuns #332 : Decembrie 16, 2008, 03:00:18 p.m. »

pentru thunder blue :
se inspecteaza fiecare piesa si se apreciaza cat de afectata este. daca discul nu avea uzura neuniforma , nu avea de ce sa i-l schimbe .placa daca avea arcul moale sau tot asa uzura neuniforma se  schimba in garantie.
daca aveau uzura normala , puteai sa ti le schimbi pe banii tai daca vroiai. :039:

citesc si ma minunez.si mie,dupa ce un "inginer" dibaci mi-a schimbat rola intinzatoare de la distributie,a constatat ca defectul era la volanta.volanta care era schimbat cu 20 000km in urma.asa suntem luati toti clientii de prosti si "inginerii" sunt cei mai "destepti" si incearca tot felul de scheme pe banii si rabdarea noastra.mai interesant este ca unii mecanici nu vor sa auda si nu vor sa incerce sa remedieze nimic .doar spun ca este vina soferului sau "asa face toate".cunosc eu pe cineva din acest forum care a fost sfatuita sa nu spuna ca ,conduce ea masina(fiind femeie,conduce mai prost?) ca nu se uita nimeni la ea.asa ca figura cu garantia este cam ciudata pt ca nu iti spune nimeni ce este in garantie si ce nu.
« Ultima Modificare: Decembrie 16, 2008, 03:14:26 p.m. de MRP »

Offline T-B0N3

• Junior
  • *
  • Locaţia: Bucuresti, Romania
  • Mesaje postate: 33
« Răspuns #331 : Decembrie 15, 2008, 05:08:42 p.m. »

Iata scrumiera - cred ca pana la urma o sa iau un super glue si o sa lipesc bucatica aceea.

Si butonul in cauza. Stiu ca nu se vede foarte bine - calitatea proasta a camerei de pe telefon, dar macar va faceti o impresie.

Octavia 2 1,9 TDI - 140 cp powered by DimSport - Elegance, Xenon, Pachet de drumuri grele, volan mul

Offline T-B0N3

• Junior
  • *
  • Locaţia: Bucuresti, Romania
  • Mesaje postate: 33
« Răspuns #330 : Decembrie 12, 2008, 03:25:17 p.m. »
Coco_caty, nu sunt toate cele 3 rotite afectate ... doar cea de pe partea pasagerului si cea de pe mijloc de setare a puterii de ventilatie. Deocamdata nu se observa foarte bine ca sunt cojite (cand au inceput sa se decojeasca, nu am tras de foita aia si s-a asezat oarecum relativ la loc). 1000 de ron ??  :042: mi se pare aiurea, sunt niste ... ma abtin ... de plastic. nu am nevoie de tot climatronicul :)

cu poza de la scrumiera in curand.
Octavia 2 1,9 TDI - 140 cp powered by DimSport - Elegance, Xenon, Pachet de drumuri grele, volan mul

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()