Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Ce se poate schimba pe garantie si ce nu !  (Citit de 192672 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline coco_caty

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 148
R?spuns: Ce se poate schimba pe garantie si ce nu !
« Răspuns #239 : August 13, 2008, 10:58:42 p.m. »
 :039:  dar tu cum consideri ca trebuie rezolvata problema ? asa , pura curiozitate !? :-?
aaaa , era sa uit ! lucrarile in garantie trebuie sa se realizeze cu cost minim !!! :-B

Offline MRP

• Gold member
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 1815
« Răspuns #238 : August 13, 2008, 08:42:16 p.m. »
un burete? de ce nu pune niste canepa?sau niste vata? daca asa o fi normal sa se rezolve niste probleme minore dar enervante,atunci nu prea iti mai vine sa cumperi masina!

Offline coco_caty

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #237 : August 13, 2008, 07:21:24 p.m. »
  :76: cu  capacul de motor nu prea am cum sa cred . (romanul e curios din fire - nu zic ca tu l-ai rupt , poate altcineva) ; referitor la sunetul din panoul de usa mai intai vezi daca ai lasat ceva prin suportul ala ,care ar putea sa intre in rezonanta cu vibratia de la boxa,boxa este descentrata?se aude diferit in general sau in momentul acela?; daca nu daca ai vreodata drum pe la service sa pui si aceasta problema ca sa puna ceva un burete pe acolo intre panoul de usa si tapiterie.  :-B

Offline Sorin83

• Gold member
  • Locaţia: bucuresti, militari
  • Mesaje postate: 1339
  • Auto: O2 2.0 TDI BMN
« Răspuns #236 : August 13, 2008, 05:45:09 p.m. »
pur si simplu s-au rupt.iti dai seama ca nu aveam nici un interes sa il desfac. am descoperit cand am deschis capota sa pun lichid de parbriz.

greierele e in usa pasagerului in dreptul suportului de sticla. daca apas sau trag de acest suport se opreste si "cri-cri"-ul. sunetul se aude numai cand e muzica data drumul si nu se manifesta mereu.
Caracteristicile acestor păsări sunt culoarea cenușie și cântecul lor prin care masculul marchează teritoriul și care se poate asemăna cu denumirea dată păsării. Coada este lungă și pestriță.

Offline coco_caty

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #235 : August 12, 2008, 09:01:05 p.m. »
Cum adica s-au rupt din senin ? alea sigur a tras cineva care nu prea stia cum sta treaba , de ele si le-a rupt. In legatura cu greierele , cum a ajuns acolo? cum canta ? ca sa pot sa imi dau seama daca e mascul sau femela. dezvolta subiectul asta cu insecta ! :76:

Offline Sorin83

• Gold member
  • Locaţia: bucuresti, militari
  • Mesaje postate: 1339
  • Auto: O2 2.0 TDI BMN
« Răspuns #234 : August 12, 2008, 08:50:21 p.m. »
clemele de la capacul de motor care mi s-au rupt din senin si greiesasul din usa pasagerului pe care-l am din prima zi cand am ridicat masina sunt pe garantie? :)
Caracteristicile acestor păsări sunt culoarea cenușie și cântecul lor prin care masculul marchează teritoriul și care se poate asemăna cu denumirea dată păsării. Coada este lungă și pestriță.

Offline coco_caty

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #233 : August 12, 2008, 08:39:37 p.m. »
 :-~   Vad ca nu s-a mai deschis niciun topic despre lucrarile in garantie !  Sa inteleg ca nu  mai aveti nelamuriri ?  <))  Pentru orice probleme va stau la dispozitie oricand  :080:   :70:

Offline coco_caty

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #232 : August 01, 2008, 09:03:56 p.m. »
 :067: Va rog frumos spuneti-mi de unde aveti aceste informatii , deoarece sun total aberante !  :76: un mail oficial de la importator sau uzina , ceva?  :039:  zilele acestea am dat un rulment de roata spate  la 30 000 km si masina mai avea 4 zile de garantie , so what ?????????? 8-}

Offline B79DZW

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #231 : August 01, 2008, 06:29:45 p.m. »
De o luna de zile am constatat un zgomot enervant la skoda mea octavia. La revizia de 15000 de km am anuntat aceasta problema reprezentantei skoda din deva, raspunsul fiind ca mi se pare...
Am mai facut 2 drumuri cu masina la service pana sa catadicseasca sa recunoasca ca intr-adevar este o problema cu rulmentul din stanga fata. Dupa o saptamana m-am prezentat la service pentru a schimba acest rulment. Surpriza!!! Trebuia sa il platesc din buzunar.....desi mi se pare ciudat ca un rulment nelovit sa cedeze dupa 14 000 de km
la discutia care am avut-o cu reprezentantul de garantii al skoda romania mi sa spus ca de fapt...."tot ce insemna sistem de rulare, deci bucsi, pivoti, arcuri, telescoape, planetara, etc are garantie de 10000 de km.
Nu degeaba te cheama la prima revizie la 15000 de km
anuntati-va si voi prietenii sa nu isi mai cumpere masini facute de concernul wolkswagen caci se pare ca numai numele mai a ramas din el.
Cum e posibil ca dupa 14000 de km sa pice un rulment si sa il platim?
Cica firma constructoare nu acorda garantie pentru masinile ce ruleaza in romania
atunci sa mearga sa le vanda in alta parte!!!
Eu imi vreau banii inapoi!
Mai am si alte masini produse de dacia si peugeot dar in garantie, nu s-a pus niciodata problema sa platesc o piesa si sau schimbat fie planetare, fie telescop, fie bucsi...
Scoliti-va dragilor reprezentantii de vanzari sa spuna oamenilor ca nu au garantie pe sistemul de rulare si sa uite de garantia totala data de situl dumneavoastra oficial!!!
In mine aveti un client nemultumit!!!!
Si nu voi recomanda niciodata unui prieten aceasta marca!

Edit by Crina: te rog nu scrie cu caps
« Ultima Modificare: August 01, 2008, 06:42:48 p.m. de Crina »

Offline Alpin

• Junior
  • *
  • Locaţia: Reghin
  • Mesaje postate: 22
« Răspuns #230 : Iulie 31, 2008, 08:39:24 p.m. »
Ca sa nu se inteleaga gresit, la masina s-a schimbat de trei ori turbina. Ultima defectiune, a 4-a, socotind si pe cea din fabrica, s-a produs in acest weekend. Masina zace in service acum.

Offline coco_caty

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #229 : Iulie 31, 2008, 08:33:47 p.m. »
 =; deci dupa ce ti s-a schimbat turbina i s-a facut teste si totul a fost ok ? de ce te mai plangi ? :76:

Offline Alpin

• Junior
  • *
« Răspuns #228 : Iulie 31, 2008, 08:21:41 p.m. »
Tocmai, de prevederile acestei legi vrem sa ne folosim. Poate n-ar fi fost problema daca, ultima oara cand a fost schimbata turbina, producatorul a dat indicatii pt verificarea suplimentara a masinii. A fost super testata, avem si rezultatul ca masina e OK. Deci producatorul a intuit ca defectul nu provine de la turbina, ea este doar victima. Din ce stiu e ca consuma ulei mai mult decat normal. Nu stiu exact ca nu umblu cu ea.

Offline coco_caty

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #227 : Iulie 31, 2008, 08:05:41 p.m. »
 Asta cu iesitul din garantie este regula la toate service-urile.
 Explicatie : tu ai cumparat masina ( produsul ) , cand s-a stricat turbina ( produsul a iesit din conformitate deoarece nu mai functioneaza cum trebuie) , fabrica Skoda prin intermediul importatorului si apoi prin dealer este dator sa iti repare masina ( sa ti-o aduca in conformitate) ; si acum tine-te tare  : legea 449/2003 republicata in 2008  art 16 zice ca temenul in care producatorul este responsabil este de 2 ani .    :D

Offline liv_sibiu

• Gold member
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 3014
  • Auto: 1,9 TDI PD , 77 kW ,
« Răspuns #226 : Iulie 31, 2008, 07:43:14 p.m. »
Aici sunt doua probleme si anume:
- garantia producatorului
- garantia piesei inlocuite
Trebuie vazut negru pe alb daca garantia unei piese inlocuite in TG inceteaza de drept in momentul expirarii garantiei producatorului .
Personal cred ca daca aveti jurist bun , si nu-i stipulat in contractul de garantie ca inceteaza garantia piesei sau lucrarii facute in TG aveti sanse de gastig. Trebuie documentare si pregatire a procesului .
Skoda Octavia II Trend , 1,9 TDI / BXE -105 CP/250 Nm , CV manuala , PDG , tempomat , s.a.

Offline Alpin

• Junior
  • *
« Răspuns #225 : Iulie 31, 2008, 07:31:20 p.m. »
Scrie asta intr-un contract de garantie? Pt ca se doreste actionarea in judecata a firmei Compexit si a lui Skoda implicit.

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()