Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Scut motor  (Citit de 25634 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline dodobird

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 481
Re: Scut motor
« Răspuns #13 : Iulie 31, 2008, 05:12:10 p.m. »
Da destul de penibil , aici chiar ca poti lua in considerare, parca era o propunere mai veche, "scut de Dacie" . Spre rusinea producatorului skoda , Dacia cu "marii ei ingneri" a scos un scut minmal care NU deranjeaza reacirea motorului (din tubulaturi si o mica plcheta metalica in zona strict priculoasa). Studiaza aceasta problema in mod sigur se poate pune poate chiar el cu ceva adaptari sau face unul special adaptat pt skoda ta.
De mentonat ca desi acel scut a fost scos din motive de "economie" de material , el a fost chiar bine conceput.
Dacia 1310 1,6 8V + Octavia Tour 1,8 20V-T

Offline r0bbie

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 6
« Răspuns #12 : Iulie 31, 2008, 12:49:07 p.m. »
ok, m-a sunat dealeru'

scut de motor pt fabia pe benzina de 1.2l NU se monteaza in tara. Nu se recomanda montarea scutului din motive ca asa a fost gandita racirea motorului (adica fara scut) :-/  :-?

apoi, in Ungaria se montaza scut, 150 euro, dar se monteaza cu un sistem aditional de racire (!), care costa inca ~150 eur.
Mentionez ca dealer-ul e sucursala din Timisoara unei firme din Szeged, Ungaria.

Montarea e posibila (in Hu) si ulterior livrarii.

pareri?

Offline r0bbie

• Doar inscris
« Răspuns #11 : Iulie 30, 2008, 09:49:19 a.m. »
da, pentru linistea sufleteasca .... si parca si conduci si cu mai multa incredere prin paduri :)
am vb la dealer, PDG cica ar fi ~ 300 EUR la montarea ulterioara, paai asa nu cred ca vreau. Se poate doar scut, inca nu stie pret exact, se pare ca in jur de 100 EUR. Revin.

Offline bogdanbran2002

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 453
  • Auto: fabia2 1.4, 86 cp
« Răspuns #10 : Iulie 29, 2008, 09:46:19 a.m. »
Eu nu am scut. Am dat si in gropi cu ea si inca nu am avut probleme. Cand am cumparat-o am intrebat de PDG si mi s-a spus ca nu e nevoie ca este inalta. Am mers si pe drum forestier, incarcat. Acum depinde si de modul de condus al persoanei de la volan. Poate mi-as pune scut asa... pentru linistea sufleteasca, nu se stie ce mai gasesti pe soselele noastre :042:
skoda fabia 2 elegance 1.4, 16v, 86 cp, an 2008, BXW
B 02 BRZ

Offline F L O R I N

• Gold member
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 3747
  • Octavia 2 , 2.0 TDI 140CP cu DSG
« Răspuns #9 : Iulie 28, 2008, 06:50:34 p.m. »
Noi avem o fabie dar primul model care are scut metalic si inaltatoare iar la denivelari daca ai lucrare in gura risti sa o pierzi la cat de rigida este masina.

Offline 72THX

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti (Dr. Taberei)
  • Mesaje postate: 995
« Răspuns #8 : Iulie 28, 2008, 06:19:04 p.m. »
r0bbie vrei sa pui scut de dacie pe Fabia nu glumi.
Vorba : Obrazul subtire cu cheltuiala se tine.

Da banutu' ca face ... :082: Daca poti ia metalic ca nu se stie....pe unde intri cu masina
SKODA OCTAVIA 2 Elegance, 4x4; 1,9 TDI BXE; Xenon, PDG, Tempomat, Maxi-Dot, Hill Hold...
[URL=http:/

Offline r0bbie

• Doar inscris
« Răspuns #7 : Iulie 28, 2008, 12:52:25 p.m. »
>500 RON ?? auu! Nu merge ala de la Dacie, oare? :P
Am vorbit la dealer, am intrebat de scut metalic sau de pachet drumuri grele ... la-am zis ca doresc pret si cu montaj ulterior. Nu au stiut sa-mi spuna pe loc, revin cu detalii

Offline M i c u t z u

• Moderator
  • Mesaje postate: 3175
  • Auto: SUZUKI S-CROSS AT
« Răspuns #6 : Iulie 28, 2008, 12:29:33 p.m. »
nu ti se monteaza suspensii noi ci niste inaltatoare cel putin asa este la octavia.oricum tot acest pachet sare de 500 ron
Esti IDIOT?Atunci citeaza ultimul mesaj postat!

Offline r0bbie

• Doar inscris
« Răspuns #5 : Iulie 28, 2008, 12:19:33 p.m. »
mersi, deci este pachet drumuri grele, disponibil ulterior cumpararii. Poate ca ma intind ... dar daca vreau doar scutul, am o sansa? Suspensiile noi asa simt eu ca m-ar usca de bani :)

Offline M i c u t z u

• Moderator
« Răspuns #4 : Iulie 28, 2008, 10:57:12 a.m. »
nu stiam ca ai ales masina din stoc.pai ai putea sa ti montezi dupa ce apare masinuta dar pretul va fi altul. si intradevar scutul metalic merita toti banii.
« Ultima Modificare: Iulie 28, 2008, 11:11:59 a.m. de micutzu »

Offline r0bbie

• Doar inscris
« Răspuns #3 : Iulie 28, 2008, 10:55:44 a.m. »

mersi, nu am intrebat de optiuni, e vb de masina de pe stoc. Am intrebat de scut ca accesoriu, adica daca se poate monta ulterior cumpararii.
Ar fi "pachet drumuri grele" o varianta (mai) buna? Am inteles ca e vb si de suspensii modificate, ceea ce scumpeste cam mult treaba, cred. Tot ce urmaresc e sa nu-mi sparg baia in vre-un bolovan/bordura sau ce-o fi. Am o dacie veche, cu scut metalic care face toti banii!
« Ultima Modificare: Noiembrie 26, 2010, 09:58:21 a.m. de M i c u t z u »

Offline M i c u t z u

• Moderator
« Răspuns #2 : Iulie 28, 2008, 10:16:30 a.m. »
ai intrebat pe consilier de pachet de drumuri grele ca si optionale? aceasta exista iar pt identificare este pk4.
« Ultima Modificare: Iulie 28, 2008, 10:20:41 a.m. de micutzu »

Offline r0bbie

• Doar inscris
Scut motor
« Răspuns #1 : Iulie 28, 2008, 09:49:55 a.m. »
Salut,

Urmeaza sa-mi primesc noua fabia cam in 2 saptamani. Dealer-ul mi-a zis sa se gaseste ca accesoriu scut motor, din plastic sau metalic, acesta fiind unul din motive pt care am ales masina (si am platit avans). Problema mea e ca am consultat cataloage, cautat pe Internet, si nu am gasit ... nimic :-(  Sunt pe cale sa iau teapa?
Va rog, daca stiti ceva concret de scut motor pt noua fabia sa ma ajutati. Inca nu e tarziu sa renunt la masina! Mersi

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()