Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: CUM ATI FOST UMILITI DE DEALER  (Citit de 63720 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline moki

• Junior
  • *
  • Locaţia: Iasi
  • Mesaje postate: 74
Re: CUM ATI FOST UMILITI DE DEALER
« Răspuns #69 : Noiembrie 19, 2008, 07:47:36 p.m. »
Da FLORIN,se pare ca la noi cu frumosul nu prea merge.De acuma ma apuc sa ii calaresc. <))
   S

Offline F L O R I N

• Gold member
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 3747
  • Octavia 2 , 2.0 TDI 140CP cu DSG
« Răspuns #68 : Noiembrie 19, 2008, 07:39:11 p.m. »
Intra tare in ei ca sa rezolvi treaba pt ca te va prinde Pastele tot cu nr rosii. ;)

Offline moki

• Junior
  • *
« Răspuns #67 : Noiembrie 19, 2008, 07:35:44 p.m. »
Salutare,

Revin cu impresii proaspete.
Am fost azi la dealer si am luat al 3-lea set de numere.
Am vorbit cu ei despre acte si am ramas cu vorba ca "vin,vin".
Am intrebat si despre fisa de inmatriculare,dar raspunsul a fost ca aia o iau de la firma de leasing,dupa ce am actele de la ei.
   S

Offline F L O R I N

• Gold member
« Răspuns #66 : Noiembrie 14, 2008, 12:43:36 p.m. »
Nicidecum,daca iei fisa si o duci sa dealear,in max doua saptamani ai masina inmatriculata. ;)

Offline moki

• Junior
  • *
« Răspuns #65 : Noiembrie 14, 2008, 11:59:49 a.m. »
In primul rand va multumesc tuturor pentru sfaturi si pareri.
@Atreides - am sa ma duc azi pe la dealer sa ii iau la intrebari legat de fisa asta de inmatriculare.Nu m-am dus mai devreme pentru ca mi-au zis sa stau linistit ca ma suna ei cand trebuie sa ma duc sa iau actele.
@FLORIN - adica daca iau AZI fisa respectiva si o vizez dureaza 2 luni pana inmatriculez masina?!!
@neo21   - imi pare rau sa aud ce patesti.sper sa iti inmatriculezi cat de repede masinuta.oricum vazand ce zici tu,ma motivez sa ii iau la fugarit pe cei de la Open,nu de alta,dar nu mi-ar fi prea bine sa stau de Craciun si Sarbatori fara masina.
   S

Offline Admin

• Life is tough. Great!
  • Administrator
  • Locaţia: 47°47'24''N 22°53'24''E
  • Mesaje postate: 2603
  • Waste Allocation Load Lifter - Earth Class
« Răspuns #64 : Noiembrie 13, 2008, 10:38:08 p.m. »
Ceva mi se pare tare putred in treaba asta.
Oameni buni, mergeti si cereti-va drepturile nu mai asteptati sa va pice de la "sfantul Asteapta" ca ceva nu mi se pare in regula.
Nu vreau sa pun paie pe foc, pentru ca nu cunosc ce e acolo, dar eu zic ca e si vina voastra ca stati si nu ziceti nimic.

Offline F L O R I N

• Gold member
« Răspuns #63 : Noiembrie 13, 2008, 10:32:40 p.m. »
Mi se pare exagerat de mult .De cand sunt eu la Mobel nu am avut asemenea intarzieri,au mai fost si la noi dar nu asa perioade lungi. :039:

Offline neo21

• Junior
  • *
  • Locaţia: Vaslui
  • Mesaje postate: 51
  • Auto: skoda octavia 2, 1.4
« Răspuns #62 : Noiembrie 13, 2008, 10:11:07 p.m. »
buna
eu sunt unul din nefericitii posesori de skoda care nu si-a primit CIV. Am luat masina cu banii jos. A venit pe 16 august si suntem in 13 noiembrie si nu am inca aceasta CIV. Dupa mai multe telefoane am inteles ca pot ridica aceasta carte pe 14 in conditiile in care mie imi expira si cel de al treilea set de numere rosii pe 16. Si toate acestea se intampla la Open Service Iasi.
skoda octavia 2, 1.4 MPI, 80 CP, 2008, gri satin, echipare Trend

Offline d-rive

• Gold member
  • Locaţia: Galati
  • Mesaje postate: 1560
  • just me!
« Răspuns #61 : Noiembrie 13, 2008, 09:21:23 p.m. »
O intrebare insa: si cand vine ulterior clientul (deja cu banii dati) la garantie cu diverse probleme... tot prieten bun iti e?
Iti garantez ca da si vreau sa iti spun ca din punctul meu de vedere nu e la alegerea mea daca mai imi e sau nu mai imi e prietent. Este o obligatie. Pana acum inca nu am reusit neperformanta sa las pe cineva cu vreo problema nerezolvata favorabil pentru client si nu fac asta din obligatie sau ca imi face respectivul reclama negativa ci pur si simplu pentru ca asa consider eu ca e corect, punandu-ma in pielea lui imi dau seama cum mi-ar placea mie sa fiu tratat.
Ai zis cuvantul garantie. Magic cuvant...

Offline F L O R I N

• Gold member
« Răspuns #60 : Noiembrie 13, 2008, 02:13:23 p.m. »
Da,daca nu ai fisa de inmatriculare vizata de organele financiare mai stai inca doua luni cu nr rosii.Du te la dealer urgent si cere fisa de inamtriculare cu care sa te duci la financiar sa ti o vizeze.Oricum de cand ai viza si pana ti o inmatriculeaza mai dureaza cam 2 saptamani.

Offline Admin

• Life is tough. Great!
  • Administrator
« Răspuns #59 : Noiembrie 13, 2008, 01:18:17 p.m. »
moki: la noi clientul primeste aceste acte pentru ca trebuie sa mearga la finante impreuna cu contractul de leasing, sa plateasca impozitul pe anul in curs si sa-i fie stampilata fisa de inmatriculare (aia se face la un imtermediar de inmatriculari).
 Clientul revine cu actele si eu le trimit la firma de leasing pentru inmatricularea finala.
Acuma in alte parti nu stiu cum se procedeaza, trebuia sa intrebi si tu cand ai luat masina...

jonah lomu .

• Vizitator
« Răspuns #58 : Noiembrie 13, 2008, 01:03:52 p.m. »
eu nu am fost umilit de dealer ci de compania de leasing,am avut numere de leasing  stiti b777777 asa,cind am cumparat masina am precizat ca vreau neaparat toate costurile in rata, stupoare la ultima rata am mai platit 600 si ceva de euro ACCIZELE,mi se parea normal sa mi fie prezentata de la inceput aceasta problema a LEASINGULUI DESCHIS cum spun ei,toate au fost bune si frumoase 3 ani si ca deobicei rominu o da in bara la mal,deci baieti ku b111111 surpriza la finalul contractului puneti bani deoparte :-< :-< :-< :-<

Offline moki

• Junior
  • *
« Răspuns #57 : Noiembrie 13, 2008, 01:02:30 p.m. »
Am inteles.
Eu nu am nici unul din aceste acte.De la dealer trebuie sa le iau?!
   S

Offline Admin

• Life is tough. Great!
  • Administrator
« Răspuns #56 : Noiembrie 13, 2008, 12:58:32 p.m. »
Cei de la firma de leasing au nevoie de urmatoarele acte :

1. factura finala
2. CIV (carte de identitate)
3. Fisa de inmatriculare vizata (prin utilizator) de catre organul fiscal local al utilizatorului

Offline moki

• Junior
  • *
« Răspuns #55 : Noiembrie 13, 2008, 12:43:57 p.m. »
Salutare tuturor,
@Atreides - ma refeream la actele pe care trebuie sa ti le dea dealerul.Am zis generic CIV(gresit intr-adevar).
@FLORIN  - da,am tot numere rosii.Cei de la Unicredit au nevoie de actele de la dealer pentru a inmatricula masina(talon+fisa inmatriculare).Parca asa am inteles.
   S

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()