Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: CUM ATI FOST UMILITI DE DEALER  (Citit de 63760 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline humi

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 2
open service iasi(daca vrei sa fii un client nemultumit de la a la z)
« Răspuns #24 : August 05, 2008, 10:38:07 p.m. »
am facut marea greseala sa achizitionez o skoda octavia elegance de la open service iasi.la inceput totul suna foarte frumos.masina a fost livrata in 12 zile.prima problema sesizata...la viteze mari portiera din spate stanga scoate un sunet ciudat...un vajait...am inteles ca problema e mai veche si e usor de rezolvat...dar la iasi se pare ca e altfel...bravii lucratori au incercat deja de 2 ori sa rezolve aceasta problema dar se pare ca ii depaseste.a trect prima luna in care am mers cu numerele provizorii(nu mai pomenesc de faptul ca astept ce putin o ora in reprezentanta ca sa apara cineva de la service).de aici incepe aventura.evident...acte nu am nici acum...si a trecut deja inca o luna la inceputul careia am fost plimbat cu vorba ca sau schimbat legile ca rar-ul e de vina...si multe altele.de cateva zile am inceput sa caut cartea de identitate a masinii si mergand pe fir pana la porsche romania si rar bucuresti aflu stupefiat ca banii mei au fost tinuti de dealerul din iasi timp de aproape o luna.chiar am ramas fara cuvinte cand am inteles ca masina mea nu figureaza ca fiind livrata la importator...la iasi, domn' sef de vanzari o tine pe-a lui...ca sunt proceduri,ca el nu poate face nimic.ironia e ca mai sunt multi altii in situatia mea...un clint a si reclamat la opc service-ul dupa ce a stat 2 luni cu masina pe tusa.de fiecare data cand ma duc acolo apare cate un client nemultumit ba  ca nu are acte, ba ca schimbul de ulei dureaza 4 ore, ba ca ii mai schimba cate o piesa de prin masina.e ceva obisnuit...acesta este un apel pentru toti clientii nemultumiti sa luam legatura si sa actionam legal impotriva open service.singur nu am ce sa fac...chiar vreau sa returnez masina si sa-mi recuperez banii

Offline d-rive

• Gold member
  • Locaţia: Galati
  • Mesaje postate: 1560
  • just me!
Raspuns: CUM ATI FOST UMILITI DE DEALER
« Răspuns #23 : August 05, 2008, 10:26:37 p.m. »
Ia citeste contractul de leasing  :-~

Offline Giovanni_23

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: NT
  • Mesaje postate: 382
  • Auto: Octavia 2 1.9 TDI
« Răspuns #22 : August 05, 2008, 10:25:00 p.m. »
        X( Eu in ianuarie vreau sa platesc masina integral...........dupa 2 ani de leasing.......daca patesc si eu la fel ii dau in judecata....si lecer daune pentru fiecare zi intarziere+daune morale........pai asa ceva nu se poate  no way!!!!
Skoda Octavia 2 1.9 TDI *Elegance* °2007°

Offline d-rive

• Gold member
  • Locaţia: Galati
  • Mesaje postate: 1560
  • just me!
« Răspuns #21 : August 05, 2008, 09:30:46 p.m. »
Confirm si eu tot ce a spus Atreides.
Confirm deasemenea atitudinea unor "vanzatori" din Bucuresti si Adi, asta nu e nimic. E drept, acolo masinile se vand pe banda rulanta si nu prea se face ceea ce stii tu ca inseamna o vanzare adevarata, corecta, eleganta. Acolo vine omu', vezi ce vrea, actele si pa. Bine nu e regula generala dar se intampla destul de des.
Sa fiu inteles corect, in randurile de mai sus nu fac referire neaparat la vanzatori de Skoda  :D

Probleme au fost cu RAR-ul. Probleme au fost cu inmatricularile la Bucuresti (leasing), probleme sunt la importator, probleme sunt la dealeri, probleme sunt la... insasi tara asta e o problema uneori. Eu fac eforturi supraomenesti sa tin lucrurile sub control. Chiar le ziceam colegilor ca daca scapam nebatuti saptamana asta... e mare lucru. Din pacate, unii, nu stiu, nu au auzit ce e aia COMUNICARE.

Sa va mai zic una. La noi, la Galati sunt probleme cu autorizatiile de circulatie provizorie. Pur si simplu cineva a uitat sa comanda formulare (de la Pol. e specimenul)... va dati seama ca fiecare client intai trebuie sa isi inmatriculeze masina si abia apoi poate sa o ridice?  :-SS Noi incercam cat putem sa ajutam clientii, sa rezolvam problemele. Unii oameni au inteles, altii urla, injura, bufnesc, trantesc... inutil, sunt probleme care depasesc capacitatile unui consilier de vanzari... cum ziceam mai sus, tara in sine e o problema.

Problemele sunt multe, sistemul e prost gandit, nefunctional, unii oameni nu sunt capabili sau nu vor sa-si faca treaba. E un lant al slabiciunilor in care sunt mai multe verigi slabe decat bune... Unii incearca sa-si faca datoria, se dau peste cap dar uneori se simt incapabili sa suplineasca prin fortele lor proprii incompetenta unora de mai sus. Cautati in toate rationamentele voastre de unde pleaca vina, a cui e, o sa fiti socati, pleaca de la cine nu va asteptati.

La noi, cu toate ca sunt probleme foarte mari, incercam din rasputeri si cel putin pana acum s-a reusit rezolvarea in marea majoritate a tuturor problemelor, dar... nu te pui cu natura, fie umana, fie natura inconjuratoare. Sper sa treaca toate cat mai repede si sa revenim la normal.

A zis Atreides un lucru. De cumparati masini de la cei care stiti ca sunt asa cum sunt? Uneori merita un drum de cateva sute de kilometri  ;;)
Am zis toate astea in calitate de pasionat Skoda, posesor si nu in calitate de om implicat in procesul de vanzare a autoturismelor Skoda. Dealtfel, dupa titlul topicului, banuiesc ca se va discuta despre Skoda-vanzari in general si nu despre un dealer anume. Etica nu imi permite sa fac referiri la altii, prefer sa privesc strict in ograda mea.

@moonwalker, esti in mai multe situatii intr-o eroare grava. Cineva, pe tot circuitul te-a mintit. Daca vrei mai multe detalii... PM.
« Ultima Modificare: August 05, 2008, 09:33:16 p.m. de d-rive »

Offline RRS

• Gold member
  • Locaţia: CJ
  • Mesaje postate: 2935
  • Fotograf Youtubar
  • Auto: Karoq TDI
« Răspuns #20 : August 05, 2008, 06:59:40 p.m. »
Cu aceasta ocazie invit pe ceilalti pagubiti interesati sa dea in judecata dealerul de la Iasi sa imi trimita un mail pentru a clarifica modul in care ne putem forma un grup, pentru a actiona in judecata pe acesti hoti. Si, din cate am auzit, sunt zeci de clienti ai Open Service Iasi aflati in aceeasi situatie jenanta de a fi furati pe fata de niste paduchi lati...

Te felicit pentru initiativa. In plus te sfatuiesc sa-ti consulti avocatul legat de oportunitatea a inca 2 actiuni :
1. Contactarea Politiei (fostul Economic, cum i-o mai fi zicand- pt. inselaciune = dosar penal )
2. Cu mai multi sorti de izbanda si cu implicatii nasoale pt. dealer :
Scrisoare detaliata catre firma mama.

RAPID!
intru rar pe forum, rog MP pentru contact

Offline sady

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Tulcea
  • Mesaje postate: 453
  • Auto: O1, 1.8 t
« Răspuns #19 : August 05, 2008, 06:23:42 p.m. »
Cu aceasta ocazie invit pe ceilalti pagubiti interesati sa dea in judecata dealerul de la Iasi sa imi trimita un mail pentru a clarifica modul in care ne putem forma un grup, pentru a actiona in judecata pe acesti hoti. Si, din cate am auzit, sunt zeci de clienti ai Open Service Iasi aflati in aceeasi situatie jenanta de a fi furati pe fata de niste paduchi lati...

Te felicit pentru initiativa. In plus te sfatuiesc sa-ti consulti avocatul legat de oportunitatea a inca 2 actiuni :
1. Contactarea Politiei (fostul Economic, cum i-o mai fi zicand- pt. inselaciune = dosar penal )
2. Cu mai multi sorti de izbanda si cu implicatii nasoale pt. dealer :
Scrisoare detaliata catre firma mama.
1.8T  L&K, '02, berlina

Offline Harlequin

• Gold member
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 1460
  • Auto: SKODA Tour
« Răspuns #18 : August 05, 2008, 05:30:43 p.m. »
 :-SS  aaa...e posibil, m-am incurcat in initiale. scuzeeeeeeeee...dar restul ramane valabil!

Offline moonwalker

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #17 : August 05, 2008, 05:30:28 p.m. »
Am patit acelasi lucru cu Open Service Iasi. Am achizitionat o Skoda Octavia Elegance 1.9 TDI, platita cu banii jos, am trimis banii in contul indicat, masina a venit, mi s-au dat numere provizorii...totul ok pana aici. Problema e cu actele masinii!!!!!!!!!!!!!!!!! Trebuiai sa vina pana la data de 23.07.2008, insa nici o sansa. Da-i cu telefoane in dreapta si in stanga, la Iasi si Bucuresti, la RAR, Porsche Bank, Porsche Romania... Pana la urma, "dupa lupte seculare" si sute de minute consumate, concluziile sunt ingrijoratoare iar ceea ce am descoperit ma duce cu gandul la o tara bananiera, unde smecherii isi bat joc fara perdea de oamenii care isi cer drepturile conform legii fundamentale, daca mai exista... Contrar celor ce mi s-au spus despre RAR(cum ca cer bani, spaga, tin actele), acolo am gasit cei mai de treaba oameni, chiar au fost sinceri si nu mi-au ascuns absolut nimic. Prima surpriza am avut-o cu Porsche Bank: pe 24 iulie am sunat sa vad de banii virati in contul de la Iasi...stupoare generala...BANCA NU PRIMISE BANII!! Am sunat apoi la Porsche Romania...ALTA ENIGMA INCA NEELUCIDATA: conform datelor pe care le aveau ei, autoturismul al carui proprietar sunt eu ERA INCA PE STOC,  NEVANDUT!!! O situatie absolut incredibila: autoturism Livrat de Open Service, cu act de predare - primire semnat de mine si dealer in data de 12 iunie 2008, aflat inca pe stoc dupa atatea zile la importator... Cu dealerul din Iasi nu am putut sa stau de vorba mai mult de 5 minute, ma ducea efectiv cu presu, ma mintea cu nerusinare, iar bomba a cazut cand i-am spus ce am aflat cu telefoanele...replica directorului de vanzari m-a dat pe spate: cica de unde am aflat toate astea? Ieri, 04.08.2008, cand am sunat din nou la importator sa intreb de acte, alta bomba...mi s-a spus sa nu ma grabesc, deoarece actele vin in termen de maxim 30 de zile de la data livrarii, si ca autoturismul cu seria indicata de mine A FOST LIVRAT PE 30 IULIE 2008, asa ca actele abia sunt in drum spre RAR. Concluzia este simpla: manariile financiare ale mafiotului de Claudiu Iacob, directorul Open Service Iasi pot fi date in vileag, iar persoanele care au avut de suferit de pe urma acestor coprofagi de la Open Service ar trebui sa se asocieze si sa ii dea in judecata. De altfel, voi deschide un proces pe care sper sa il castig cat mai repede. Cu aceasta ocazie invit pe ceilalti pagubiti interesati sa dea in judecata dealerul de la Iasi sa imi trimita un mail pentru a clarifica modul in care ne putem forma un grup, pentru a actiona in judecata pe acesti hoti. Si, din cate am auzit, sunt zeci de clienti ai Open Service Iasi aflati in aceeasi situatie jenanta de a fi furati pe fata de niste paduchi lati...

Offline Bogdan_bubu

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 187
  • Cinstea nu este o vocatie, cinstea este o optiune.
  • Auto: VW GOLF 7 - 1.4 TSI(103kw)
« Răspuns #16 : August 05, 2008, 05:26:46 p.m. »
Atunci e PBA

Offline Harlequin

• Gold member
« Răspuns #15 : August 05, 2008, 05:26:01 p.m. »
Ala de pe Barbu V e de Skoda si Seat. De-acolo am luat-o.

Offline Admin

• Life is tough. Great!
  • Administrator
  • Locaţia: 47°47'24''N 22°53'24''E
  • Mesaje postate: 2603
  • Waste Allocation Load Lifter - Earth Class
« Răspuns #14 : August 05, 2008, 05:00:25 p.m. »
PBN nu este dealer VW-Audi?

Offline bebeko

• Gold member
  • Locaţia: Bistrita/Cluj
  • Mesaje postate: 1633
  • Auto: Fabia one
« Răspuns #13 : August 05, 2008, 04:58:37 p.m. »
Si la mine a durat mai mult de 30 zile pana ce am primit cartea masinii, dar am primit inca un set de nr rosii, gratis, pentru a putea circula  :D
Asta a fost acum 2 ani, dealerul Compexit Cluj.
Skoda Fabia Elite by TCM Turbo
Peugeot 207 SportPack by Dimsport

Offline Harlequin

• Gold member
« Răspuns #12 : August 05, 2008, 04:42:57 p.m. »
nu stiu, nu i-am urmarit traiectoria profesionala. daca ai cunostinte pe acolo, initialele lui sunt MB.  :71:

Offline Admin

• Life is tough. Great!
  • Administrator
  • Locaţia: 47°47'24''N 22°53'24''E
  • Mesaje postate: 2603
  • Waste Allocation Load Lifter - Earth Class
« Răspuns #11 : August 05, 2008, 04:40:17 p.m. »
Si mai lucreaza acolo?

Offline Harlequin

• Gold member
« Răspuns #10 : August 05, 2008, 04:20:47 p.m. »
nici direct. de vanzari nu m-a crezut si am fost nevoit sa-i forwardez mailul, fiindca istetzul mi-a trimis in scris sfatul. a fost foarte plictisit de mine cand a auzit ca cumpar doar o O1... :004:

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()