Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Ati fost client Brady ? Spuneti-va parerea !  (Citit de 185970 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Crina

• Stupid people piss me off!
  • Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 927
  • Auto: Karutza
Re: Ati fost client Brady ? Spuneti-va parerea !
« Răspuns #243 : Septembrie 18, 2008, 07:40:39 p.m. »
in momentul in care s-a deschis service-ul v-ati luat si angajamentul ca reparati masinile in garantie. si nu cred ca gresesc

Offline coco_caty

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 148
« Răspuns #242 : Septembrie 18, 2008, 07:10:41 p.m. »
 :047: vad ca toti ati pomenit despe problema cu radio-cd-ul . intr-adevar recunosc ca sunt o mare problema. si nu prea avem ce sa le facem noi , cei din service . TARE M-AS BUCURA SA SCHIMBAM LA VREUNUL DINTRE VOI UN R-CD , DOUA, CATE VRETI VOI , IN GARANTIE , SI SA SE STRICE TOATE ! SI PE URMA SA VAD LA CE CONCLUZIE AJUNGETI CAND ATI TERMINAT GARANTIA SI S-A STRICAT R-CD-UL ! CE MAI PUTETI FACE ATUNCI ?????????  :067: r-cd-urile cam lasa de dorit la skoda ! pararea mea.
 X(      X(     X(     X(      X(
 Dar scuzati-ma cum de indrazniti unii dintre voi ( nu va cunosc pe niciunul , doar pe doru , dar azi am avut un caz special de garantie cu cu un client)sa veniti in service cu o problema de garantie, sa urlati ca vreti sa chemati OPC-ul , ca ati dat nu stiu cat pe masina si se strica si ca vreti de la noi , service ,pagube morale ca ati pierdut timpul cu masina in service. o intrebare : CU CE SUNTEM NOI VINOVATI CEI DIN SERVICE ????????  Asta dupa ce am explicat clientului ca trebuie sa facem o constatare sa vdm ce are si am reusit sa fur un mecanic cu fff mare greutate sa ne uitam la masina in acel moment si sa rezolvam cazul. si fara programare !  :76:  :039:

Offline Harlequin

• Gold member
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 1460
  • Auto: SKODA Tour
« Răspuns #241 : Septembrie 18, 2008, 05:09:34 p.m. »
Colegul Coco e angajat Brady, e normal sa fie vehement...daca are sau nu dreptate...asta ma abtin sa spun.  :D

Offline dragosb

• Gold member
  • Mesaje postate: 520
  • Auto: O2 2.0 TDI BKD - DSG
« Răspuns #240 : Septembrie 18, 2008, 11:17:59 a.m. »
 :046:
scuze de offtopic:

unele playere de pe masini nu citesc cd-uri care au fost scrise de 2 ori (adica scris, inchis sesiunea, iar scris). in mod normal scrie prin specificatii chestia asta :) .

Scuze daca v-am indus in eroarea, am vrut sa spun CD finalizat scris cu o singura sesiune dupa metoda "disc-at-once".
In manual stream-ului scrie asa: "Your radio can also play recordable CD-R discs and re-recordable CD-RW discs, as long as each writing session is properly finalized".

De fapt, ce am vrut sa evidentiez e altceva: sarmanul zepyro2002 s-a dus in service spunand ca stream-ul nu ii reda unele cd-uri. Daca cei din service au avut atitudinea lui coco, fii convinsa ca omul sa revoltat si s-a simtit dus cu zaharelul: "a, le-ati scris dumneavoastra... pai nu merge... pai de ce puneti cd-uri fara holograma? ce daca tre sa citeasca MP3?"  :-& . Poate cel din service ar trebui sa ii spuna: "incercati sa scrieti cd-urile asa si asa, nu le tineti in soare, nu le tineti la temperaturi foarte ridicate. Daca problema persista atunci vom proceda in consecinta." iar ei sa incerce sa faca test nu numai cu cd-uri "cu holograma" ci si cu cd-uri scrise conform manualului de utilizare al stream-ului. Dar aici se presupune ca personalul din service sa cunoasca ce scrie in manualul respectiv.

:046:

Gata, m-am oprit :D
Object instance not set to an instance of an object...

Offline BitMaster

• Gold member
  • Mesaje postate: 1804
    • Caini ciobanesc german
« Răspuns #239 : Septembrie 18, 2008, 10:29:57 a.m. »
eu una ma indoiesc ca daca ar fi scris cd-ul buclucas in Franta sau Germania ar fi schimbat cu ceva datele problemei :D
chiar daca nu scrie in specs, e foarte posibil sa se intample. asa cum se intampla destul de des ca dupa multiple intrebuintari ale unui CD- RW datele de pe el sa fie irecuperabile. sau daca cd-ul este zgariat sa nu-l citeasca (ale mele arata horror in masina, am trecut la USB-uri. si mi-e mila rau de cd-urile alea cu holograma :P pe care le am prin masina ca le-am distrus de tot)

Offline Gabriel

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti (P-ta Muncii)
  • Mesaje postate: 280
  • "Sunt printre voi, dar nu sunt unul dintre voi"
« Răspuns #238 : Septembrie 18, 2008, 10:26:22 a.m. »
A da pai asa se poate. Ma rog sunt probleme si probleme asta e doar nu vreti sa ne plictisim pe aici prin Romanica noastra dulce si scumpa :))
O2 ALB

Offline BitMaster

• Gold member
  • Mesaje postate: 1804
    • Caini ciobanesc german
« Răspuns #237 : Septembrie 18, 2008, 10:24:05 a.m. »
unele playere de pe masini nu citesc cd-uri care au fost scrise de 2 ori (adica scris, inchis sesiunea, iar scris). in mod normal scrie prin specificatii chestia asta :) . se intampla uneori si la calculatoare

Offline Gabriel

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #236 : Septembrie 18, 2008, 09:34:32 a.m. »
Coco, nu inteleg de ce esti atat de vehement. Sunt destul de multe cazurile cand omul este tratat aiurea si e normal sa fie revoltat.
Cat despre stream: de prin 2006 acesta citeste si MP3-uri iar in specificatiile lui scrie ca poate sa citeasca orice CD-R, CD-RW, CDA. Prin urmare nu iti inteleg vehementa cu care intrebi "folosesti numai cd-uri cu holograma?" . Arata-mi tu un cd cu holograma care sa contina MP3! Atat timp cat despre acea unitate este specificat ca "citeste CD-RW" inseamna ca stie sa citeasca si asa ceva deci trebuie sa functioneze cu CD-uri reinscriptionate ce contin MP3 (sau audio) si cu sesiunea de scriere inchisa. Te-as ruga sa te pui mai intai in pielea clientului si abia apoi sa raspunzi.

Bravo asa si e. Complet de acord! :082:
Respect. ;)
O2 ALB

Offline Gabriel

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #235 : Septembrie 18, 2008, 09:33:47 a.m. »
Pai ce vrei sa zici ca mp3-playeru de la O2 nu merge decatu cu cduri originale?? Hai sa fim seriosi :042:
Dupa parerea mea daca te duci in service si masina e pe garantie si tu zici ca are ceva atunci acel ceva trebuie schimbat nu chituit, lipit sau alte forme romanesti de a face treaba si de a evita problemele. Eu am fost in service cu Passatu si aveam de schimbat o aripa dreapta fata si bara trebuia schimbata.... aia de la service cica stai domne ca schimbam aripa si bara o vopsim de nu se mai vede nimic cand am auzit mai aveam putin si il bateam... dupa vreun sfert de ora de scandal mi-a schimbat tot ca dor aveam full caso!
Deci concluzia este ca atat timp cat stam in Romania trebuie sa te bati si sa te certi pentru parerile tale si pentru modul in care tu consideri ca trebuie facute niste reparatii.
Parerea mea. :067:
O2 ALB

Offline dragosb

• Gold member
  • Mesaje postate: 520
  • Auto: O2 2.0 TDI BKD - DSG
« Răspuns #234 : Septembrie 18, 2008, 09:29:26 a.m. »
Coco, nu inteleg de ce esti atat de vehement. Sunt destul de multe cazurile cand omul este tratat aiurea si e normal sa fie revoltat.
Cat despre stream: de prin 2006 acesta citeste si MP3-uri iar in specificatiile lui scrie ca poate sa citeasca orice CD-R, CD-RW, CDA. Prin urmare nu iti inteleg vehementa cu care intrebi "folosesti numai cd-uri cu holograma?" . Arata-mi tu un cd cu holograma care sa contina MP3! Atat timp cat despre acea unitate este specificat ca "citeste CD-RW" inseamna ca stie sa citeasca si asa ceva deci trebuie sa functioneze cu CD-uri reinscriptionate ce contin MP3 (sau audio) si cu sesiunea de scriere inchisa. Te-as ruga sa te pui mai intai in pielea clientului si abia apoi sa raspunzi.
Object instance not set to an instance of an object...

Offline coco_caty

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 148
« Răspuns #233 : Septembrie 17, 2008, 07:46:26 p.m. »

X(     :047:  :-/   :-?      :70:      :-B
1)ce legatura aveau ceasurile de bord cu scartaitul din bord ???? nu functionau cumva ? aveau geamul crapat ? defecte de soft- dadea vreo eroare in diagnoza???
2)in legatura cu aripa te-ai uitat ce a scris domnul de la constatare de la asigurare? R sau I  ??????
3)foloseai numai cd-uri cu holograma ???? (originale) NU CRED !  aaaa , acuma am vazut , <casetofonul nu mergea bine nu accepta unele cd-uri>   !!!!! probabil s-au facut probe cu cd-uri originale si functiona  >8)

p.s. - trimite si mie numarul masinii pe pm sa verific. ms.

Offline zepyro2002

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #232 : Septembrie 15, 2008, 04:24:45 p.m. »
Am fost client brady trade....vb la trecut pentru ca am avut de schimbat o aripa la octavia II la ei iar ei nu au schimbat-o cum ar fi trebuit ci au chituit-o -lucru care l-am vazut dupa un an de zile.Am mai avut probleme cu masina era in garantie si imi scartaia bordul,iar ei l-au desfacut si mi-au pus o banda acolo ca sa nu schimbe ceasurile la bord si normal sa treaca timpul,casetofonul nu mergea bine nu accepta unele cd-uri,iar ei m-au dus cu vorba tot ca sa iasa din garantie(imi spuneau ca nu o sa le accepte fabrica casetofonul ca garantie etc-)oricum pana la urma casetofonul si ce a mai tinut de garantie normal le-am facut in alta parte.
Deci nu contest,revizii poti face la brady fara probleme insa din pacate altceva...eu  nu voi mai face niciodata.Asta este parerea mea.Nu isi dau interesul decat atunci cand cumperi o masina de la ei,dar daca ai probleme cu masina........se schimba total datele problemei.

Offline danut_marin2006

• Junior
  • *
  • Mesaje postate: 57
« Răspuns #231 : Septembrie 14, 2008, 09:17:07 a.m. »
Pt tataee:
Pai se mai aude ca nu m-a chemat nimeni in sevice sa-mi rezolve problema ca doar nu era sa dispara de la sine. Si a mai trecut o luna... :-<
« Ultima Modificare: Septembrie 14, 2008, 11:55:50 p.m. de Master 4X4 »
Octavia Tour 1.6 Argintie

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #230 : Septembrie 12, 2008, 09:31:35 p.m. »
Sper sa nu !  >:D< De fapt, oricand ajungi prin Bucuresti, da-mi de stire. Ne vedem cu placere !  ;;)
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline bebeko

• Gold member
  • Locaţia: Bistrita/Cluj
  • Mesaje postate: 1633
  • Auto: Fabia one
« Răspuns #229 : Septembrie 12, 2008, 09:24:23 p.m. »
Ahh, nu ! Am facut in Cluj. Crezi ca pot sa trec pe la Brady fara sa te caut ???  ;;)
Skoda Fabia Elite by TCM Turbo
Peugeot 207 SportPack by Dimsport

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

Turcaletul de vizitator
[Azi la 12:51:17 p.m.]

Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de vizitator
[Azi la 10:00:23 a.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

deschidere portbagaj din cheie de Kel_Sceptic
[Iunie 13, 2026, 09:24:26 a.m.]

* Mesaje recente

Re: Turcaletul de vizitator
[Azi la 12:51:17 p.m.]

Re: Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de vizitator
[Azi la 10:00:23 a.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Re: Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

Re: Turcaletul de bogdanpiatra
[Iunie 17, 2026, 07:12:43 p.m.]

Calendar

Iunie 2026
Lu Ma Mi Jo Vi Sa Du