Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Serviciile BRADY TRADE: aprecieri sau reclamatii? Parerea voastra conteaza !  (Citit de 182255 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
Asa cum ti-am urat si la livrare, sa ai parte numai de bucurii cu noua masina !  :082:
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline Sica88

• Junior
  • *
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 57
  • Auto: fabia 1.2 htp
 Am fost si eu de trei ori la Brady...momentan doar in showroom,serviceul doar la revizii :D
Dupa aceste vizite sunt doar cuvinte de lauda pentru cei care m-au servit,restu nu stiu cum sunt,pareau si ei la locul lor  =D>
 Masina O2 care a fost luata pe comanda a venit chiar mai devreme decat a fost programata, Fabiutele care au fost luate de pe stoc au venit in maxim 2 zile.
 =D>... :040:... =D>

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Orice iubesti...devii
Ma bucur ca ai recuperat din timpul de randul trecut !  :082:

Offline Radu

• Junior
  • *
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 77
se pare ca problema perioadelor lungi de timp de asteptare nu se aplica tuturor departamentelor brady. astazi am facut itp-ul; eram programat la 14, iar la 14:05 masina era in lucru. la aproximativ 14:35 eram deja pe drumul spre casa; pret: 80 Lei. Concluzie: multumit pe deplin.
P.S.: Doru, din pacate eram pe graba si nu am avut timp sa te caut sa te salut.
Skoda Octavia Elegance 110CP

Offline A V A T A R

• Moderator General
  • Orice iubesti...devii
si banuiesc ca este una si aceeasi persoana cu Doru de pe forumul Skoda al masini.ro

Valentin, multumesc mult pt aprecieri. Ca si celorlalti, de altfel. Incerc sa invat mai multe sa vi le pot impartasi. Si sunt dstule pe care le aflu de la voi. Asadar, aici este un schimb permanent de cunostinte...
Intr-adevar, sunt activ si pe masini.ro, un forum unde am intalnit oameni de buna calitate si cu care sunt prieten, chiar daca cu unii din ei doar virtual. Mereu am crezut ca ORICE SE POATE INVATA, MAI PUTIN SA FII OM - aici e mai greu din pacate. De aceea incerc in munca sau activitatea mea sa ma port asa cum mi-ar placea sa se poarte si cei cu care intru in contact in diverse alte situatii, cand eu sunt doar un client.

Sper sa ne cunoastem curand Valentin, chair daca vizita ta la Brady nu este neaparat legata de o problema la masina... Sa auzim de bine !

Offline F L O R I N

• Gold member
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 3747
  • Octavia 2 , 2.0 TDI 140CP cu DSG
Nu esti obligat sa faci reviziile la 10 000 ci la 15 000 sau un an de zile de la ultima.Ca este mai bine pt motor sa faci la 10 000 este cu totul o alta treaba.Cartea masinii spune ca la 15 000 trebuie sa faci revizia.  :082:

Offline Valentin82

• Junior
  • *
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 22
    • it's all in your mind
acum 15 minute, la car wash, am mai gasit un sticker brady, lipit pe stalpul stanga, care ma invita la revizie peste 10.000 de km... deci 2 - 1 ptr 10.000

Offline roberto

• Gold member
  • Locaţia: Constanta
  • Mesaje postate: 3609
  • Laugh at your problems, everybody else does
Tinand cont de conditiile din RO, eu te sfatuiesc sa faci reviziile la 10.000 de km, nu atat pentru ulei cat pentru filtre. Eu asa am procedat si chiar m-am ingrozit de cum arata un filtru de aer dupa 10000 de km parcursi. treaba cu sticker-ul cred ca e o greseala.
Land Rover Discovery 3

Offline Valentin82

• Junior
  • *
    • it's all in your mind
Impresii de la Brady:

Mdah, din pacate am ratat ocazia de a-l cunoaste pe Doru, insa cei cu care am intrat in contact acolo mi-au fost cat se poate de simpatici :P

Am ajuns la ora 8, ora programarii si, desi era sambata (si, fie vorba intre noi, ma asteptam sa nu gasesc pe nimeni atat de devreme acolo) , toata lumea parea bagata in priza... BILA ALBA! :-)

Am avut placerea sa fiu servit de domnul Teodor Liscan, un tip sarmant si istet care m-a ajutat cu formalitatile. Subliniez inca o data ca treaba asta s-a petrecut la ora 8, ora programarii, asadar nu am fost nevoit sa astept. BILA ALBA again.

Aproximativ 2 ore mai tarziu revizia era gata. In afara aspectelor implicate in mod firesc de o prima revizie, i-am rugat sa ma ajute si cu claxonul, care nu mai functiona. Factura a fost de 521 ron. Uleiul folosit a fost Mobil (One, sper...)

INTREBARE :

Totusi, cum se explica urmatoarea contradictie : in cartea de service mi-au scris ca urmatorul schimb de ulei trebuie sa fie facut peste 15.000km, in timp ce pe stickerul lipit sub capota au scris ca urmatorul schimb trebuie facut peste 10.000 ... DECI EU CAND MA MAI DUC IAR LA REVIZIE?

Brady, nota 10.

Offline IULIAN

• Gold member
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 1150
  • B-791-RLY
Velentin.....Doru este Dumnezeul nostru..... 0m0 vezi sa te pui bine cu el.....ca o sa ai numai de castigat ! :))
Skoda Octavia II 1.9 TDI, gri antracit - din iulie 2010

Offline liv_sibiu

• Gold member
  • Mesaje postate: 3014
  • Auto: 1,9 TDI PD , 77 kW ,
impresii - citeste la masina mea
Skoda Octavia II Trend , 1,9 TDI / BXE -105 CP/250 Nm , CV manuala , PDG , tempomat , s.a.

Offline Valentin82

• Junior
  • *
    • it's all in your mind
si banuiesc ca este una si aceeasi persoana cu Doru de pe forumul Skoda al masini.ro

in alta ordine de idei, usernameul tau imi spune ca suntem concitadini...
impresii despre Intercar?!

Offline liv_sibiu

• Gold member
Master 4X4  ( Doru ) Administrator . Este normal ca interventiile lui sa fie pertinente si de incredere . Acum ai aflat cine este Doru pe acest forum
Skoda Octavia II Trend , 1,9 TDI / BXE -105 CP/250 Nm , CV manuala , PDG , tempomat , s.a.

Offline Valentin82

• Junior
  • *
    • it's all in your mind
da, la Danes stiu ca e un loc foarte potrivit pentru asemenea ocazii... hanul Dracu / Dracula cred ca se cheama, sau asa ceva...

cat despre Doru, i-am remarcat prezenta pe forumuri, am remarcat ca raspunde mereu pertinent si amabil intrebarilor si trebuie sa admit ca ma incearca o oarecare ciuda ca nu-l intalnesc maine...

asta e, poate data viitoare...

oricum, dupa revizie vin cu impresii despre Brady... pozitive, sper :-)
« Ultima Modificare: Mai 16, 2008, 07:17:58 p.m. de Valentin82 »

Offline liv_sibiu

• Gold member
Este la intalnirea de primavara de la Danes . Ai ghinion sa nu te intalnesti si sa cunosti maine  un tip deosebit .

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

Turcaletul de vizitator
[Azi la 12:51:17 p.m.]

Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de vizitator
[Azi la 10:00:23 a.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

deschidere portbagaj din cheie de Kel_Sceptic
[Iunie 13, 2026, 09:24:26 a.m.]

* Mesaje recente

Re: Turcaletul de vizitator
[Azi la 12:51:17 p.m.]

Re: Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de vizitator
[Azi la 10:00:23 a.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Re: Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

Re: Turcaletul de bogdanpiatra
[Iunie 17, 2026, 07:12:43 p.m.]

Calendar

Iunie 2026
Lu Ma Mi Jo Vi Sa Du