Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Serviciile BRADY TRADE: aprecieri sau reclamatii? Parerea voastra conteaza !  (Citit de 182216 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
Re: Serviciile BRADY TRADE: aprecieri sau reclamatii? Parerea voastra conteaza !
« Răspuns #248 : Septembrie 09, 2008, 04:30:08 p.m. »
Toata lumea incearca sa multumeasca clientii. Uneori reusesc mai putin...nu am mai apucat sa aflu ce diagnostic s-a pus la frane... ?
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline bogdanbran2002

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 453
  • Auto: fabia2 1.4, 86 cp
Re: Serviciile BRADY TRADE: aprecieri sau reclamatii? Parerea voastra conteaza !
« Răspuns #247 : Septembrie 09, 2008, 03:54:20 p.m. »
Doru-san, jos palaria in fata lu' matale, dar restu......... :046:
skoda fabia 2 elegance 1.4, 16v, 86 cp, an 2008, BXW
B 02 BRZ

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Orice iubesti...devii
« Răspuns #246 : Septembrie 09, 2008, 02:44:59 p.m. »
Masina este deja in service, s-a facut constatare pt oglinda, se va schimba pe garantie !  ;;)

Offline bogdanbran2002

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 453
  • Auto: fabia2 1.4, 86 cp
« Răspuns #245 : Septembrie 09, 2008, 01:43:02 p.m. »
Acum 5 min am vorbit cu taica-meu care se afla la service Brady. A avut programare la 10:30 pentru remedierea defectiunii de la oglinda din dreapta(nu se poate regla). Nici la ora actuala masina nu a intrat in service, este in parcare =)). Super tare, aglomeratie nene la service.
skoda fabia 2 elegance 1.4, 16v, 86 cp, an 2008, BXW
B 02 BRZ

Offline coco_caty

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 148
« Răspuns #244 : August 02, 2008, 10:34:24 p.m. »
   [-(   Spune-mi si mie te rog cine este consilierul de vanzari pe pm  !!!!!   :D

Offline Loghinescu

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #243 : August 02, 2008, 09:01:33 p.m. »
Poate reusiti sa imi dati dv un reper . Multumesc .
« Ultima Modificare: August 03, 2008, 10:30:26 a.m. de Loghinescu »

Offline Loghinescu

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #242 : August 02, 2008, 08:56:45 p.m. »
Am o parere execrabila . Am dat pe 2 iunie comanda si avans pentru o Octavia Combi , care , conform contractului , trebuia sa ajunga in 6-7 saptamani . Si a ajuns . Pe 14 iulie era in Curtici , unde a si ramas . Pe 16 iulie , am modificat contractul , asa cum de altfel stabiliseram inca de pe 2 iunie , trecandu-l pe firma si pe 17 am dus copie dupa chitanta de avans . Ni s-a spus ca ajunge , cel mai tarziu , pe 23 . Inteleg de la agent , al carui nume am amabilitatea sa nu il dau -deocamdata - , ca a avut loc o grindina si ca toate masinile trebuiau verificate -lucru pe care il gasesc logic -, dar asta numai dupa ce l-am sunat eu , pentru ca din proprie initiativa nu a facut-o niciodata . L-am rugat sa imi spuna daca vine pana pe 4 august , pentru ca voiam sa platim o saptamana la munte si m-a incurajat . Si am platit . Din doua in doua zile l-am sunat eu , ca sa mai aflu ceva si mi-a lasat impresia ca masina mea ar fi in regula . Dv ce ati intelege daca vi s-ar confirma ca nu este intre cele avariate ? A ramas ca pe 29 pleaca si ajunge cel tarziu pe 31 . Pe 30 - ca pleaca pe 31 si azi , sambata ,2 august , as intra in posesie. Pe 31 , l-am rugat sa imi comunice orice modificare ar aparea . De dimineata l-am sunat - a lucrat omul si , spre stupoarea mea , nu stia nimic . Ma suna dupa 30 de minute : s-a incarcat azi-noapte . I-am explicat ca ma duc sa imi iau contractul , care era inca la dv in firma si il gasesc nesemnat , fara nr de inregistrare si neparafat. Dupa indelungi discutii , ne-a trantit alta : faptul ca a fost incarcata nu presupune si ca ar fi plecat si nu , nu stie daca e in buna stare si nici nu stie cand vine . Incep sa ma intreb daca exista . Asa ca este evident ca am pierdut si banii pentru vreo 2 zile de concediu - in cel mai fericit caz . Inca ceva : stiti ce imi spune dumnealui cand i-am reprosat ca nu stie pe ce lume traieste ? Ca nu imi permite . Nu imi aduc aminte sa ii fi cerut permisiunea si nu stiu ce reguli de minima educatie ii dau dumnealui voie sa minta cu asa frecventa si nerusinare. 
« Ultima Modificare: August 02, 2008, 11:00:48 p.m. de Loghinescu »

Offline uvictor

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 18
« Răspuns #241 : Iulie 30, 2008, 07:50:20 a.m. »
Imi postez si eu parerea despre service-ul Brady intrucat ieri am facut revizie de 15000 km (la 12000 :) ). M-am programat la h16, am ajuns mai devreme, am facut formalitatile, am lasat cheile si dup-aia am stat de vorba cu Doru. Pe la h16.30 am vazut ca au dus masina in hala. La h18.30 m-au sunat ca pot sa vin sa o iau (acesta fiind singurul punct slab - cica erau doar 3 mecanici in service). Surpriza a fost cand am platit: 547 lei cu tot cu uleiul lor: Mobil 1. Intr-adevar n-am schimbat filtrul de motorina intrucat am vorbit cu Doru si m-a sfatuit acest lucru dupa ce facusem fisa de service. Am avut un Opel Astra H inainte si la revizia de 15000 km am platit vreo 650 lei si era motorizare pe benzina...
Skoda Octavia 2, model Elegance + extra. 2.0tdi 140cp. Viper 5002.

Offline VFA 2007

• Gold member
  • Mesaje postate: 1246
  • Auto: SKODA OCTAVIA 1.8 T,
« Răspuns #240 : Iulie 23, 2008, 11:34:39 p.m. »
Multumesc,tatae! :032: O sa trec intro dimineata.O sa-l sun pe Doru inainte de a trece. :032:
SKODA OCTAVIA 1.8 T,20V,AUM,195 CP/17.01.2007.

Offline vick

• Gold member
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 716
  • decat o viata cioara, mai bine o zi vultur
« Răspuns #239 : Iulie 23, 2008, 11:23:30 p.m. »
Cristi....sunt foarte rare serviceurile auto in care te lasa sa stai langa auto/mecanic...nici unde lucrez eu, in mod normal clientii nu au voie sa stea in hala....se poate intampla orice....legat de siguranta lor, nu legat de manariile presupuse ale mecanicilor...

politica service e sa stoarca cati mai multi bani de la clienti...d-aia nu merg eu in service pentru ceea ce pot face eu...schimb ulei, filtre...se adauga consumabile la fiecare auto ce intra in service chiar daca acele consumabile nu au vazut auto respectiv la fata...

tin sa mentionez ca si eu daca ma duc in service vreau sa stau langa masina....nu neaparat sa-l supraveghez pe mecanic (cu toate ca uneori e nevoie) cat sa invat ce si cum despre ceea ce conduc :082:
Skoda Octavia 2, 2005, 2.0 TDI DSG
EX. Skoda Octavia 1, 2004, 1.9 TDI

Offline A V A T A R

• Moderator General
  • Orice iubesti...devii
« Răspuns #238 : Iulie 23, 2008, 03:48:35 p.m. »
Multumesc pt feed-back !  :082:

Offline dragosb

• Gold member
  • Mesaje postate: 520
  • Auto: O2 2.0 TDI BKD - DSG
« Răspuns #237 : Iulie 23, 2008, 03:38:15 p.m. »
...............
- revizie tip 15.000 km            178,50
- mat. mici                              13,39
- filtru ulei oct2                        30,52
- filtru aer oct2                         64,89
- filtru oct                                37,62
- spray frana (400 ml)                 3,49
- vaselina (400g)                        2,12
..............

Pretul asta corespunde filtrului de polen simplu, fara carbon. Spun asta deoarece eu am dat ~45 RON pe filtru cu carbune tot la Brady, acum 2 luni. Cu toate astea, nu bag mana in foc ca al tau nu este tot cu carbune.

Azi dimineata am facut si eu revizia de 15000 km. Am fost chemat la 7.30, la 7.30 eram in fata receptiei service, alaturi de alte 4 persoane in aceeasi situatie cu mine. Am terminat deschiderea comenzii la 7.45. La receptie, am spus ca am adus toate consumabilele, lucru care a fost mentionat in fisa de service. Am fost intrebat daca doresc sa pastrez piesele vechi (foarte frumos din partea lor !) si daca am avut probleme cu masina. I-am rugat sa imi verifice si senzorii de parcare intrucat am constatat ca au inversat un senzor acum 2 saptamani cand am schimbat bara spate (tot la ei).
Masina a intrat in hala la 8.00. Nu am putut sta langa masina insa am putut vedea din usa halei cum au schimbat tot ce era de schimbat (cu ce am adus eu !) inclusiv cum mestereau in portbagaj pentru senzorii de parcare. La 9.30 masina a iesit din service, la receptie a ajuns insa comanda 10 min. mai tarziu. La final, am putut gasit filtrele vechi in portbagaj alaturi de restul de ulei (am adus bidon de 5l).

Vineri, fratelui meu i-a fost spart geamul mic de pe usa dreapta spate (deflector).  Am sunat la Brady si am gasit geamul pe stoc la piese si accesorii. La piese si accesorii programul de lucru este pana la ora 16.30 dar interlocutorul meu telefonic m-a asigurat ca si la ora la care pot veni eu (18.30) voi gasi pe cineva care sa ma ajute. La sapte seara am ajuns si am luat geamul. Problema acum era ca nici usa dreapta spate nu se mai deschidea (intrasera bucati de geam la broasca). Am mers la receptie service si am intrebat daca ma poate ajuta cineva, macar cat sa pot deschide usa. Au venit, ne-au ajutat sa deschidem usa si s-au oferit si sa vada daca au loc in service sa ne ajute sa schimb si geamul tot in seara aia.
La 10 seara am plecat de la Brady cu geamul schimbat.

Anul trecut prin primavara, am schimbat la Brady toata partea fata la fosta mea skoda (bara, radiatoare, capota, faruri, aripa stanga + accesorii). S-au miscat foarte repede, in doua saptamani a fost gata. La ridicare am constatat doua scursuri de vopsea (remediate prin 'polish' - noroc ca era alba masina, altfel ii puneam sa vopseasca iar aripa) in rest, totul OK.

Vara trecuta, in parcare la Cora, mi-am gasit infundat haionul exact unde este emblema skoda (tot la vechea masina). S-au miscat foarte repede si au aratat foarte multa intelegere - mai aveam doua saptamani si ma insuram, nu puteam avea masina in felul asta tocmai la nunta mea. Cand am ridicat masina am vazut ca unde au vopsit erau foarte multe impuritati. Aceste lucruri mi le-au semnalat chiar ei la ridicare, cu scuzele de riguare si cu rugamintea sa revin dupa luna de miere sa o mai faca o data. Si asa am facut: am revenit dupa o luna, au rectificat-o tot repede dar fara impuritati :)

Ca sa trag o concluzie: Toti cei cu care am interactionat au fost foarte serviabili si amabili. Insa executantii lucrarilor probabil si-au facut treaba intr-un mod deficitar si cam lipsit de interes, fapt care s-a vazut la finalizarea lucrarilor. Pacat de efortul celor cu care am intrat in contact.

Unde am fost tratat telefonic cu "sictir" a fost (culmea !) la vanzari a.i. O2-ul l-am luat de la Avia Motors.

Scuze pentru lungimea postului .....
« Ultima Modificare: Iulie 23, 2008, 03:42:52 p.m. de dragosb »
Object instance not set to an instance of an object...

Offline Bogdan_bubu

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 187
  • Cinstea nu este o vocatie, cinstea este o optiune.
  • Auto: VW GOLF 7 - 1.4 TSI(103kw)
« Răspuns #236 : Iulie 23, 2008, 02:13:52 p.m. »
Ai stat putin in comparatie cu mine ... doar pentru a pune tester-ul pe masina am asteptat de la ora 7am pana la 2pm. :047:

Offline Cristi 71

• Gold member
  • Mesaje postate: 598
  • Cont sters
« Răspuns #235 : Iulie 23, 2008, 02:02:30 p.m. »
Ieri am facut revizia de 15.000 km la Brady. La final, singura satisfactie pe care am avut-o, a fost ca l-am revazut pe Doru cu care am reusit sa mai schimb cateva vorbe, si caruia ii multumesc si pe aceasta cale pentru amabiliatea de a primi in locul meu coletul cu ulei de la Westone, in posesia caruia nu as mai fi intrat la timp. Cei de la Westone au expediat coletul in ultima clipa, desi eu am dat comanda cu o saptamana in urma. Eu am plecat spre Bucuresti marti dimineata si nu mai aveam cum sa primesc uleiul in Constanta, dar Doru m-a sunat si s-a oferit sa primeasca el uleiul direct la service. Asa ca uleiul a ajuns la service cu o jumatate de ora inaintea mea.
Am avut programare la revizie la ora 12:30 si am predat actele si cheia pe la 12:15, dar masina a fost bagata in hala la ora 14, motivandu-se ca toate elevatoarele sunt ocupate....N-ar fi o mare problema, ca am auzit ca altii au asteptat si mai mult. Am vrut sa fiu si eu de fata la revizie, sa pot discuta cu mecanicul, dar nu mi s-a permis accesul in hala, asa ca am asteptat in showroom. La biroul unde se face receptia pentru revizii, este un afis pe care scrie ca se ofera clientilor internet wi-fi si doritorii sa se adreseze secretarei de la etaj pentru a afla parola. Nu am inteles de ce au o retea securizata, din moment ce parola se comunica oricui intreaba. M-am dus la etaj, conform instructiunilor, numai ca secretara respectiva mi-a spus ca ea nu stie parola si sa ma duc la parter sa intreb... In cele din urma, am aflat parola si asa timpul a trecut mai repede...Dupa 45 de minute, am vazut masina trecand prin fata showroom-ului si dusa in parcare. M-am bucurat oarecum ca am scapat asa de repede, dar bucuria a fost de scurta durata...Am tot asteptat sa fiu anuntat ca masina e gata, dar nimic ! Asa ca dupa inca aproape o ora de asteptare mi s-a pus pata si m-am dus la cel care imi deschisese comanda si m-am luat de el. Si-a cerut scuze ca a fost intr-o sedinta si n-a avut timp sa incheie comanda...In timp ce-mi incheia comanda, apare un altul care se ia de mine cu tupeu, de parca as fi fost subalternul lui, si-mi spune ca de ce am venit cu uleiul meu, ca nu-i bun, ca nu corespunde normelor, etc. si sa mentioneze ala in cartea de service acest aspect... M-am luat in gura cu el si i-am spus celui care incheia comanda ca nu semnez nimic si sa-mi dea cheia sa aduc bidonul care ramasese, ca sa vada ca uleiul corespunde. Norocul aluia a fost ca pana m-am intors eu cu bidonul disparuse, ca la cati nervi aveam de la atata asteptat aiurea, ii dadeam cu bidonul in cap...Cel care scria, s-a convins ca totul e OK si nu a facut nici o mentiune aiurea. Asa ca pe la ora 16 am reusit sa plec, dupa o asteptare de 3 ore si jumatate, din care masina a fost in service doar 45 de minute. Un alt aspect constatat dupa incheierea comenzii, a fost ca la revizie s-au folosit si 400 ml de spray frana precum si 400 g vaselina. Materialele respective nu au costat mult, dar ma gandesc ca daca la o masina veche de 6 luni si cu 10.000 de km au folosit atat spray si vaselina, cat vor folosi peste 5 ani :)
Pe drum, am observat ca se simt in masina mirosurile de praf si fum de afara, ceea ce nu se intampla inainte, asa ca acum ma gandesc sa desfac capacul filtrului de polen sa ma conving ca este montat si daca da, poate o fi doar filtru simplu, fara carbon... Totodata, banuiesc ca nu au pus husa de protectie pe volan, ca am gasit amprente pe el, pe maneta schimbatorului si pe frana de mana. Am avut la mine o cutie de servetele umede si le-am sters...
Pretul mi s-a parut acceptabil, dar nu ma pot exprima in legatura cu calitatea prestatiei, din moment ce nu mi s-a permis sa stau alturi de masina. Cam astea sunt comentariile mele, iata si factura detaliata:

- revizie tip 15.000 km            178,50
- mat. mici                              13,39
- filtru ulei oct2                        30,52
- filtru aer oct2                         64,89
- filtru oct                                37,62
- spray frana (400 ml)                 3,49
- vaselina (400g)                        2,12

TOTAL                                    330,52

Offline CristiM

• Junior
  • *
  • Locaţia: Bucuresti, Drumul Taberei
  • Mesaje postate: 41
  • Auto: Octavia I Combi TDI
« Răspuns #234 : Iulie 22, 2008, 11:47:49 a.m. »
Merci Doru ... daca toti ar lucra ca tine ar fi cu totul altfel. Vezi update la post-ul de mai sus.
Skoda Octavia I Combi 2004, 1.9TDI 90CP ALH, Echipare AIR, PDG
Alarma Black Widow, MP3 Blaupunkt, Navigatie HTC HD2 + IGo/Garmin

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

Turcaletul de vizitator
[Azi la 12:51:17 p.m.]

Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de vizitator
[Azi la 10:00:23 a.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

deschidere portbagaj din cheie de Kel_Sceptic
[Iunie 13, 2026, 09:24:26 a.m.]

* Mesaje recente

Re: Turcaletul de vizitator
[Azi la 12:51:17 p.m.]

Re: Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de vizitator
[Azi la 10:00:23 a.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Re: Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

Re: Turcaletul de bogdanpiatra
[Iunie 17, 2026, 07:12:43 p.m.]

Calendar

Iunie 2026
Lu Ma Mi Jo Vi Sa Du