Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Serviciile BRADY TRADE: aprecieri sau reclamatii? Parerea voastra conteaza !  (Citit de 182279 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ovidelu08

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: BUCURESTI, P-ta Moghioros
  • Mesaje postate: 307
Re: Serviciile BRADY TRADE: aprecieri sau reclamatii? Parerea voastra conteaza !
« Răspuns #308 : Ianuarie 21, 2009, 08:02:43 p.m. »
am facut si eu revizia la 11.000 la Brady
total 1250 lei
ulei Mobil, filtre, usita de la rezervor, remediat suierat gemulete spate(dat jos ambele), curatat MAF, verificat directie, amortizoare.
durata : 5 h
Multumit deplin! :D
2.5 D, 180 CP    (ex Skoda Octavia2)

Offline St3ff

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti (Pantelimon)
  • Mesaje postate: 1732
  • Auto: O2 1.9 TDI BXE
Re: Serviciile BRADY TRADE: aprecieri sau reclamatii? Parerea voastra conteaza !
« Răspuns #307 : Ianuarie 21, 2009, 07:51:46 p.m. »
Si bune si rele.

Azi am fost la revizia de 15 mii.
pret 430 lei fara ulei (multumit de pret)
Timp : o ora jumate.
Ce  m-a deranjat: am facut o sesizare la bricheta (functiona cand vroia inca de cand am cumparat masina) si am fost taxat pentru aceasta operatiune (60 de lei galagios de mult).
Alt plus de care s-a bucurat tata (care a venit sa imi alunge singuratatea) a vrut sa-si cumpere o bricheta cu skoda si a primit-o gratis.

Per total multumit.
Niciodata sa nu circuli cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Offline uvictor

• Doar inscris
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 18
« Răspuns #306 : Ianuarie 20, 2009, 09:21:59 a.m. »
Rugaminte: cred ca mi-am pierdut devizul cu operatiile facute la revizia de 15000 km (factura e bagata de mult in contabilitate), daca ma poate ajuta cineva cu o scanare si sa-mi trimita pe mail sau aici ca i-am promis unui amic, ca ii arat costurile reviziei (nu credea ca m-am incadrat in 600 lei tva inclus si folosind si Mobil 1). Poate sa fie si un deviz mai vechi (fac eu calculele cu euro, etc.).
Multumesc anticipat.
Skoda Octavia 2, model Elegance + extra. 2.0tdi 140cp. Viper 5002.

Offline St3ff

• Gold member
« Răspuns #305 : Decembrie 29, 2008, 06:43:55 p.m. »
scursuri nu am vazut , sper la o vreme buna cu soare sa o spal din nou dupa ce am dat acum 2 zile cu degresant (sau ce mama lui o fi fost) sa vad daca se mai observa ceva si eventual sa o vada si un alt ochi mai sensibil decat la meu
Niciodata sa nu circuli cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Offline dragosb

• Gold member
  • Mesaje postate: 520
  • Auto: O2 2.0 TDI BKD - DSG
« Răspuns #304 : Decembrie 29, 2008, 09:17:21 a.m. »
Sigur la vopsire ti-au dat geamurile jos. Si cum de la geamul acela (deflector) multe O2-uri au venit in service pt. ca vajaiau la viteza, ti-au facut operatiunea cu siliconul (aceasta era rezolvarea problemei). Dar toate astea nu le ofera o scuza sa lucreze prost.
Stef, de vopsit au vopsit bine? Te-ai uitat sa nu ai scursuri? Ca sunt "maestri" in a lasa din astea.
Object instance not set to an instance of an object...

Offline St3ff

• Gold member
« Răspuns #303 : Decembrie 28, 2008, 12:52:47 p.m. »
Sa incep si eu o poveste care abia a inceput.
Am lasat masina in service pentru vopsit partea dreapta , inlocuit far , indreptat si vopsit capota , indreptat si vopsit bara fata.
Dupa termenul stabilit sunt sunat sa vin sa ridic masina. Masina plouata cu praf pe ea incerc sa imi fac o imagine. Cand colo observ ca masca argin tie fatac are era crapata putin nu a fost schimbata (posibil sa nu fi vazut nu exclud). Foarte de treaba in juma de ora mi-au schimbat grila si am plecat.(asta se intampla ieri)
Azi dau fuga la spalatorie si la finish incep sa observ doar in jurul geamului fix spate o nontangenta cu restu usii, si cand ma uit si la geamul mic imi da impresia ca a fost schimbat (inca nu pot sustine afirmatia deoarece era pe inserat si plin de nervi am lasat-o pe zilele umatoare si sa cer sfaturile altor persoane.)
Asa ca voi revenii in service pentru a se continua o treaba inceputa dar nefinisata.

PS: pentru cunoscatori la vopsitul usii este posibil sa fii dat geamul jos , deoarece altfel nu imi exlic cum am reusit sa culeg niste silicon de langa cheder. Daca nu aceasta e metoda ce au cautat sa-l dea jos decat sa-l schimbe cu unu varza? Si geamul numai este clar este zgariat. Ramane sa verific maine pe lumina.

Cu geamul s-a rezolvat era manjit de siliconul folosit la cheder. A iesit cu dizolvant.Cred ca aceeasi substanta este si pe vopsea (deoarece numai in jurul geamului era acea mica diferenta sesizabila dintr-un anumit unghi) , dar cum a nins nu am putut observa nici o diferenta la vopsea.
« Ultima Modificare: Decembrie 28, 2008, 12:55:10 p.m. de St3ff »

Offline AlexTM

• Gold member
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 2690
  • Auto: Galaxy 2 2.0 TDCI
« Răspuns #302 : Decembrie 26, 2008, 01:40:23 p.m. »
Craciunul nu scuza incultura.
bicicleta

Offline roberto

• Gold member
  • Locaţia: Constanta
  • Mesaje postate: 3609
  • Laugh at your problems, everybody else does
« Răspuns #301 : Decembrie 26, 2008, 01:04:22 p.m. »
 :)) :)) D-nule Pruteanu, fiti mai milos cu omul, doar e Craciunul.  =)) =))
Land Rover Discovery 3

Offline TiberiuS

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 153
« Răspuns #300 : Decembrie 25, 2008, 11:08:28 p.m. »
probabil sunt fel si fel de "mesteri" acolo... mie mi-a (vorbeai de meşteri, acum ai trecut doar la un meşter sau sunt nevoit să mai pun şi nişte „u-uri”?) facut masina ok... mi-a inlocuit juma de prag... perfect (zici ca nu s-a inmplat nimic) usa mi-a schimbat-o... si la viteze mari se simte cum intra curentul prin ea... asta e sg problema... dar na... o masina karuia căreia (căruia este la masculin, substantivul maşină este feminin) i s-a schimbat ceva... nu mai e cum a fost la inceput...
« Ultima Modificare: Decembrie 26, 2008, 10:28:20 a.m. de Lrddth »
Skoda O2 Elg, 1,9TDI, 2008, esp, maxi-dot, scaune incalzite, jante 16', PDG, senzori parcare.

Offline cgadalean

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Cluj-Napoca
  • Mesaje postate: 491
  • Auto: 1.4 16v 74kw
« Răspuns #299 : Decembrie 25, 2008, 02:02:01 p.m. »
PS: pentru cunoscatori la vopsitul usii este posibil sa fii dat geamul jos , deoarece altfel nu imi exlic cum am reusit sa culeg niste silicon de langa cheder. Daca nu aceasta e metoda ce au cautat sa-l dea jos decat sa-l schimbe cu unu varza? Si geamul numai este clar este zgariat. Ramane sa verific maine pe lumina.

Daca erau meseriasi buni, intr-adevar demontau si geamurile pentru a iesi la vopsit ok toata treaba, dar si daca meseriasu' a avut un ucenic care trebuie sa invete meserie si care trebuia sa demonteze anumite piese de pe usa... se prea poate ca gemuletul sa se fi spart si fara sa mai spuna la nimeni l-au inlocuit rapid si ieftin.
Skoda Fabia Elegance combi 1.4 16v 74kw 2002
Oricine are dreptul sa fie prost, pacat ca unii abuzeaza de acest drept...

Offline Owe

• Gold member
  • Locaţia: Drobeta
  • Mesaje postate: 901
  • Is it progress if a cannibal uses a knife and fork
  • Auto: 1,9 TDI, BXE
« Răspuns #298 : Decembrie 24, 2008, 07:49:50 a.m. »
Eu zic ca sa reformulezi, sa mai folosesti si semne de punctuatie, ca sa se poate intelege ce vrei sa spui.
Cu ocazia asta poti si sa nu mai folosesti k in loc de c, ca, ...

Edit by Crina: Multumesc pt remarci :)
Cam offtopic si fara intentia de a  jigni pe cineva  :046: , cred ca ne "confruntam" cu un produs al "erei MIRC" :023: , un vajnic exponent al "generatiei pro"  :055: , iar supravegherea nu va suplini niste meditatii la limba romana  :068: .
« Ultima Modificare: Decembrie 24, 2008, 07:51:46 a.m. de Owe »
Octavia Tour  TDI ;  Superb 2  TDI
Difficile est satiram non scribere

Offline Ioan

• Gold member
  • Locaţia: Hunedoara
  • Mesaje postate: 666
  • Auto: 1.9 TDI (BXE)
« Răspuns #297 : Decembrie 23, 2008, 10:53:18 p.m. »
La mine cand a vopsit usa de la Cielo a desfacut-o complet.
Skoda Octavia 1.9 TDI (BXE) Elegance 2008

Offline St3ff

• Gold member
« Răspuns #296 : Decembrie 23, 2008, 10:50:22 p.m. »
Sa incep si eu o poveste care abia a inceput.
Am lasat masina in service pentru vopsit partea dreapta , inlocuit far , indreptat si vopsit capota , indreptat si vopsit bara fata.
Dupa termenul stabilit sunt sunat sa vin sa ridic masina. Masina plouata cu praf pe ea incerc sa imi fac o imagine. Cand colo observ ca masca argin tie fatac are era crapata putin nu a fost schimbata (posibil sa nu fi vazut nu exclud). Foarte de treaba in juma de ora mi-au schimbat grila si am plecat.(asta se intampla ieri)
Azi dau fuga la spalatorie si la finish incep sa observ doar in jurul geamului fix spate o nontangenta cu restu usii, si cand ma uit si la geamul mic imi da impresia ca a fost schimbat (inca nu pot sustine afirmatia deoarece era pe inserat si plin de nervi am lasat-o pe zilele umatoare si sa cer sfaturile altor persoane.)
Asa ca voi revenii in service pentru a se continua o treaba inceputa dar nefinisata.

Offline AlexTM

• Gold member
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 2690
  • Auto: Galaxy 2 2.0 TDCI
« Răspuns #295 : Decembrie 22, 2008, 12:29:24 p.m. »
Eu zic ca sa reformulezi, sa mai folosesti si semne de punctuatie, ca sa se poate intelege ce vrei sa spui.
Cu ocazia asta poti si sa nu mai folosesti k in loc de c, ca, ...

Edit by Crina: Multumesc pt remarci :)
« Ultima Modificare: Decembrie 22, 2008, 01:08:37 p.m. de Crina »
bicicleta

Offline Darky

• Doar inscris
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #294 : Decembrie 22, 2008, 12:24:51 p.m. »
eu zic k pe departamentul elecrtik nu aveti oameni suficenti care sa faca fata la cererile ecelor din fata de la receptie clienti dupa mine ar trebui sa nu mai sara cu atatea comenzi pe lectriceni si sa  nu aiba timp sa isi faca masinile si nu e vorba nu numai pe electrik e foarba si de meknik din cate am vazut eu teo lipscan receptionerul eram cum masina la revizie si avand in vedere k aveam masina inaintea unui alt client teo lipscan face diferente intre clienti si la obligat pe mecanic sa bage masina inaintea masini mele

Edit by Crina: nu mai stau sa corectez tot mesajul , ai warn si sper sa nu se mai repete
« Ultima Modificare: Decembrie 22, 2008, 01:07:42 p.m. de Crina »

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

Turcaletul de vizitator
[Azi la 12:51:17 p.m.]

Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de vizitator
[Azi la 10:00:23 a.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

deschidere portbagaj din cheie de Kel_Sceptic
[Iunie 13, 2026, 09:24:26 a.m.]

* Mesaje recente

Re: Turcaletul de vizitator
[Azi la 12:51:17 p.m.]

Re: Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de vizitator
[Azi la 10:00:23 a.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Re: Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

Re: Turcaletul de bogdanpiatra
[Iunie 17, 2026, 07:12:43 p.m.]

Calendar

Iunie 2026
Lu Ma Mi Jo Vi Sa Du