Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Serviciile BRADY TRADE: aprecieri sau reclamatii? Parerea voastra conteaza !  (Citit de 184685 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline TiberiuS

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 153
Re: Serviciile BRADY TRADE: aprecieri sau reclamatii? Parerea voastra conteaza !
« Răspuns #428 : Iunie 17, 2009, 01:40:56 p.m. »
cand am avut masina in service la Brady cei de acolo mi-au tinut masina 1luna :01oct-31oct...azi mi-am facut programare la TOP LAC service si mi-am programat-o cand am vrut eu..au fost foarte amabili..spuneau ca la ce probleme am (parbriz+aripa+usa+janta)puteam sa o las pe loc..astept data de 8iulie sa vad cat o tine dar cel mai important,cat de bine lucreaza...!!!         va urma........!!!!!
Skoda O2 Elg, 1,9TDI, 2008, esp, maxi-dot, scaune incalzite, jante 16', PDG, senzori parcare.

Offline drapar

• Gold member
  • Mesaje postate: 1255
  • De catva timp inscris
  • Auto: Golf VII 1.0 TSI
Re: Serviciile BRADY TRADE: aprecieri sau reclamatii? Parerea voastra conteaza !
« Răspuns #427 : Iunie 17, 2009, 10:54:49 a.m. »
Sunt 2 topicuri referitoare la Brady. Nu se pot unifica ?

Vad ca niciun moderator nu zice nimic... :(

Sunt dezamagit de Brady, partea de service, deoarece nu stiu sa trateze un potential client care vrea o oferta de pret. Mai concret, DEZINTERES TOTAL !
Cerand (pe mail) o estimare pentru revizia de 5 ani la Fabia, primesc un raspuns sec: "Aproximativ 550 - 600 RON". Am solicitat o detaliere a costurilor incluse pe care o astept de 3 zile.
Consider ca nu ma pot baza pe o asemenea estimare avand in vedere revizia anterioara cand de la o estimare de 600 RON, am ajuns la o plata de 900 RON.

In schimb, am gasit atentie pentru client si am primit raspunsuri mai detaliate pentru aceeasi estimare, la service ELCARGID Buzau si AVIAMOTORS Bucuresti. Asta e o dovada ca se poate !!!
VW Golf VII FL Comfortline 1.0 TSI 115 CP - MY2019
Skoda Octavia II FL Drive Plus 1.6 TDI 105 CP - MY2012 (retired); Skoda Octavia II FL Business 1.2 TSI 105 CP - MY2010 (retired); Skoda Fabia I FL Combi Elite 1.2 HTP 64 CP - MY 2004 (retired)

Offline dragosb

• Gold member
  • Mesaje postate: 520
  • Auto: O2 2.0 TDI BKD - DSG
« Răspuns #426 : Iunie 16, 2009, 11:14:03 a.m. »
Urmeaza sa ma programez pentru a 2a revizie, cea de 30K km la masina din semnatura, pe care trebuie sa o efectuez pana pe 30 iunie la Brady ...

Consilierul service mecanica mi-a estimat undeva pe la 750 RON din care manopera aprox 300 - 330 RON, insa mi-a precizat ca daca a mea masina inca mai este in garantie ar trebui sa merg pe consumabilele lor (cei 2 ani ai garantiei masinii se incheie la sfarsitul lunii iulie) si ca nu se poate asista in service langa mecanic la lucrare.

Din experienta proprie ce stiti, este raspunsul standard astfel incat sa folosesc consumabilele serviceului sau pot veni linistit cu cele procurate de mine?

Eventual, daca cineva a efectuat revizia de 30K km recent, poate ma ajuta postand detaliat pe consumabile pretul facturat.

O zi buna

Acum doua saptamani mi-am facut eu revizia de 30k la Brady si pentru ca masina mea mai are garantie pana in ianuarie mi s-a spus sa iau consumabilele de la ei. Recomandarea a venit atat oficial (de la consilierul de service) cat si neoficial (de la mecanicii Brady). Tinand cont ca diferenta de pret la consumabile este de max 100 RON per total, am preferat sa o platesc pt. a beneficia de garantie.

Pretul a fost de 753 RON si s-au schimbat uleiul, filtul de ulei, de aer si polen, cel din urma a fost cu carbune.  Ca ulei am pus Castrol pt. ca tot Castrol am pus si data trecuta.
Object instance not set to an instance of an object...

Offline drapar

• Gold member
  • Mesaje postate: 1255
  • De catva timp inscris
  • Auto: Golf VII 1.0 TSI
« Răspuns #425 : Iunie 16, 2009, 10:25:11 a.m. »
Sunt 2 topicuri referitoare la Brady. Nu se pot unifica ?
VW Golf VII FL Comfortline 1.0 TSI 115 CP - MY2019
Skoda Octavia II FL Drive Plus 1.6 TDI 105 CP - MY2012 (retired); Skoda Octavia II FL Business 1.2 TSI 105 CP - MY2010 (retired); Skoda Fabia I FL Combi Elite 1.2 HTP 64 CP - MY 2004 (retired)

Offline CMA

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Mioveni (si Bucuresti)
  • Mesaje postate: 126
  • Auto: O2-1.9 TDI
« Răspuns #424 : Iunie 10, 2009, 11:28:28 a.m. »
Dupa cum spuneam saptamana trecuta mi-am luat si eu masina de la Brady. Am fost foarte multumit de cum a iesit. Dar la primul drum pe autostrada am observat ca la usa stanga spate am un zgomot foarte urat (ca un greiere care canta foarte tare :) ). Cred ca o sa trebuiasca sa trec din nou pe la ei sa vad ce imi pot face la ea. Si ar mai fii problema cu stropii aceia de pe geam care nu se mai iau.
Octavia II 1.9 TDI-105 Cp

Offline C R I S T I

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 247
  • Auto: 2,5 TDI
« Răspuns #423 : Iunie 09, 2009, 10:59:54 p.m. »
Am fost miercurea trecute pt deschiderea unui dosar de dauna pt un far, un bandou, o janta si un cauciuc...

Nu au reusit nici pana azi sa faca legatura si sa inceapa lucrarea.

Am sunat eu spre dupa masa si mi-au zis ceva de necrezut: "avem farul, bandoul si janta dar pt cauciuc trebuie sa mai asteptam 10 zile"  :)) PENIBIL!!!

I-am zis sa deschida internetul ca poate cumpara in 20 sec un cauciuc Dunlop... raspunsul lui: "este un cauciuc mai special"... raspunsul meu: "sa-l luam din mall"  :042:

Le duci actele si lucrare de 5500 ron si ei freaca menta  :047:
Skoda Superb 2,5 TDI - grila&pleoape Matting Tuning, eleron&ornamente Milotec, SMD light tuning.

Offline cartus

• Junior
  • *
  • Mesaje postate: 22
  • Auto: SkodaFabia 2 1.4 MPI
« Răspuns #422 : Iunie 04, 2009, 08:18:23 a.m. »
Sunt suparat rau pe voi.Am lasat masina la reparatie si pt prima revizie si cand sa o iau, bara proaspat vopsita era proaspat lovita, am venit a doua zi si era reparata bara dar indoita tabla si zgariata rau in alte locuri. Oamenii vostrii vroiau sa ma convinga ca asa am adus-o si m-ati amanati inca o saptamana. In total 2 saptamani pt o reparatie simpla si o revizie.
Imi pare rau dar data viitoare nu mai vin la voi.
Skoda Fabia 2 1.4 MPI
VIN DECODER http://igorweb.org/vindec/

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #421 : Iunie 03, 2009, 12:00:32 a.m. »
@Master 4x4: Sigur, vreau stickerul SKC. Ti-am trimis un PM/mail. Iar sfaturile sunt binevenite.
Multam'

Nu am primit nici un MP. Iti sugerez sa ma suni pt operativitate ! ;)
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline CMA

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #420 : Iunie 02, 2009, 11:50:45 p.m. »
O sa incerc si eu. Nu am incercat decat putin cu o solutie pt curatat universala (meglio se numeste) si nu prea se lua :( Am observat dupa ce plecasem de acolo, ca i-as fi intrebat. Sa speram ca o sa iasa pana la urma, ca as vrea sa pun folie si daca ramane geamu asa nu o sa se lipeasca bine folia.

Offline St3ff

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti (Pantelimon)
  • Mesaje postate: 1732
  • Auto: O2 1.9 TDI BXE
« Răspuns #419 : Iunie 02, 2009, 10:46:11 p.m. »
iese iese .
Parca cu fas fas de gemauri le-am scos, sper sa nu vorbesc tampenii , intreb maine ca nu am facut eu operatia.
Niciodata sa nu circuli cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Offline CMA

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #418 : Iunie 02, 2009, 10:42:23 p.m. »
Ieri am luat si eu masina de la Brady. Am avut-o pentru vopsit 2 usi si ceva foarte putin de indreptat. Sunt foarte multumit de cum a iesit! Nu se observa absolut nimic, cu exceptia faptului ca pe unul din geamuri sunt niste pete foarte mici de ordinul 1 mm insa destul de multe. Par a fi de lac. Sper sa iasa. Aa plus doua zgarieturi de cativa cm pe geamul ala.

Offline kox

• Doar inscris
  • Locaţia: Bucuresti, Dr Taberei/Militari
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #417 : Iunie 02, 2009, 08:13:51 p.m. »
@Master 4x4: Sigur, vreau stickerul SKC. Ti-am trimis un PM/mail. Iar sfaturile sunt binevenite.
Multam'
Skoda Octavia II Elegance 1.9 TDI motor BXE 77 kW/105 CP, PDG, Gri Antracit, 2007

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
Probabil ca nu ma calific pentru discountul pe care il acorda ei membrilor SKC intrucat nu am stickerul doveditor.

Ne putem intalni pt sticker daca doresti. In plus, iti mai pot oferi cateva sfaturi utile pt masina ta, inainte de programarea in service.
Cel mai important la AutoStil este ca la facturare sa le specifici expres ca esti membru Skoda Club.
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline rux

• Doar inscris
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 5
scumpi, fitosi si dezinteresati

« Ultima Modificare: Mai 31, 2009, 01:52:43 p.m. de General K »
skoda fabia 1.9tdi, 2001,

Offline kox

• Doar inscris
  • Locaţia: Bucuresti, Dr Taberei/Militari
  • Mesaje postate: 7
Multam de rsp Master si Jst. Am studiat un pic sectiunea dedicata AutoStil RMT si in mod sigur ii voi lua in calcul pt revizie. Siteul lor este un pic dezorganizat, consumabilele nu se regasesc usor si sub categoriile sub care ma asteptam, sunt prezente doar codurile acestora, insa am reusit sa dibuesc fabricantul pe net pe baza codurilor.
Probabil ca nu ma calific pentru discountul pe care il acorda ei membrilor SKC intrucat nu am stickerul doveditor.

In factura primei revizii Brady mentioneaza ca ma asteapta pentru cea de a 2a pana pe 30.06.2009. Exista vreo problema daca o efectuez dupa aceasta data nedepasind limita de kilometri? Doar Brady va stramba din nas in acest caz sau orice alt service?

Puteti sa imi recomandati un alt shop pt piese/consumabile cu preturi decente in afara de autokarma? (par rezonabili in comparatie cu ce am mai studiat, dar poate imi dati un alt pont)

Weekend placut tutoror
Skoda Octavia II Elegance 1.9 TDI motor BXE 77 kW/105 CP, PDG, Gri Antracit, 2007

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()