Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Noua SKODA SUPERB - de unde am plecat si unde am ajuns...  (Citit de 40473 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Owe

• Gold member
  • Locaţia: Drobeta
  • Mesaje postate: 901
  • Is it progress if a cannibal uses a knife and fork
  • Auto: 1,9 TDI, BXE
Re: Noua SKODA SUPERB
« Răspuns #46 : Noiembrie 08, 2008, 01:01:09 a.m. »
 :042:  Lasa  =D> , ca acum m-ai pus pe jar :-SS , cu masina,  pe care abia o asteptam  @-) .
Octavia Tour  TDI ;  Superb 2  TDI
Difficile est satiram non scribere

Offline d-rive

• Gold member
  • Locaţia: Galati
  • Mesaje postate: 1560
  • just me!
« Răspuns #45 : Noiembrie 08, 2008, 12:52:53 a.m. »
 =D>
« Ultima Modificare: Noiembrie 08, 2008, 12:54:47 a.m. de d-rive »

Offline Owe

• Gold member
« Răspuns #44 : Noiembrie 08, 2008, 12:49:48 a.m. »
Ovidiu V. stai linistit, nu te speria. Daca se intampla sa apara si probleme... Slava DOmnului ca nu e obisnuinta.

Tocmai, ca nu este/era o obisnuinta, cer detalii. Dupa cum vezi ar fi a treia Skoda si n-am avut motive sa ma plang, ba chiar Fabia mi-a salvat viata, acum 11 luni, cand s-a comportat exemplar la un impact, in care soferul vinovat de producerea accidentului (a intrat in mine pe contrasens) a decedat pe loc, iar eu, conducatorul nevinovat, am avut un deget  (la mana) fracturat, cateva escoriatii si echimoze.

Offline d-rive

• Gold member
  • just me!
« Răspuns #43 : Noiembrie 08, 2008, 12:23:17 a.m. »
Ovidiu V. stai linistit, nu te speria. Daca se intampla sa apara si probleme... Slava DOmnului ca nu e obisnuinta.
Un singur sfat am pentru toti. Verificati fiecare mm de pe masina, verificati tot ce misca la ea, trebuie sa terminam la un moment dat cu toate astea si sa luam atitudine, sa aratam ca si clientul roman merita respect exact ca si cel german, daca nu vor ei sa ne respecte, ii obligam noi. 25k euro de la un roman au exact aceeasi valoare ca 25k euro de la un neamt.

Ironia sortii e ca la unele marci, cei care conduc sunt nemti sau se trag din ei. Ce e culmea, exact astia care sunt un exemplu de nivel de civilizatie atins ne desconsidera si zic, lasa ma ca merge la fraierii astia de romani, is prea prosti inapoiatii astia...

Am lucrat in domeniul auto in tari straine, eram un emigrant, totdeauna am fost respectat. Acasa, trebuie sa suporti umilinte... Imi pare rau ca am revenit in Romania, sincer.
« Ultima Modificare: Noiembrie 08, 2008, 12:28:20 a.m. de d-rive »

Offline Owe

• Gold member
« Răspuns #42 : Noiembrie 08, 2008, 12:17:08 a.m. »
Masina a venit exact cum am comandat-o doar ca au "uitat" sa dea cum trebuie cu vopsea  =))

In fine, nu e cazul sa va ingrijorati pentru masinile voastre :)
Poti sa fii mai explicit,cu ce s-a intamplat?
Eu, chiar m-am ingrijorat, fiindca trebuie sa-mi vina saptamana viitoare si imi propusesem sa plec la un "test drive" in afara granitelor, cu rezervari si all inclusive, achitat deja.
Asa ca in afara de sponsorizarea la Porsche (doar 25 k) as mai pierde 5oo taxa de reziliere, daca contramandez.

Offline d-rive

• Gold member
  • just me!
« Răspuns #41 : Noiembrie 08, 2008, 12:15:38 a.m. »
Cu parere de rau, cred ca nu-mi voi mai cumpara niciodata o masina Skoda. Asta din cauza atitudinii de care m-am lovit, mai degraba lipsa de atitudine.
Atreides, nu e ceva grav dar e ceva care face ca acel produs sa nu fie 100% integru si atunci avem o problema, este afectata valoarea de nou a produsului.

Vick, nu sunt doar o persoana, sunt un "functionar" care a bagat jde mii de euro in buzunarele unora, si datorita si mie rezultatele care le-a inregistrat Skoda in Romania in acest an sunt asa de bune cum sunt. Am vandut (livrat) peste 130 de masini Skoda in acest an, la fiecare dintre aceste masini am pus suflet pentru ca este evident pentru oricine ca nu banii sunt cei care m-au manat sa ating o asemenea performanta. Sa spun si de gradul de multumire a clientilor mei?... asta in ciuda dificultatilor procedurale, de filosofie, metodologiilor de care m-am lovit? Am strans din dinti si am mers mai departe. Se pare ca am ajuns la limita superioara a suportabilitatii tuturor acestor nedreptati ca sa le spun asa.

Problema e simpla. Am vrut sa cumpar un produs, fiind de buna credinta l-am platit integral inainte sa-l receptionez, apoi surpriza, am refuzat acel produs pe un motiv intemeiat si mi s-a spus ca mi se refuza returnarea banilor si ca chiar daca mi se vor returna asta se va face conform conditiilor contractuale, ca si cum as avea eu vreo vina ca nu au fost in stare sa puna la dispozitie un produs conform, probabil unii dintre voi stiu ce e aia o declaratie de conformitate... Dealerul nu are cu ce sa ma ajute, sunt vremuri dificile si la noi, asta e... stimabilii care au incasat banutii pur si simplu refuza sa-i returneze, fara nicio baza legala, fara niciun motiv... e normal sa fiu suparat cand e vorba de banii familiei mele, bani stransi cu munca si nu castigati la Loto sau din cine stie ce afaceri cu castiguri din astea de pe o zi pe alta, e sudoarea mea si a parintilor mei acolo, daca de mine nu imi pasa, de ei da si nu exista nicio limita a actiunilor mele pentru a impiedica pe cineva sa-si bata joc de toate astea.

Din pacate, ce spun eu aici este doar o picatura din oceanul planetar...

On-topic, am inteles si insusit gluma cu Avensis si Accord, raspunsul meu este never ever asemenea masini. In clipa de fata nu exista decat 2 variante pentru mine, BMW sau Mercedes si pentru moment am ales sa pastrez Octavia din dotare, o masina exceptionala si de care mi-as bate joc sa o vand pentru sumele care se vehiculeaza in prezent pe piata second hand.

Ma simt ca un idiot cretin care m-am trezit eu acum sa fiu corect, sa nu pacalesc pe nimeni, sa am principii si sa respect tot ceea ce e in jurul meu. Probabil ca intr-o lume de nebuni (cu exceptiile de rigoare)... eu sunt nebunul, ca deh, intre 100 de nebuni nu pot eu sa-i conving ca sunt cel sanatos... cum ziceam... keep walking, nu ma las, mor cu ei de gat  :D

P.S. Florin, lacul e ok la masina ;)

Offline F L O R I N

• Gold member
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 3747
  • Octavia 2 , 2.0 TDI 140CP cu DSG
« Răspuns #40 : Noiembrie 08, 2008, 12:01:55 a.m. »
Sau pe Logan MCV ca e mai bun.La astea nu s a descoperit defect la lacuire.  >:D<

Offline vick

• Gold member
  • Mesaje postate: 716
  • decat o viata cioara, mai bine o zi vultur
« Răspuns #39 : Noiembrie 07, 2008, 11:16:39 p.m. »
daca o persoana care e angajata in reteaua skoda e tratata astfel si primeste un autovehicul necorespunzator....apoi "unu de rand" are sanse si mai mari sa primeasca ce nu-si doreste...

Cristi, mergi pe noua Avensis sau noua/ul Accord.... :)) .....glumesc sa te mai inveselesc :015:
Skoda Octavia 2, 2005, 2.0 TDI DSG
EX. Skoda Octavia 1, 2004, 1.9 TDI

Offline Admin

• Life is tough. Great!
  • Administrator
  • Locaţia: 47°47'24''N 22°53'24''E
  • Mesaje postate: 2603
  • Waste Allocation Load Lifter - Earth Class
« Răspuns #38 : Noiembrie 07, 2008, 10:24:04 p.m. »
Deci ai refuzat masina sa inteleg, dupa ce ai platit-o. Ce defect avea? Poti spune cu voce tare nu aude nimeni  :))

Offline d-rive

• Gold member
  • just me!
« Răspuns #37 : Noiembrie 07, 2008, 09:37:08 p.m. »
Atreides, cred ca esti cel mai in masura sa stii cum stau lucrurile. Nu m-a suparat masina, m-au suparat oamenii. Cum spunea cineva, Romania e o tara minunata... pacat ca e locuita.

Nu vreau sa flatez pe nimeni dar sa stiti ca in locul unde se conduce totul nu exista nici macar 1% din pasiunea care o avem noi pentru Skoda. Repet, nu am nimic cu marca Skoda, cu pasiunea pentru Skoda, cu masinile Skoda ci am cu cei care nu au curajul si minimul de inteligenta sa trateze cu seriozitate o problema fie ea cat de mica. Imi lasa impresia de robotei, mercenari si nimic mai mult. Ma deranjeaza ca dupa e-mail-uri in care am dovedit tot ceea ce era de dovedit nu am primit nici macar o singura litera care sa fie de bine, doar raspunsuri seci, fix ca un utilaj, fara sentimente, fara nimic.

Offline Admin

• Life is tough. Great!
  • Administrator
  • Locaţia: 47°47'24''N 22°53'24''E
  • Mesaje postate: 2603
  • Waste Allocation Load Lifter - Earth Class
« Răspuns #36 : Noiembrie 07, 2008, 09:15:55 p.m. »
Acuma si eu recitesc posturile dar degeaba, nici a treia oara nu inteleg.
Poate dupa ce te mai calmezi ne faci sa intelegem.

Offline elenyka

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 127
  • Auto: Kodiaq 2017, benzina
« Răspuns #35 : Noiembrie 07, 2008, 09:12:05 p.m. »
Din ciclul "ce isi face omul cu mana lui" in romania se numeste bataie de joc, no offense pentru nimeni de aici pentru ca nu face obiectul discutiei, cel mai bine mergi in madre Cehia sau madre Germania, comanzi direct de acolo, daca ai cash'ul, si ii bagi pe toti in... sper sa aveti imaginatie bogata, si astfel  este mult, mult, mult mai elegant decat vesnica bataie de joc pe banul tau si evident nervii aferenti. Chiar daca este mai scump iti zic ca merita din plin fiecare banut.  /:)
Skoda Kodiaq 2017, benzina, cutie manuala.
It's mine, only mine!!!!!!!!

Offline AlexTM

• Gold member
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 2690
  • Auto: Galaxy 2 2.0 TDCI
« Răspuns #34 : Noiembrie 07, 2008, 08:59:05 p.m. »
Nasol.
Sa inteleg ca pleci si tu din sistem sau ai renuntat doar la masina?
bicicleta

Offline roberto

• Gold member
  • Locaţia: Constanta
  • Mesaje postate: 3609
  • Laugh at your problems, everybody else does
« Răspuns #33 : Noiembrie 07, 2008, 08:42:38 p.m. »
Cristi sincer imi pare rau si cred ca inteleg prin ce treci, mai ales ca ai mai avut o experienta asemanatoare cu bavareza. Keep Walking !
Land Rover Discovery 3

Offline vick

• Gold member
  • Mesaje postate: 716
  • decat o viata cioara, mai bine o zi vultur
« Răspuns #32 : Noiembrie 07, 2008, 08:28:14 p.m. »
naspa...romania...naspa
Skoda Octavia 2, 2005, 2.0 TDI DSG
EX. Skoda Octavia 1, 2004, 1.9 TDI

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()