Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Garantia Skoda  (Citit de 86326 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Sko7001

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Romania
  • Mesaje postate: 136
  • Pasionat
  • Auto: 03-1.6 TDI
Re: Garantia Skoda
« Răspuns #141 : Martie 25, 2017, 12:40:13 p.m. »
scopul lor este sa isi maximizeze profitul...asta e capitalismul. De vina sunt autoritatile ca ii lasa, ANPC ar trebui sa se implice mult mai mult.
Parerea mea este ca tot cu demonstratii de strada se poate face ceva, cum au fost dupa Colectiv sau dupa OUG 13. Daca ies nemultumitii in strada si ocupa Bd Pipera la intrarea la Porsche, si mai vin si televiziunile, sa vezi cum stau de vorba cu noi.

Nu sunt de acord cu actiunile ilegale de forta. Asa cum au murit degeaba in 89 peste 1000 de oameni, asa cum au murit degeaba la colectiv peste 60 de oameni, asa cum am iesit in strada degeaba peste 600.000. de oameni acum de curand, NU s-a rezolvat nimic.

Dupa Ceausescu au venit niste hoti, care calca pe cadavre si nu-i intereseaza decat sa fure pentru ei si acolitii lor.

Eu spun ca a venit momentul adevarului pentru noi in primul rand. In spatele tastelor multi se dau viteji...

Va pun un sondaj azi cu 2 intrebari:

1. Cati dintre voi aveti autoturismele VAG in garantie acum si ati fost afectati de aceasta clauza abuziva din certificatele de garantie, clauza care limiteaza la 6 luni sau 10.000. km garantia reala la orice reper supus utilizarii, contrar dispozitiilor cu Art. 22, alin.1 din Legea 449/2003 care considera aceste clauze abuzive nule de drept ?

2.  Cati dintre cei de la punctul 1 sunt dispusi sa se asocieze ca parte civila intr-un proces judecatoresc colectiv impotriva Porsche Inter Auto Romania S.R.L. ca si vanzator de rea-credinta ?

Este tot ce putem face ca sa beneficiem de garantie, altfel adio !

« Ultima Modificare: Martie 25, 2017, 12:44:16 p.m. de Sko7001 »

Offline vizitator

• Gold member
  • Locaţia: Bucharest
  • Mesaje postate: 4537
  • am avut cea mai ,,extraordinara'' masina: 1.2 TSI
« Răspuns #140 : Martie 22, 2017, 09:30:14 a.m. »
Porsche este o firma cu sediul in Viena, si importatorul Porsche Romania nu da garantia lui, garantia este data de firma mama. Orice reparatie facuta la Porsche pe garantie sau kulanza este decontata de firma mama.
De ce se fereste totusi Porsche sa repare pe garantie sau pe kulanza, nu inteleg.. :039:
Bine, pana la urma repara, dar greu: adica sa fie siguri ca defectul exista, ca nu fost din cauza exploatarii necorespunzatoare, ca ai reviziile facute in reprezentanta etc.
Cat priveste kulanza, amana reparatiile cat de mult pot.
In frane si in femei sa nu ai incredere niciodata.

Offline james kilowatt

• Expert
  • Locaţia: Europa
  • Mesaje postate: 2784
  • Auto: Mazda CX30 SkyX AT AWD
« Răspuns #139 : Martie 21, 2017, 03:57:34 p.m. »
Circula la un moment dat o legenta urbana conform careia masinile in Romania erau aduse de un importator care le lua nu-stiu-de-unde ieftin si fara garantie, si garantia era data de el si nu de constructor. Poveste pe care au auzit-o de la doi vecini, nu dintr-o sursa serioasa.  Insa in cazul asta intr-adevar, importatorul ar avea tot interesul sa te lase fara garantie pentru ca orice reparatie e pe banii lui. 
Insa cu o garantie data de constructor importatorul chiar are interes sa-si caute de treaba pe banii constructorului...
Mazda CX-30 Rosie 2020
Skoda Superb 1.8 TSI 2010 - in Ilfov

Offline vizitator

• Gold member
« Răspuns #138 : Martie 21, 2017, 03:44:19 p.m. »
james,

ambele sunt problema: la poro si Avia dai de tot felul de reprezentanti care se feresc sa ceara in Cehia reparatia pe kulanza sau pe garantie (de parca i-ai pune sa ceara cine stie ce). Daca scrii in Cehia dai peste alti obtuzi care te trimit inapoi la poro (pe motiv ca ei nu au cum sa stabileasca adevarul de la distanta).
Insa, avand in vedere ca au fost oameni care si-au schimbat lantul pe kulanta in Germania, in timp ce la poro erau plimbati cu vorba pentru aceiasi problema, cred ca problema mai mare e la noi, decat la ei.

Offline james kilowatt

• Expert
« Răspuns #137 : Martie 21, 2017, 03:30:15 p.m. »
Asta cu blocatul intrarii era apropo de statul de drept? :))  Oricum ideea nu e rea, probabil ca reclama negativa e lucrul de care se tem cel mai mult.

Eu tare sunt curios daca problema principala e constructorul european sau importatorul/reprezentantul tot european, insa si mioritic.  Prin alte dictaturi europene importatorii abia asteapta sa aiba de rezolvat probleme pe garantie, ca asta inseamna devize umflate platite de uzina, pe care nu le-ar pupa daca ar avea de-a face cu un client care cauta preturi reduse si cauta si-n alta parte. 

Un domn cu superb (care intra rar pe aici) spunea ca a avut un clenci cu serviceul din Romania pe garantie si abia cand a scris in cehia a fost luat in serios si i s-a rezolvat problema. Ceea ce ma face sa cred ca nu europenii sunt problema, ci dambovitenii.
Mazda CX-30 Rosie 2020

Offline vizitator

• Gold member
« Răspuns #136 : Martie 21, 2017, 02:10:38 p.m. »
scopul lor este sa isi maximizeze profitul...asta e capitalismul. De vina sunt autoritatile ca ii lasa, ANPC ar trebui sa se implice mult mai mult.
Parerea mea este ca tot cu demonstratii de strada se poate face ceva, cum au fost dupa Colectiv sau dupa OUG 13. Daca ies nemultumitii in strada si ocupa Bd Pipera la intrarea la Porsche, si mai vin si televiziunile, sa vezi cum stau de vorba cu noi.

Offline Sko7001

• Membru de baza
  • **
  • Pasionat
« Răspuns #135 : Martie 21, 2017, 01:13:07 p.m. »
De ce sa nu poți face publice detaliile? În România în principiu procesele sunt publice, deci n-ai ce ascunde, decât dacă n-ai chef sa ne ilumineazi și pe noi...

Ar fi un avantaj pentru armata de avocati ai PO-RO, care urmaresc cu mare atentie toate forumurile.
Deci prefer sa nu fie public pana in momentul finalizarii actiunii curente.

Televiziunile si media au rolul de a furniza aceste informatii, dar nu fac decat intoxicare cu 99% gunoi pe posturi. Sunt milioane de romani pacaliti in propria tara de catre acesti nenorociti de asa-zisi europeni civilizati, care isi bat joc de noi in toate domeniile cu PROTECTIA la mare nivel a tuturor autoritatilor din Romania.

Romania nu mai este stat de drept din 2007, asta e clar.

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #134 : Martie 21, 2017, 05:34:39 a.m. »
Acum se pare ca sunt obladuiti la nivel institutional acesti producatori, este inadmisibil asa ceva !!!

O institutie publica din Romania, care este platita din banii cetatenilor, le protejeaza interesele tocmai acestor producatori si vanzatori de rebuturi pe 4 roti.

ANPC, cel mai probabil. Cei din ILFOV, acolo unde este inregistrata Porsche Romania.
Nici oameni cu "o" mic nu ii poti considera pe acesti pacalici cu denumire de "autoritate"...
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline james kilowatt

• Expert
« Răspuns #133 : Martie 20, 2017, 07:48:20 p.m. »
De ce sa nu poți face publice detaliile? În România în principiu procesele sunt publice, deci n-ai ce ascunde, decât dacă n-ai chef sa ne ilumineazi și pe noi...

Mazda CX-30 Rosie 2020

Offline Sko7001

• Membru de baza
  • **
  • Pasionat
« Răspuns #132 : Martie 20, 2017, 05:51:45 p.m. »
Nu pot face publice detaliile, dar de actiunea mea au beneficiat la vremea respectiva foarte multi posesori de Skoda.

Acum se pare ca sunt obladuiti la nivel institutional acesti producatori, este inadmisibil asa ceva !!!

O institutie publica din Romania, care este platita din banii cetatenilor, le protejeaza interesele tocmai acestor producatori si vanzatori de rebuturi pe 4 roti.

Cred ca este o politica impusa din afara tarii, de catre cei care ne conduc cu adevarat de vreo 10 ani de cand le-am cedat suveranitatea, dar sper ca justitia macar, sa fie ultima coloana vertebrala a acestei tari.

Offline bogdanpiatra

• Gold member
  • Locaţia: Piatra Neamt, jud Neamt
  • Mesaje postate: 3193
  • Auto: Megane Sedan 1,33, ex O2FL1.2
« Răspuns #131 : Martie 18, 2017, 07:32:20 p.m. »
Mai am avut cu ei o speta pe care am castigat-o dupa un an de zile.
poti sa ne povestesti.

Offline Sko7001

• Membru de baza
  • **
  • Pasionat
« Răspuns #130 : Martie 18, 2017, 12:24:05 p.m. »
Desigur ca ei stiu foarte bine problemele, dar nu vor sa le rezolve.

Platesc o caruta de bani la o armata de avocati ca sa blocheze legal orice astfel de cerere, intemeiata dealtfel pe legislatia actuala.

Castiga in raport cu majoritatea utilizatorilor acest razboi de nervi.
Cu mine insa nu au castigat nici acum multi ani si nu o sa castige nici acum.
Am nervii tari si merg pana in panzele albe, avand legea de partea mea si a tuturor consumatorilor din Romania.

Daca ar fi 100 ca mine in Romania, am desfinta aceste marlanii ale dealerilor.

Mai am avut cu ei o speta pe care am castigat-o dupa un an de zile.
Deci acum castiga doar timp. De data aceasta voi cere si daune materiale insa, pe langa cele morale.

Offline james kilowatt

• Expert
« Răspuns #129 : Martie 15, 2017, 05:38:43 p.m. »
Si ce daca, ce legatura are vorba aia, sula, cu prefectura. Mie mi-a dat cod de eroare la relenti, cu depresiune in admisie. Plus ca nu era vorba de motor sau de transmisie, ci de distributie.  Daca crapa ambreiajul sau sareau planetarele inteleg.

Si mai mult, intinzatorul ala avea buba din conceptie si ei stiau asta dinainte, au avut nota interna pe tema asta si aveau deja scos model nou.  Pe mine cel mai tare m-a deranjat ca desi stiau de problema, si desi consecintele puteau fi urate, n-au facut recall.
Mazda CX-30 Rosie 2020

Offline vizitator

• Gold member
« Răspuns #128 : Martie 15, 2017, 02:12:59 p.m. »
dar nu facusesi soft-tuning?

Offline james kilowatt

• Expert
« Răspuns #127 : Martie 15, 2017, 01:25:48 p.m. »
Eu m-am certat cu importatorul belgian pe tema problemelor de distributie la 45.000km.  A durat vreo 3 luni pana am primit un rapsuns, si n-au recunoscut ca ar fi vina lor, insa au decontat o parte din reparatie.
Mazda CX-30 Rosie 2020

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

VW Golf VII 1.2 TSI 110 CP Trendline de Marsulici
[Mai 11, 2026, 04:14:45 p.m.]

Aditiv benzina de vizitator
[Mai 11, 2026, 11:26:25 a.m.]

please help de M i c u t z u
[Aprilie 20, 2026, 05:58:28 p.m.]

Ford Ranger Raptor 2023 de vizitator
[Aprilie 20, 2026, 09:58:59 a.m.]

Pompa abs Skoda Octavia 1.4 Tsi de Andrei.ht
[Aprilie 15, 2026, 07:37:47 p.m.]

Diverse probleme clima,AC,ventilatie.. de FeriM