Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: RS sau TOUR SPORT???  (Citit de 30206 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Danutz 79

• Junior
  • *
  • Locaţia: Ilfov
  • Mesaje postate: 52
  • Auto: Urmeaza
Re: RS sau TOUR SPORT???
« Răspuns #29 : Ianuarie 26, 2010, 12:41:30 a.m. »
Am mai intrebat si eu, in stanga, in dreapta, e adevarat, dealerii mari nu fac smecherii cu masinile. Si din cate am inteles, garantia de 6 luni tocmai de aceea o introduc, sa inlature orice suspiciune...
Oricum o sa dau o fuga zilele acestea pana la ei sa vad si eu masinuta, sa ma interesez cum sta treaba cu leasing-ul ori daca iau 5.000 din alta parte, desi am inteles ca leasing-ul, desi platesti mai mult, are avantajele de a-ti asigura masina...

Vedem ce si cum! Oricum va tin la curent!

Offline murillo

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 598
  • Auto: O2 2.0 TDI
« Răspuns #28 : Ianuarie 26, 2010, 12:26:09 a.m. »
@Danutz 79: cel mai bine ia un amic/mecanic cat de cat in tema cu tine si evalueaza masinile. De principiu, dealeri secondhand tip Weltauto nu vand masini cu probleme (doar scumpe), iar daca ele sunt, ai timp 6 luni sa le depistezi si sa folosesti garantia (acum depinde si ce cuprinde asta). Daca nu ai pe nimeni priceput, ia-ti masina noua.

@kataleen07: deci cu cat dai avansul mai mare cu atat dureaza mai putin aprobarile? Super tare, negustorie ca la carte :)
Octavia 2 Combi 2.0 TDI BMM 140 HP DPF DSG Elegance

Offline Danutz 79

• Junior
  • *
« Răspuns #27 : Ianuarie 26, 2010, 12:17:44 a.m. »
OK, inteles... Un mecanic priceput zici??? :-?
Prietenii atotcunoscatori nu se iau in calcul, nu??? >:)

Vedem cum ma descurc... :D

Offline ThunderBlue

• Gold member
  • Mesaje postate: 3246
  • Auto: skoda octavia 2
« Răspuns #26 : Ianuarie 25, 2010, 11:28:34 p.m. »
 :D In cazul acesta chiar daca o sa intram in detalii tot n-ai sa faci mare lucru la fata locului.
Cel mai bine, cand ai sa gasesti masinuta care iti este pe plac, ia un mecanic priceput cu tine sa vada cum sta treaba cu ea  ;)

Offline Danutz 79

• Junior
  • *
« Răspuns #25 : Ianuarie 25, 2010, 11:22:56 p.m. »
@ThunderBlue: man, mai bagat in ceata... lonjeroane, log-uri la turbina... :042:
Mai pe intelesul meu de necunoscator se poate??? :039:

Offline kataleen07

• Junior
  • *
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 23
  • Auto: 1.8TSI
« Răspuns #24 : Ianuarie 25, 2010, 11:07:14 p.m. »
Din cate am inteles de la amicul meu care si-a luat gtiul poti da minim 10% avans si pana la 50%.Daca dai 30% avans iei masina mai repede ca dureaza mai putin aprobarile.Asta am inteles de la el.Dap ai Rca si casco incluse in rata pe toata durata leasigului,iar masina o poti platii dupa un an complet(in caz ca faci leasingul pe 2 sau 3 ani).Deci dupa cum spuneam intr-un post anterior are garantie 6luni.Daca nu pica nimic dupa ea in 6 luni greu sa pice dupa aia.Avand in vedere ca in alea 6 luni nu o menajezi prea mult si nu iti menajezi nici buzunarul (aici ma refer la benzina).Cu datul km inapoi se depisteaza repede,deoarece cei de la weltauto iti dau carte de service si tot,si te lasa sa ii faci cate verificari vrei tu.Bafta in continuare.

Offline ThunderBlue

• Gold member
  • Mesaje postate: 3246
  • Auto: skoda octavia 2
« Răspuns #23 : Ianuarie 25, 2010, 10:52:46 p.m. »
Da, se poate umbla la kilometraj dar la fel de repede se si poate depista daca au fost dati inapoi.
Uita-te la chederele de la geamuri, daca ai sa observi urme de vopsea pe ele, inseamna ca a avut ceva reparatie. Atentie la lonjeroane sa nu fie indoite/incretite/urme de sudura pe ele.
De regula O2 a avut mari probleme la volanta dar la un test de drum se observa daca aceasta este pe duca sau are inceput de sfarsit. La fel si la turbina, niste log-uri in mers cu presiunea in ea ar fi de folos.
Poate si topicul acesta te va ajuta.

« Ultima Modificare: Ianuarie 25, 2010, 10:57:27 p.m. de ThunderBlue »

Offline Danutz 79

• Junior
  • *
« Răspuns #22 : Ianuarie 25, 2010, 10:46:17 p.m. »
@kataleen07: da omule, cea alba e cea pe care am vazut-o eu si de care m-am indragostit :x Pretul e 16.700 cu TVA, insa despre sistemul de leasing nu stiu prea multe... Din auzite - nu poti da mai mult de 50% din valoarea masinii, iar casco e obligatoriu si e inclusa in rata...
Intrebare: masina chiar are doar 30.000 km??? n-or fi umblat oamenii pe la kilometraj sau cine stie, sa nu aiba altceva... Una noua cu asa dotari sare pana in 30.000 si ei o dau pe asta la aproape jumatate de pret....

Offline kataleen07

• Junior
  • *
« Răspuns #21 : Ianuarie 25, 2010, 10:36:51 p.m. »
Este si una alba tot in Bucuresti,numai ca e din 2007 si e 14k..tot la vreo 30k km.Chiar daca o sa ajungi intr0un final sa platesti ceva mai mult macar te bucuri de masina vreo 3-4 ani si apoi o schimbi tot cu una de la ei,deoarece au program buy-back :P

Offline Danutz 79

• Junior
  • *
« Răspuns #20 : Ianuarie 25, 2010, 10:31:56 p.m. »
@kataleen07: am postat dupa u... ma refeream la masina recomandata de razvanduta...

RS albastru de la weltauto e ok, insa eu as vrea totusi una pe benzina...
mrs, e si asta o varianta de luat in calcul!

Offline kataleen07

• Junior
  • *
« Răspuns #19 : Ianuarie 25, 2010, 10:23:28 p.m. »
32k km ti se par multi din 2008 si la asa pret ?Pai din punctul meu de vedere cel mai important este motorul,daca ala functioneaza cum trebuie nu trebuie sa te cramponezi la o indoitura sau chestii din astea.Le discuti cu baietii de la weltauto si se rezolva.Oricum mai multe pareri o sa primesti de la colegii cu "vechime" in domeniu.

Offline Danutz 79

• Junior
  • *
« Răspuns #18 : Ianuarie 25, 2010, 10:17:15 p.m. »
Frumoasa bestia, dar are mult prea multi km...
Ti-as fi recunoscator daca ai avea cateva sfaturi sau ponturi la ce trebuie sa fiu atent cand ma uit la o masina la mana a doua. Mrs mult!

Offline kataleen07

• Junior
  • *
« Răspuns #17 : Ianuarie 25, 2010, 10:16:24 p.m. »
Te-ai gandit la un leasing?incearca la weltauto,ai garantie 6 luni,siam vazut o octi2 Rs din 2008 cu vreo 13k euro.E in Bucuresti,si daca tehotarasti sa o iei pe aia sigur o sa primesti ajutor de la colegii dinbucuresti.(Ca tot vb mai devreme cineva de golful ala gti,l-a cumparatun prieten de-al meu,cu 10k cu tot cu tva, are garantie si mergefara probleme.Deci spun eu ca si leasingul e o solutie)

Offline RazvanDuta

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 851
  • Auto: 2.5TDI 140kW
« Răspuns #16 : Ianuarie 25, 2010, 10:00:52 p.m. »
Ce zici de ASTA ? E diesel insa, dar e super bine la pret ;) Si e la noi ...
« Ultima Modificare: Ianuarie 25, 2010, 10:02:58 p.m. de razvanduta »

Offline Danutz 79

• Junior
  • *
« Răspuns #15 : Ianuarie 25, 2010, 09:57:59 p.m. »
Ma fratilor, in loc sa ma ajutati voi mai rau ma chinuiti :-/
Da, Florine, ai dreptate, tata,  :040: O2 e altceva dar si la bani e cu 4.000 de euro mai mult decat am eu... Adevarat, e peste Tour Sport la dotari, dar de unde omule sa iau caruta asta de bani? :( 4.000 de euro???
Vorba unui prieten azi, ma tu vrei si cu... si cu sufletu'n rai! >:) Vrei ceva bun, da banu si la revedere!
Sa revenim... Si da, iar ai dreptate, nu, nu vreau una alergata, ma refer aici la un RS.
Si mai vine si Jacks si spune ca dupa ce ca dai o poala de bani o mai iei si cheala... Si iar are dreptate! Si zice: cauta una la mana a doua, ai noroc si gasesti ceva bun... Satlantis zice ca a vazut si el ceva, una de prin constanta si dau iama pe site.
Nu apuc sa ajung tocmai la aia, ca vad, TFSI, 200Cp, 32.000 km, pret 16.700... Deschid, masina mea, cu dotari pe care le stiu si unele pe care nici nu visez sa le pun pe a mea masina, alba, un inger :x Prin cap curg planuri cum sa fac rost de restul de bani (v-am spus, am 12.000); acum nu imi mai pot lua gandul de la ea. Ca sa vedeti despre ce vorbesc, o gasiti pe site-ul ala ce are nume de targ (admini, va rog, putina indulgenta daca am facut-o lata, insa am nevoie de sfaturi, nu ma lasati balta tocmai acum 0m0 )
Problema e ca masina e de la o firma si se nasc cateva intrebari:
1. pot umbla oamenii la kilometraj sa ascunda nr reali de km??? cum ii pot afla?
2. euro4 inseamna ca la inscriere trebuie sa mai dau ceva? daca da, cat???
3. as vrea sa ma duc sa o vad, insa noob cum sunt la masini, la ce ar trebui sa fiu atent??? ma refer la detalii care sa-mi atraga atentia ca masina nu e chiar atat de perfecta pe cat o vad eu...

Astept sfaturile voastre!

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()