Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Octavia 2 facelift 1.6 C.R Diesel  (Citit de 193246 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline roberto

• Gold member
  • Locaţia: Constanta
  • Mesaje postate: 3609
  • Laugh at your problems, everybody else does
Re: Octavia 2 facelift 1.6 C.R Diesel
« Răspuns #334 : Aprilie 12, 2011, 02:32:38 p.m. »
Nu generalizati, mai sunt si exceptii. Eu unul sunt foarte multumit de serviciile AutoGrup C-ta, de la profesionalismul personalului din service pana la modul de a trata clientii. Toate reviziile din perioada garantiei le-am efectuat folosind consumabilele aduse de mine, in prezenta mea. Un singur minus: preturile practicate la manopera insa si in acest caz o discutie prealabila intrarii masinii in service poate ajuta enorm.
Land Rover Discovery 3

Offline Shymano

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 491
  • Auto: 1.6 FSI, 115 CP
« Răspuns #333 : Aprilie 12, 2011, 01:27:50 p.m. »
si asta nu-ti spune nimic ??? :))
eu am renuntat la un an de garantie, facandu-mi singur schimburile ... daca e sa ai probleme, le ai oricum, chit ca e sau nu in garantie ... cum ti-e soarta; daca nu sunt in stare sa-si atraga clientii, eu nu ma dau pe spate de dragul lor.
Skoda Octavia II -2008, 1.6 FSI, 115 CP, BLF, Elegance+, xenon pe lupe Morimoto mini.
Croitorie la comanda - calitate la preturi rezonabile. Rochii pt mirese sau de ocazie.

Offline Mich@el

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 239
  • Auto: Octavia 2FL 1.6TDI
« Răspuns #332 : Aprilie 12, 2011, 12:15:52 p.m. »
Eram hotărât să merg la porsche, dar dacă nu sunt in stare s zică nimic despre peretele ala de sticlă...nu ştiu să atragă clienti.
Nici nu mi-au mai răspuns cand am zis că trebuie să văd maşina pe întreaga perioadă a reviziei,doar am specificat"chiar si de la distanţă"
drive carefully!

Offline Mich@el

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #331 : Aprilie 12, 2011, 12:06:37 p.m. »
Atunci de ce mi-au zis că pot vedea maşina doar 30 minute din totalul de 1 oră şi 30 minute cât durează in total revizia' înseamnă că habar nu au să-şi atragă clienţii...asta e, căutam altii.
În ultimul mail am insistat că nu las maşina nici un minut nesupravegheată, nici nu mi-au mai răspuns.
drive carefully!

Offline roberto

• Gold member
  • Locaţia: Constanta
  • Mesaje postate: 3609
  • Laugh at your problems, everybody else does
« Răspuns #330 : Aprilie 12, 2011, 12:02:55 p.m. »
Eu am asistat la toate reviziile masinii mele. Intrii pe motiv ca ai uitat ceva in masina si.......nu mai iesi. :))
Land Rover Discovery 3

Offline kamikazze

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 342
  • Auto: Octavia 2 - 1.6 TDI
« Răspuns #329 : Aprilie 12, 2011, 11:49:48 a.m. »
La Porsche leasing, catre aeroport au perete de sticla la service si poti vedea ce fac mecanicii la masina.
Skoda Octavia 2 FL - 1.6 TDI CR, Business++

Offline Mich@el

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #328 : Aprilie 12, 2011, 11:43:56 a.m. »
Ăsta sa fie motivul pentru îndârjirea celor de la service de a nu mă lăsa să asist la revizia maşinii mele?
In cazul ăsta, cred că este pentru prima şi ultima oară cand mă mai milogesc la un service...oricum la 2 ani garanţia va fi gata...nu au şansa sa ţi-o tragă doar o singură dată şi ei ştiu asta.
Dacă nicicum nu acceptă prezenţa mea pe perioada reviziei...încep sa mă gândesc tot mai mult la varianta reviziei in szeged/ungaria...au cică reprezentantă skoda acolo.
A făcut câteva revizie in afara ţării?
drive carefully!

Offline Shymano

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #327 : Aprilie 12, 2011, 11:31:57 a.m. »
iti zic eu ca un istoric complet in cartea de service, cu stampile si tot tacamul face mult la revanzare...pe langa asta, daca reviziile s-au facut in service-uri autorizate skoda, pe baza seriei sasiu se poate verifica in baza de date ca tot ceea ce este trecut in cartea de service s-a facut cu adevarat.
Iti spun eu, degeaba ai cartea plina de stampile cu revizii, daca in realitate te duci acolo si doar iti pune stampila, basca mai esti nevoit sa si platesti filtre sau alte consumabile pe care, de fapt, nu ti le schimba ... sunt fapte patite de multi, inclusiv de mine, in reprezentante, asa ca ma lasa absolut rece acele stampile. Ba, din contra, ma revolta numai cand imi aduc aminte ca in februarie mi-am schimbat filtrul de polen (plin de praf si frunze), dupa o revizie facuta in noiembrie sau decembrie ... al dracului praful asta, domne' ... razbate de sub zapada de n-am vazut ... =))
Citeam numai lucruri bune despre cei de la ElcarGid Buzau ... am fost acolo doar cu o masina, pe care am dus-o pe platforma din Bucuresti (o lovise o tanti, intr-un par, in parcare). Daca s-ar putea clona omuletii aia, ar fi o chestie ... pacat ca sunt prea putini oameni de acest calibru.
« Ultima Modificare: Aprilie 12, 2011, 11:35:43 a.m. de Shymano »
Skoda Octavia II -2008, 1.6 FSI, 115 CP, BLF, Elegance+, xenon pe lupe Morimoto mini.
Croitorie la comanda - calitate la preturi rezonabile. Rochii pt mirese sau de ocazie.

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #326 : Aprilie 12, 2011, 10:17:44 a.m. »
filtrul de motorina ma tine pana la a 2-a revizie? ori se poate verifica si asta pe tester?

Se schimba la fiecare 2 revizii anuale (nu si daca faci minim 20.000km in maxim 1an...)
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline mnp

• Gold member
  • Locaţia: sibiu
  • Mesaje postate: 613
  • Octavia fabricata Vineri 13
  • Auto: OII FL 1.6 TDI
« Răspuns #325 : Aprilie 12, 2011, 08:27:07 a.m. »
....uitati ce discutii avem....nimeni dar NIMENI nu are incredere in service-uri si reprezentante !  :047:

traim in romanica si asta ne ocupa tot timpul...(nu mai stiu cine folosea sintagma asta )

Dragi colegi de forum care lucrati "in sistem " luati notite si poate reusiti sa schimbati ceva ...in bine  ;)

Offline Mich@el

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #324 : Aprilie 12, 2011, 05:05:52 a.m. »
inca "negociez" cu cei de la service sa ma lase sa asist (macar de la distanta) la revizia masinii mele...se lasa greu.
ultimul update zice ca m-ar lasa cam 30 de minute sa asist, revizia in sine ar dura 1 ora si 30 minute....inca negociem.
ce sa faci, sunt toma necredinciosul, nimic din ce se patrece in tara asta nu ma face sa fiu increzator.
am hotarat sa schimb ulei motor, filtru ulei, filtru aer, filtru polen.
filtrul de motorina ma tine pana la a 2-a revizie? ori se poate verifica si asta pe tester?
drive carefully!

Offline Mich@el

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #323 : Aprilie 12, 2011, 04:52:25 a.m. »
iti zic eu ca un istoric complet in cartea de service, cu stampile si tot tacamul face mult la revanzare...pe langa asta, daca reviziile s-au facut in service-uri autorizate skoda, pe baza seriei sasiu se poate verifica in baza de date ca tot ceea ce este trecut in cartea de service s-a facut cu adevarat.
drive carefully!

Offline Shymano

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #322 : Aprilie 12, 2011, 12:23:40 a.m. »
nu stiu cine se mai uita la carte, in ziua de azi, daca are reviziile la zi trecute sau nu ... eu, unul nu m-as uita, pt ca acest lucru chiar nu conteaza; o masina se vede daca este sau nu ingrijita, iar stampila aia n-are niciun sens pt mine, pur si simplu. Cu 2-3 stampile in plus sau in minus, chiar nu se merita ... daca e sa ai probleme cu masina, poti trage multe necazuri/nervi/timp pierdut/bani aruncati aiurea, chiar si daca ai masina in garantie; sunt lucruri traite de multi, asta e realitatea. Daca e sa ai bafta sa nimeresti oameni capabili si saritori, sa te ajute, gasesti; daca nu, poti sa te dai peste cap si nu-i vei gasi ...

Offline mircea.dave

• Expert
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 514
  • Auto: O2 Combi 1.6TDI CR
« Răspuns #321 : Aprilie 12, 2011, 12:06:19 a.m. »
.. si eu sunt unul care ma "bag" la toate consumabilele. La fel am facut si eu, prima revizie la jumate de an la 10k in Decembrie anu trecut, s-ar putea s-o mai fac pe a doua, dar la ultima sigur n-o mai fac. Din pacate, ramane o problema, cel putin pt mine, cartea servce necompletata si stampilata de un service autorizat dupa a 3-a revizie (ma rog, a doua, :P)! Ar fi un bonus in caz ca vrem sa le vindem, stiu, suna cinic, la cat le iubim, dragele de ele Skoditzele noastre, dar sunt cazuri si am invatat sa nu zic niciodata, "niciodata". Ce-i de facut? Stiti cumva, se poate "trata" cu vre-un service dinasta autorizat Skoda sa ne "completeze"  :D cartile service ? Intrebarea, stiu, e scoasa din mentalitatea pur romaneasca, dar imi asum aceasta eticheta cu riscurile de rigoare.
Hai noroc !
Opel Vectra Hatchback 1.6 TD, 82CP, MY 1994, intercooler, motor ISUZU (retired)
Opel Corsa 1.3 TDCI, 85CP, MY 2006, intercooler (retired)

Offline Shymano

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #320 : Aprilie 11, 2011, 11:29:31 p.m. »
la Skoda se schimba atat de usor filtrele, toate, ca nici nu are rost sa ma deranjez sa merg pana la service, pt a le umple lor buzunarele ... in 30 min - 1 ora nu ai ce face; plus ca iti poti lua uleiul + filtrele mult mai ieftin (si la fel de "originale") din alta parte, decat de la reprezentante. De ce sa dau dublu pt un lucru identic ?? Doar prima revizie am facut-o la ei, in rest n-am mai calcat p-acolo. Am dat 3 mil pe toate filtrele + ulei, la Brady ma costa in jur de 6,5-7 mil ... pai fir-ar mama ei de manopera, costa mai mult decat piesele ..??!!! Profita de fudulia noastra ... cine-i fudul si nu pune mana pe surubelnita/cheie, plateste ...
In targ la Vitan (pe centru, 2 magazine Mann, in cladirea de beton) gasisem, anul trecut, filtrele cele mai ieftine (cautat pe net, magazine, chiar si la intrare la Vitan, acelasi pret, aproape dublu); oare cum de acolo se poate gasi ceva la preturi mici, iar in alta parte nu ?? Inteleg de un adaos, ceva, acolo, dar nici chiar dublu ...
« Ultima Modificare: Aprilie 11, 2011, 11:34:54 p.m. de Shymano »

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

Turcaletul de bogdanpiatra
[Azi la 07:12:43 p.m.]

deschidere portbagaj din cheie de Kel_Sceptic
[Iunie 13, 2026, 09:24:26 a.m.]

Mazda CX-30, frumoasa si rosie de james kilowatt
[Iunie 08, 2026, 06:47:27 p.m.]

Problema electrica skoda octavia 2 1.9tdi de vizitator
[Iunie 08, 2026, 09:48:21 a.m.]

Ford Ranger Raptor 2023 de judge
[Mai 27, 2026, 08:37:38 p.m.]

Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de Andrei1980
[Mai 27, 2026, 08:13:37 a.m.]

* Mesaje recente

Re: Turcaletul de bogdanpiatra
[Azi la 07:12:43 p.m.]

Re: Turcaletul de vizitator
[Iunie 16, 2026, 09:31:06 a.m.]

Re: Turcaletul de bogdanpiatra
[Iunie 15, 2026, 07:38:46 p.m.]

Re: Turcaletul de vizitator
[Iunie 15, 2026, 09:33:30 a.m.]

Re: deschidere portbagaj din cheie de Kel_Sceptic
[Iunie 13, 2026, 09:24:26 a.m.]