Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Octavia 2 FL Drive 1.6 TDI CR Satin Grey  (Citit de 32248 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline M i c u t z u

• Moderator
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 3175
  • Auto: SUZUKI S-CROSS AT
Re: Octavia 2 FL Drive 1.6 TDI CR Satin Grey
« Răspuns #9 : Septembrie 02, 2010, 12:19:55 p.m. »
Sa o stapanesti sanatos!!Acum modifica si tu la "Auto" :D pune noua jucaria :P
Esti IDIOT?Atunci citeaza ultimul mesaj postat!

Offline adi84_g

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Satu Mare
  • Mesaje postate: 106
  • Auto: O2 FL 1.6 TDI CR
« Răspuns #8 : Septembrie 02, 2010, 12:09:03 p.m. »
Iti multumesc.Poate ca imi va muri si mie,la ford am reusit performanta de vreo 5 ori :D Am observat si eu ca intra parca din doua in manrsalier.

Offline designeru

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 205
    • vsdej.ro - Salveaza o imagine
  • Auto: Octavia2 - 1.6TDI CR
« Răspuns #7 : Septembrie 02, 2010, 12:06:59 p.m. »
fata de Logan/Octavia Tour... DA!
dar in bine... e mai stabila... nu in rau... parerea mea...  :>
Octavia2 - 1.6 TDI CR - Black Magic

Offline adi84_g

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #6 : Septembrie 02, 2010, 12:05:25 p.m. »
Nu e tour.Ma bucur ca esti multumit.Eu inca n-am apucat sa fac un drum mai lung sa vad ce stie,poate iti voi impartasi parerea.Dar sa revin cu intrebarea,tu simti ca spatele masinii se misca diferit?

Offline kamikazze

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 342
  • Auto: Octavia 2 - 1.6 TDI
« Răspuns #5 : Septembrie 02, 2010, 12:05:10 p.m. »
Sa ai noroc de ea si sa fi ferit de evenimente. Si mie mi-a murit motorul de cateva ori, dar dupa testdrive. Mi se pare ca atunci cand e rece trebuie sa ai grija cu el la chestii din astea. Cel putin asa pare. Si la cutia de viteze am de reprosat intrarea in marsarier. La mine face ceva figuri, mi-a si sarit o data la neutru.
Skoda Octavia 2 FL - 1.6 TDI CR, Business++

Offline adi84_g

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #4 : Septembrie 02, 2010, 11:54:45 a.m. »
Dupa o lunga asteptare de 11 saptamani mi-a sosit  masina.
Dotari optionale:
  • 4 difuzoare suplimentare;
  •   proiectoare ceata;
  •   stergator luneta;
  •   culoare metalizata gri satin;
  •   TPM.
Mai multe nu am pus pe ea intrucat am fost constrans de un buget nu foarte flexibil si pe deasupra am platit-o si cu TVA de 24%.Una peste alta imi pare rau ca nu am luat una de pe stoc din tara,scapam si de asteptare si de majorarea TVA.
In detalii de pret nu am degand sa intru intrucat totdeauna se gaseste cate unu care va zice ca "eu o cumparam mai ieftin sau obtineam o reducere mai mare,sau de banii astia luam ceva mai bun,etc".Banuiesc ca stiti la ce ma refer.

Impresii despre masina.

Dupa cei 300 de km rulati pot spune urmatoarele:

- motorul e intradevar cizelat,toarce foarte frumos.Comparativ cu 1.8 tdci de pe focus pare mai evoluat cu 2 generatii.
- cutia de viteze nu agata deloc,intra precis si cu usurinta in viteze;
- masina trage relativ bine,insa nu am abuzat de ea intrucat fac rodajul,nu ma pot inca pronunta daca trage mai bine sau mai slab ca un PD,doar ca difera senzatia.Am citit ca au fost oameni carora in test drive le-a murit motorul,chiar ma intreb cum au reusit.Anyways,masina cu aceasta motorizare nu se misca deloc greu cum zic unii.
-consumul este foarte bun,de la prima cheie s-a redus pana la 5,8 %.Am facut un drum de vreo 100 km extraurban in care mi-a indicat o medie de 5%

Ce nu imi place:
-comportamentul in curbe;
-cum este fixata bateria;
-culoarea verde a butoanelor,daca tot au facut bordul si casetofonul cu alb puteau face si butoanele la fel;
-cand dai sa stropesti cu lichid de spalat parbrizul stergatoarele fac patru curse,la ultima se vede ca deja se tarasc inapoi parbrizul fiind deja uscat.

Revin cu detalii dupa mai multi km.

Offline designeru

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 205
    • vsdej.ro - Salveaza o imagine
  • Auto: Octavia2 - 1.6TDI CR
« Răspuns #3 : Septembrie 02, 2010, 11:36:50 a.m. »
dar ca sa-i raspund lui adi84_g...

"Engineers for the Focus, including Richard Parry-Jones, developed a class-leading,[11] space-saving independent multi-link rear suspension, marketed as Control Blade suspension, combining the packaging of a trailing arm, with the geometry of a double wishbone suspension — at considerably lower cost." (de aici http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Focus_%28international%29)

Care dupa mine se traduce in suspensie independenta pe spate... fix ca la Octavia. Acuma, daca ai citit in istoria acestui topic, o sa vezi ca parerea mea e foarte buna despre aceasta suspensie... intru in curbe fara nici o problema cu viteze la care imi cam transpira fundul in Logan... nu stiu cum e cu Focusul, ca n-am condus... dar eu sunt foarte foarte multumit de suspensie... sigur n-ai Octavia Tour, da?
Octavia2 - 1.6 TDI CR - Black Magic

Offline Ioan

• Gold member
  • Locaţia: Hunedoara
  • Mesaje postate: 666
  • Auto: 1.9 TDI (BXE)
« Răspuns #2 : Septembrie 02, 2010, 09:34:17 a.m. »
Creeaza-ti un topic nou in aria Skoda mea unde ne poti prezenta masina ta si unde iti poti pastra jurnalul de bord.
Skoda Octavia 1.9 TDI (BXE) Elegance 2008

Offline adi84_g

• Membru de baza
  • **
Octavia 2 FL Drive 1.6 TDI CR Satin Grey
« Răspuns #1 : Septembrie 02, 2010, 08:52:33 a.m. »
Mi-a sosit masina  <:-P Am si eu o nelamurire...pe curbe se comporta exact ca si focus-ul din semnatura,adica simt ca spatele se misca ciudat.Pana ieri am crezut ca e o defectiune la ford,mai ales ca am si derapat de 2 ori cu el la viteze destul de mici.
Voi ati simtit acest lucru?O fi suspensia independenta de pe spate care da acea senzatie?
Designeru imi cer scuze pt.poluare

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()