Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Timp livrare real ?  (Citit de 152629 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline judge

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 1180
  • Auto: Utilaje agricole

Offline M i c u t z u

• Moderator
  • Mesaje postate: 3175
  • Auto: SUZUKI S-CROSS AT
Re: Timp livrare real ?
« Răspuns #250 : Octombrie 14, 2021, 02:20:57 p.m. »
@jst32,tu nu ai prins criza lu" peste prajit..
Esti IDIOT?Atunci citeaza ultimul mesaj postat!

Offline alexxutzu

• Junior
  • *
  • Mesaje postate: 40
  • Doar Inscris
  • Auto: Skoda Octavia 2 1.6 FSI 115CP
« Răspuns #249 : Octombrie 14, 2021, 12:41:20 p.m. »
Da, dar tu din ce vad ai comandat Superb. La aia este alta mancare de peste avand in vedere pretul mult mai mare.

Offline jst_32

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti, Brancoveanu
  • Mesaje postate: 856
  • Auto: Superb 3 FL 2.0 TDI(190 CP)DSG
« Răspuns #248 : Octombrie 14, 2021, 12:28:17 p.m. »
Eu am comandat masina in luna iulie 2020, mi s-a spus de la inceput ca masina va fi livrata in octombrie, saptamana XX...
Mi-au comunicat pe email cand s-a atribuit seria de caroserie, apoi cand a fost livrata catre dealer. Culmea este ca masina a stat o saptamana in vama la Curtici... iar eu nu puteam si nu pot sa inteleg de ce sa dureze o saptamana descarcarea de  pe vagon si trimiterea catre dealerul din BUcuresti.
Una peste alta, masina a ajuns in timpul preconizat.
Dont love and cry, just fuck and smile!

Offline judge

• Gold member
« Răspuns #247 : Octombrie 13, 2021, 07:37:06 a.m. »
Am senzatia ca se percepe gresit o situatie problematica generalizata prin prisma unor experiente individualizate.

Faptul ca masina coafezei prietenei colegului de camera din facultate al varului partenerului meu de afaceri a fost livrata nu inseamna nimic. Da, masini se produc in continuare - uitati-va insa pe statistici ca sa vedeti cu cate mai putin.

Cinci luni pentru un Golf (una dintre cele mai de succes masini din Europa) e enorm. Eu sunt la a cincea Steluta - 4 mi-au venit ceas (2 luni), a cincea in 9 luni.

Mai e o chestie pe care probabil unii nu o stiu - cand “dai” comanda, de fapt nu ai dat comanda. Comanda se da in momentul in care dealerul poate sa bage comanda in sistemul producatorului. Exista un sistem de cote, iar daca dealerul acela nu are cota (si in vremurile astea aproape nimeni nu mai are instant cota) comanda se va da cand i se aloca acea cota. Abia atunci apar probleme de semi-conductori, etc.

Tot ce spun: nu va mai bazati ca masina va veni pentru ca i-a venit altuia in 3-4 luni. Adevarul e ca nimeni nu stie, nici macar dealerul. Poate sa iti vina in patru luni, poate sa iti vina in opt.

Ce poti sa faci este sa vorbesti cu dealerul si sa vezi ce masini ii vin pe comanda lui. Asta in cazul fericit in care mai are ceva disponibil.

Offline bogdanpiatra

• Gold member
  • Locaţia: Piatra Neamt, jud Neamt
  • Mesaje postate: 3193
  • Auto: Megane Sedan 1,33, ex O2FL1.2
« Răspuns #246 : Octombrie 12, 2021, 07:29:48 p.m. »
Azi as cumpara doar masina de pe stoc sau masina la care mi se da vin-ul. Orice optiune poate adauga luni in plus

Japonezele si coreenele vin mai repede. De ce? Ca acolo nu prea ai optiunile tale, sunt variantele producatorului, mai pui culoarea, si presuri

Offline alexxutzu

• Junior
  • *
  • Doar Inscris
« Răspuns #245 : Octombrie 12, 2021, 03:25:09 p.m. »
Exact la asta ma refeream si eu. La altii se poate sau se putea. Sperante...avand in vedere ca se opreste productia, nu stiu cate sa mai imi fac. Voi astepta pentru ca este singura varianta, deocamdata.

Offline vizitator

• Gold member
  • Locaţia: Bucharest
  • Mesaje postate: 4541
  • am avut cea mai ,,extraordinara'' masina: 1.2 TSI
« Răspuns #244 : Octombrie 12, 2021, 02:24:40 p.m. »
Din pacate depinde de multi factori, pe care nu ii cunosc eu.
Saptamana trecuta am primit o oferta concreta de la Autocobalcescu ptr un BMW 318i (nu am semnat pana la urma ptr ca nu ne-am inteles la pret), insa in contract era trecut negru pe alb ca termen de livrare de 3 luni (cu tot cu scaune electrice). Nu pot sa stiu daca chiar livrau in 3 luni, dar atat au dat termen.
O colega de la serviciu a dat comanda ptr un Hyundai Kona 1.0 t-gdi 120 CP in luna iunie (stiu bine cazul ptr ca eu am consiliat-o cu achizitia) si saptamana trecuta m-a plimbat cu masina; deci i-a venit in 3 luni si jumatate. Ideea este ca seria VIN iti soseste cand te astepti mai putin, nu trebuie sa cazi in pesimism si sa te gandesti ca chiar stai +1 an in asteptare; azi dealerul nu are nicio veste, maine te poate suna ca masina este confirmata pentru productie (cum a fost cazul colegei mele).
Succes!
In frane si in femei sa nu ai incredere niciodata.

Offline alexxutzu

• Junior
  • *
  • Doar Inscris
« Răspuns #243 : Octombrie 12, 2021, 12:36:30 p.m. »
Mi se pare pur si simplu jenant sa comand in Aprilie si sa-mi ajunga anul urmator, cu tot cu problemele de semiconductori existente. Repet, 8-10 luni+ pentru o banala varianta fara dotari SF. Inseamna ca cine comanda acum o sa o primeasca peste 2 ani, dupa logica lor.

Offline Avenger

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bistrita
  • Mesaje postate: 325
  • Auto: O3 RS TSI
« Răspuns #242 : Octombrie 11, 2021, 09:05:26 p.m. »
stiu caz concret, fiu lui unui coleg, a asteptat doar 5 luni dupa un vw golf8 1.0 etsi sau cum s-a numi, dar in Austria..

Offline judge

• Gold member
« Răspuns #241 : Octombrie 11, 2021, 06:22:59 p.m. »
Eu nu vorbesc de Skoda, eu vorbesc de MB. Nu vrei să știi ce e acolo. Și la alții e la fel, deci chill. N-are legătură cu producătorul.

Offline alexxutzu

• Junior
  • *
  • Doar Inscris
« Răspuns #240 : Octombrie 11, 2021, 05:26:17 p.m. »
Hai sa fim seriosi, Skoda are un sistem foarte ciudat de productie. Sunt oameni cu comenzi date dupa mine si care au masina in fata blocului. Asta nu am inteles niciodata....ordinea fabricarii. Macar daca luam vreun vRS mai ziceam dar daca la un amarat de Ambition stai 1 an.....Poate era mai bine sa fi luat de la alt producator, sigur aveam masina pana acum.

Offline judge

• Gold member
« Răspuns #239 : Octombrie 11, 2021, 05:17:35 p.m. »
Era un model de BMW pentru care acum vreo 4-5 luni îți dădeau termen de livrare 2022 dacă doreai scaune încălzite. Just sayin'...

Hai să nu ne mai dăm cu părerea, oamenii își creează așteptări.

De exemplu, eu ȘTIU (capitals intended) că și dacă dau acum comanda pentru noua steluță, nu îmi va veni în iunie 2022, când îmi expiră contractul pentru cea pe care abia am luat-o.

Offline vizitator

• Gold member
  • Locaţia: Bucharest
  • Mesaje postate: 4541
  • am avut cea mai ,,extraordinara'' masina: 1.2 TSI
« Răspuns #238 : Octombrie 11, 2021, 05:13:04 p.m. »
depinde si de marca. Spre exemplu, cei de la BMW se lauda acum ca livrarea la ei este in 3 luni (pentru seira 3, spre exemplu).
Cei de la Volvo spun ca lor comenzile lor le ajung in 8 luni...

In frane si in femei sa nu ai incredere niciodata.

Offline judge

• Gold member
« Răspuns #237 : Octombrie 11, 2021, 05:01:56 p.m. »
Îmi pare rău, dat ți-am spus că cel mai probabil așa va fi. Știu că nu te încălzește, dar așa e la toți producătorii.

Nu are nimeni nimic cu tine, nu e din cauză că ești român, etc. E futere peste tot.

Vizitator, vezi, de-asta zic că trebuie să fim mai rezervați cu sfaturile pe care le dăm.

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

Ford Ranger Raptor 2023 de judge
[Mai 27, 2026, 08:37:38 p.m.]

Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de Andrei1980
[Mai 27, 2026, 08:13:37 a.m.]

VW Golf VII 1.2 TSI 110 CP Trendline de vizitator
[Mai 13, 2026, 09:10:19 a.m.]

Aditiv benzina de vizitator
[Mai 11, 2026, 11:26:25 a.m.]

please help de M i c u t z u
[Aprilie 20, 2026, 05:58:28 p.m.]

Pompa abs Skoda Octavia 1.4 Tsi de Andrei.ht
[Aprilie 15, 2026, 07:37:47 p.m.]

* Mesaje recente

Calendar

Mai 2026