Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Motoras lichid parbriz si scurgere.  (Citit de 6446 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline val3ntin

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 106
  • Octavia Tour Combi 1.8T 20V 150CP 2001
  • Auto: Octavia Tour
Re: Motoras lichid parbriz si scurgere.
« Răspuns #7 : Mai 17, 2011, 01:49:11 p.m. »
Problema rezolvata.Era vorba de camasa motorasului pentru duze faruri,era sparta si pierdea lichid pe acolo si nici pompa nu mai statea fixa in turbina ,deci nu mai baga apa pentru duze faruri.I`am confectionat o "camasa" camesei motorasului :D si acuma sta fix in turbina si merge perfect.
Problema cu furtunasul de la luneta nu am rezolvat`o tot curge cand folosesc apa pe spate.Nu pot sa desfac nimic pe acolo .
[mergedate]1305628260[/mergedate]
Si poze

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #6 : Aprilie 09, 2011, 09:55:52 a.m. »
Daca vreun furtunas s-a fisurat sau, mai rau, a iesit de la vreo imbinare, atunci trebuie desfacut si inspectat traseul acestuia.
Daca masina e Combi, uita-te in aripa spate stanga si vezi daca s-a strans apa acolo.
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline val3ntin

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #5 : Aprilie 08, 2011, 10:15:26 p.m. »
Pai nu cred ca ar fi asta problema pentru ca ,apa curge chiar in interiorul de tabla pe unde trece tot ansamblul de cabluri plus furtunas si care are fante ,apa se scurge chiar prin gaura prin care trece cablul si furtunul spre usa portbagajului.O sa fac o poza ca e cam complicat de explicat.

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
« Răspuns #4 : Aprilie 08, 2011, 09:28:55 p.m. »
Posibil sa nu mai fie etans chederul parbrizului.
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline val3ntin

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #3 : Aprilie 08, 2011, 09:26:05 p.m. »
Da cand spal luneta dupa ce arunca apa ..se scurge si in masina pe haion .Am vazut ca ar mai fi un motoras ceva mai jos sau ma insel eu ?

Offline al bundy

• Expert
  • Mesaje postate: 984
  • Auto: O2 FL 2.0 TDI 140 AG
« Răspuns #2 : Aprilie 06, 2011, 11:23:10 p.m. »
Camasa e garnitura si este 432 955 465 A si este de la motorasul de spalat farurile.
Sa inteleg ca apa curge in interiorul haionului?
Interfata de diagnoza ORIGINALA, intotdeauna ultima versiune , upgrade-uri (tempomat, diferiti senzori) si reparatii instalatii electrice.

Offline val3ntin

• Membru de baza
  • **
Motoras lichid parbriz si scurgere.
« Răspuns #1 : Aprilie 06, 2011, 10:06:27 p.m. »
De curand am vazut ca se apride becu de la lichidul de parbriz imediat ce umplu recipientul ,am constatat intr`un final ca e crapata camasa unde intra motorasul din fata vasului si pe acolo se scurge apa ,vasul nu e spart .Daca stie cineva codul acelei piese sau trebuie sa cumpar cu tot cu motoras ,plus ca si motorasul e cam ruginit in partea de jos si garnitura e cam varza.
A doua problema e ca dupa ce folosesc stropitoarea spate dupa ce se opreste se scurge apa IN MASINA pe haion :( .Am desfacut plasticele sa vad care e treaba si nu am cum sa ajung la furtunase sa vad daca e intepat sau ceva ,,ele sunt stranse cu tot cu cablurile electrice ,e imposibil sa ajung la ele.Apa se surge print`o gaura care are are un dop rotund ce se infileteaza in gaura dar tot curge pe langa.
Si a 3 problema nu`mi mai merg nici stropitorile de faruri .
Cred ca e defact intrg sistemul.
Pareri ceva ?  :-<

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()