Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Ceva pareri despre Volvo XC 60  (Citit de 35973 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16362
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
Re: Ceva pareri despre Volvo XC 60
« Răspuns #21 : Septembrie 19, 2012, 09:01:07 p.m. »
De acord ca deviem, dar SUV-ul este o masina prea putin utila, pt ca nu face nimic f bine, ci binisor mai multe...
Daca vrei integrala pt asfalt, atunci si XC60 si Tiguan se vor achita f bine de misiune.
Dintre ele, Volvo este mai costisitoare, VW este al lui PoRo si ma opresc aici.
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline M i c u t z u

• Moderator
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 3175
  • Auto: SUZUKI S-CROSS AT
« Răspuns #20 : Septembrie 19, 2012, 08:15:23 p.m. »
Nu-i cam mare cilindreea la T6?T5 era bun dar nu-i AWD,cel putin asa arata pe site lor..
Esti IDIOT?Atunci citeaza ultimul mesaj postat!

Offline ff_2004_06

• Moderator
  • Locaţia: Iasi
  • Mesaje postate: 2281
  • ...
  • Auto: Fosta: O2 DSG 1.9 TDI
« Răspuns #19 : Septembrie 19, 2012, 07:56:53 p.m. »
Razvan, de motorul T6 de la Volvo ce zici?
Sunt convins ca performantele sunt foarte bune.

L.E.: Vad ca au si un 2.0T de 203 CP.
« Ultima Modificare: Septembrie 19, 2012, 08:21:06 p.m. de ff_2004_06 »
Ex: 2008 O2 1.9 TDI DSG6

Offline Fan-Skoda

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 368
  • Simply Clever
  • Auto: 1.4 TSI
« Răspuns #18 : Septembrie 19, 2012, 06:48:23 p.m. »
Ca varianta de luat in calcul este si Mercedes GLK daca obtii un discount si te poti incadra cu banii!
Skoda O II Facelift 1.4 TSI Business ++

Offline razvan rs

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 294
  • Auto: Mazda 6 facelift revo top 2.5
« Răspuns #17 : Septembrie 19, 2012, 05:32:42 p.m. »
Am deviat mult de la subiect, practic asa cum spunea alexxb mie mi se pusese pata pe Volvo XC 60 , masina imi place cum arata din toate unghiurile , iar la bani pretul era bun. Noua, masina aia a costat in jur de 60 de mii si se vinde dupa doar 2 ani cu jumatate in conditiile in care nu are multi km.  Sunt multe optiuni stiu la banii astia, dar mie mi-a placut aceasta masina. La Tiguan ma gandisem inainte de Volvo, era mai mult o alegere pragmatica si nu una cu inima, doar din punct de vedere al raportului calitate/pret , service-ului si  fiabilitatii masinilor VW. Sunt numeroase modele care se incadreaza la acesti bani stiu, dar nu ma atrag. Deci eu inca mai sper ca imi voi schimba RS-ul cu un model superior atat ca performante cat si ca dotari interioare. Actuala mea masina merge excelent si sunt multumit pe deplin de confort, doar ca parca m-am cam plictisit si mai vreau si altceva.
Mazda 6 facelift revolution top 2.5 L
Ex - Skoda Octavia RS TDI

Offline radioman

• Expert
  • Locaţia: Constanta
  • Mesaje postate: 966
  • Unii se nasc ca un 'original' si mor ca o "copie"
    • Radio Romania Constanta
  • Auto: Octavia 3 /2.0 TDI/150 CP
« Răspuns #16 : Septembrie 19, 2012, 04:39:03 p.m. »
Povestea e tot in dosarul TOP SECRET, precum cea privind viitorul dealer Skoda din CT?  :71: Nu de alta dar chiar sunt curios ce provenienta au D5-urile.....

Nu, povestea este in dosarul Self-Study si back on topic sunt de provenienta...Volvo motoarele D5.
Apropo, vezi ca n-a vorbit nimeni de vreun viitor dealer Skoda, forumim, da' sa forumim bine ... :68:
Skoda Octavia 3 Style /2.0 TDI /2017; VW Polo 2019

Offline L U C I

• Expert
  • Locaţia: Braila
  • Mesaje postate: 2264
  • trolez
  • Auto: bmw 525d
« Răspuns #15 : Septembrie 19, 2012, 03:46:45 p.m. »
volvo are totusi o doza de eleganta pe care nu o intalnesti la vw, kia, sau skoda. poate doar la bmw.

totusi, masina care nu produce mananca, deci functie de intrebuintare decizi daca merita
« Ultima Modificare: Septembrie 19, 2012, 06:57:00 p.m. de ff_2004_06 »

Offline DragosM

• Gold member
  • Mesaje postate: 764
  • B-41-TSN
  • Auto: Octavia Tour II 1.4
« Răspuns #14 : Septembrie 19, 2012, 02:29:19 p.m. »
Eu vreau de data asta un SUV cu tractiune integrala de dimensiuni medii, dar cu motor puternic.

Si la Skoda Yeti cu 2.0TDI 4X4 140 sau chiar 170cp nu te gandesti?Sau la o Kia Sorento 2.2CRDI 197cp? la 30000Euro dau daca vrei SUV de dimensiuni medii Kia KIA Sportage 2.0 DSL PREMIUM 4x4 165cp la 26000Euro

De Skoda Yeti nu stiu nimic dar de Kia Sorento am condus si pot spune ca este o masina dementiala.
Confost, cum se simnte masina si cum merge este cu mult peste alte marci mai scumpe. Am fost si cu ea in offroad si chiar la dimensiunile ei mari se misca bine si nu da de greu.Motorul 2.2 este super cu turbina variabila este o dementa. La 170km\h in a 5-a  mi-am amintit ca este si o a 6-a si a mers pana la 200 super repede si parca eram intr-o Skoda Superb parea o masina normala dar in realitate era un SUV de dimensiuni mari

Asta este parerea mea personala:
Eu maine daca as avea in portofel 35.000 euro pentru masina primul lucru la Kia Sorento as da avansul fara sa ma duc la alte marci!! Asa am facut si cu Skoda Octavia am vrut si am stiut ce vreau si nu m-am  dus in alta parte!
« Ultima Modificare: Septembrie 19, 2012, 02:34:35 p.m. de DragosM »
Skoda Octavia Tour II 1.4MPI 80cp
Kia Rio 1.5crdi 110cp 235Nm

Offline roberto

• Gold member
  • Mesaje postate: 3609
  • Laugh at your problems, everybody else does
« Răspuns #13 : Septembrie 19, 2012, 02:08:34 p.m. »
Povestea e tot in dosarul TOP SECRET, precum cea privind viitorul dealer Skoda din CT?  :71: Nu de alta dar chiar sunt curios ce provenienta au D5-urile.....
Land Rover Discovery 3

Offline radioman

• Expert
  • Unii se nasc ca un 'original' si mor ca o "copie"
    • Radio Romania Constanta
  • Auto: Octavia 3 /2.0 TDI/150 CP
« Răspuns #12 : Septembrie 19, 2012, 01:54:00 p.m. »
Sper sa nu ma insel, Volvo foloseste la ora actual motoare diesel de la Ford.

@roberto : Numai cel de 1,6 litri provine de la Ford , la dieselul in 5 cilindri este o alta poveste.... ;)
Skoda Octavia 3 Style /2.0 TDI /2017; VW Polo 2019

Offline alexxb

• Gold member
  • Auto: Octavia TDI
« Răspuns #11 : Septembrie 19, 2012, 12:19:05 p.m. »
Prieteni buni voi comparati aici volvo xc 60 cu broscoiul de tiguan? Pai tiguan iti iei daca esti octogenar la cat e de urat, xc60 bate mai spre agresiv , tineresc. In plus volvo ramane o masina foarte sigura(desi apartine chinezilor acuma) , ramane totusi clasa premium. Omul a intrebat ine tiguan si volvo xc60 nu intre alte marci, probabil s-a oferit oportunitatea sa cumpere second un xc60. Cu ochii inchisi as lua volvo xc60 second cu km putini fata de tiguan nou

Offline razvan rs

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 294
  • Auto: Mazda 6 facelift revo top 2.5
« Răspuns #10 : Septembrie 19, 2012, 12:17:51 p.m. »
Eu vreau de data asta un SUV cu tractiune integrala de dimensiuni medii, dar cu motor puternic. Daca ar fi sa nu ma uit la pret as alege Audi Q5 cu ochii inchisi, dar este peste posibilitati deocamdata. Tot de luat in seama ar fi si BMW X3, dar tot asa pretul este mare iar la BMW mi-e teama de SH. Alte modele demne de luat in seama Freelander si Forester #-o dar motorizarile diesel sunt destul de anemice la ambele modele.
Mazda 6 facelift revolution top 2.5 L
Ex - Skoda Octavia RS TDI

Offline victor77

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: 47.533313,25.545187
  • Mesaje postate: 160
  • Auto: Superb 2.0 TDI 170HP
« Răspuns #9 : Septembrie 19, 2012, 10:58:54 a.m. »
Si eu inainte de a-mi lua Skoda Superb am fost interesat de un Volvo XC60. Masina e ok, motorul e cam zgomotos in schimb costurile de intretinere te omoara. Poti cere la un service Volvo sa-ti dea un tabel referitor la costurile de intretinere. Sa stai pe un scaun cand o sa le citesti.
Skoda Superb 2.0 TDI 125 KW 4x4  Ex: VW Golf IV 1.9 TDI ALH
Intotdeauna exista o prima data

Offline L U C I

• Expert
  • Locaţia: Braila
  • Mesaje postate: 2264
  • trolez
  • Auto: bmw 525d
« Răspuns #8 : Septembrie 19, 2012, 10:57:34 a.m. »
... lucruri mai concrete nu prea.
Volvo se vrea mai premium si ar trebui sa fie peste Ford si probabil si este. Daca analizam Ford cred ca sta foarte bine. Cu piesele habar n-am, dar cum am spus, daca se vrea premium, probabil si piesele au un pret pe masura.. un pic mai ridicat.
Si ce-i cu limita asta de 100..km? De la +1 km incepe sa se dezintegreze? :))
La orice marca mai schimbi cate una alta..., nu credeti? :082:

ai avut de-aface cu volvo???

parerile spuse sunt din propria experienta

LE:

din pacate toate vehiculele sunt facute din aceleasi materiale cunoscute si disponibile pe Pamant, diferenta fiind de desigh si de procesul de dezvoltare. Mai mult, 85% din piese sunt facute de producatori si vor rezista la fel in anumite conditii de stres pentru vehicule cu intrebuintare similara. De acea, un pivot va avea o durata de viata relativ egala pe orice turism ar fi pus (de ex.).

Dupa 100.000km apar probleme cu elementele care imbatranesc natural (ex canalizatii de aer), cu elemente consumabile(ex. turbina, discuri de frana...) pt care pretul este semnificativ mai mare - peste dublul unor masini din gama vw.

« Ultima Modificare: Septembrie 19, 2012, 11:05:48 a.m. de L U C I »

Offline satlantis

• Gold member
  • Locaţia: constanta
  • Mesaje postate: 1033
  • Auto: yeti 1.4 tsi
« Răspuns #7 : Septembrie 19, 2012, 10:40:05 a.m. »
Va respect parerile, dar sunt asa generaliste...am auzit... cred ca... lucruri mai concrete nu prea.
Volvo se vrea mai premium si ar trebui sa fie peste Ford si probabil si este. Daca analizam Ford cred ca sta foarte bine. Cu piesele habar n-am, dar cum am spus, daca se vrea premium, probabil si piesele au un pret pe masura.. un pic mai ridicat.
Si ce-i cu limita asta de 100..km? De la +1 km incepe sa se dezintegreze? :))
La orice marca mai schimbi cate una alta..., nu credeti? :082:
1.4 tsi... de la 1.8T

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()