Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Serviciile BRADY TRADE: aprecieri sau reclamatii? Parerea voastra conteaza !  (Citit de 184669 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Admin

• Life is tough. Great!
  • Administrator
  • Locaţia: 47°47'24''N 22°53'24''E
  • Mesaje postate: 2603
  • Waste Allocation Load Lifter - Earth Class
Re: Serviciile BRADY TRADE: aprecieri sau reclamatii? Parerea voastra conteaza !
« Răspuns #518 : Iulie 27, 2010, 01:33:01 p.m. »
In functie de ce termen iti comunica, ia-ti banii inapoi si mergi la un alt dealer sa cumperi. Macar atata merita si Brady :))

Offline sorinenciu

• Junior
  • *
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 41
  • Auto: Octavia 1.4 TSI
Re: Serviciile BRADY TRADE: aprecieri sau reclamatii? Parerea voastra conteaza !
« Răspuns #517 : Iulie 27, 2010, 07:59:10 a.m. »
Intr-un final am reusit sa vorbesc ieri cu directorul de vanzari de la Brady. Curios, domnia sa a invocat anumite motive (ireale) evitand sa-mi transmita un raspuns scris:''Adresa dvs. de mail este vazuta SPAM si nu pot transmite''?! Am revenit si am comunicat alte doua adrese personale de mail.

Exprimarea ''cumparator/vanzator'', se pare, in gandirea aceluiasi director, este o greseala ''vanzator trebuia sters, anulat cu o bara''?!. Totusi, in contractul meu troneaza si VANZATOR, deci aceasta clauza care include si responsabilitatea Brady poate fi atacata de bietul cumparator nevoit sa ceara ''Dreptate si Adevar''.

Am ramas cu promisiunea ca astazi echipa de la Brady se intereseaza de comanda mea si urmeaza sa-mi comunice dl. director pe orice cale, de preferat in scris, detaliile de fabricatie si livrare.

S-auzim de bine.
Skoda Octavia 1.4 TSI Business, Negru Magic

Offline AlexTM

• Gold member
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 2690
  • Auto: Galaxy 2 2.0 TDCI
« Răspuns #516 : Iulie 27, 2010, 01:36:56 a.m. »
La intrebarile mele prin care-mi exprimam nemultumirea ca suport majorarea TVA-ului consultanta a raspuns cu obraznicie ''Ce   vreti d-le sa va plateasca Brady TVA-ul?'' Asta desi in contractul meu   scrie ca modificarile/actualizarile de taxe sunt suportate de cumparator/vanzator!

Lasand la o parte obraznicia care intr-adevar e de reprosat, ce vrea sa spuna exprimarea "cumparator/vanzator"? Adica, oricare se ofera primul :))
bicicleta

Offline Harlequin

• Gold member
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 1460
  • Auto: SKODA Tour
« Răspuns #515 : Iulie 26, 2010, 10:54:04 p.m. »
Desi pe gura dealerul m-a asigurat ca vor fi  8 saptamani, in contract...erau max 6 luni! La nelamurirea mea s-a replicat...eh, formalitati, nu bagati in seama, bla-bla!
Ghinionul lui a fost ca intr-un mail mi-a scris de cele 8 saptamani si cand l-am trimis directorului de vanzari de la Porsche impreuna cu amenintarea ca fac scandal in presa si pe forumuri, mi-a venit masina in 8 saptamani fara o zi. >:)

Offline LNT

• Gold member
  • Mesaje postate: 1311
  • Mester Strica-Tot
    • SayIT.ro
  • Auto: O2 FL 1.6 TDI Drive
« Răspuns #514 : Iulie 26, 2010, 05:28:17 p.m. »
Păi trage-i de urechi, dar nu cadou de genul covoraşelor...că alea le primeai oricum. 
In the zone where normal things don't happen...very often.

Offline sorinenciu

• Junior
  • *
« Răspuns #513 : Iulie 26, 2010, 02:53:44 p.m. »
Despre termenul de livrare am intrebat consultantul de vanzari inainte de semnarea contractului. De asemenea, i-am spus ca pe forumurile dedicate SKODA se discuta de intrarea uzinei in concediu. A fost foarte categorica:''Nu este adevarat''. Ulterior, la sfarsitul lunii iunie, am intrebat-o din nou deoarece ''zvonul'' cu fabrica se amplifica, raspunsul: ''Se pare ca uzina intra in concediu/revizie in luna iulie, dar NOI nu suntem afectati de livrare, ne incadram in termen''! Termenul vehiculat in permanenta de consultant: ''Sfarsitul lunii iulie''! Probabil, stia ca atunci pleaca EA (consultant de vanzari) in concediu.

Intreb in continuare de ce au scris in contract (care apropo, nu are numar!) ca modificarea/actualizarea taxelor sunt suportate de cumparator/VANZATOR? Consultanta a spus ca nu stie de ce scrie asa, dar surpriza, m-a asigurat ca pe noile contracte Brady nu mai scrie nimic de VANZATOR!

Hotie pe fata.
« Ultima Modificare: Iulie 26, 2010, 03:05:18 p.m. de sorinenciu »

Offline Admin

• Life is tough. Great!
  • Administrator
  • Locaţia: 47°47'24''N 22°53'24''E
  • Mesaje postate: 2603
  • Waste Allocation Load Lifter - Earth Class
« Răspuns #512 : Iulie 26, 2010, 01:43:57 p.m. »
Din pacate este o practica destul de des intalnita si foarte incorecta fata de client, sa nu se comunice termenul corect. Din pacate se stie de multa vreme ca in august uzina intra in concediu 3 saptamani si se decaleaza toate termenele de fabricatie.
Faptul ca in prezentarea termenului de fabricatie s-a omis acest amanunt este totuna cu minciuna.
Cu TVA-ul nu te putea ajuta nimeni doar daca masina era deja intrata in tara.

Offline sorinenciu

• Junior
  • *
« Răspuns #511 : Iulie 26, 2010, 01:31:24 p.m. »
Teroare cu cei de la Brady. Am semnat contractul la data de 01.06.2010 pentru Skoda Octavia 1.4 TSI, echipare business.   Termen de livrare 6-7 saptamani de la data confirmarii platii in contul   vanzatorului! Consultantul de vanzari nu cunoaste nici astazi cand intra   in fabricatie masina, nu am serie de sasiu, in schimb abereaza ca   fabrica va livra masina in saptamana 33!

Acelasi consultant de vanzari a plecat de astazi in concediu, nu stie   daca se intoarce pana vine masina mea!? si a incercat sa compenseze   intarzierea livrarii prin a-mi oferii CADOU covorasele!!!

Am trimis mail-uri la consultantul de vanzari (22.07.2010) si astazi la   directorul de vanzari si directorul general, prin care am cerut sa-mi comunice in scris datele   de fabricare, serie sasiu, livrare etc. Nici un raspuns, de la directori   nici macar confirmarea ca au primit mail-ul. Cred ca au aplecat si ei in   concediu.

La intrebarile mele prin care-mi exprimam nemultumirea ca suport majorarea TVA-ului consultanta a raspuns cu obraznicie ''Ce   vreti d-le sa va plateasca Brady TVA-ul?'' Asta desi in contractul meu   scrie ca modificarile/actualizarile de taxe sunt suportate de   cumparator/vanzator!

Au fost oarecum amabili pana am semnat contractul, in rest nu i-a   interesat nimic. EI nu au nici o vina ca s-a majorat TVA-ul, ca fabrica   SKODA intarzie livrarea, ca nu cunosc date de fabricatie si identificare   auto, mai mult m-au linistit de fiecare data ca NE incadram in termenul   de livrare! Asta desi intr-un moment de sinceritate consultanta a   recunoscut ca stia de cca 3 saptamani ca termenul de livrare se   decaleaza. NU a vrut sa ma panicheze!!!

Bataie de joc marca Brady!
« Ultima Modificare: Iulie 26, 2010, 01:33:23 p.m. de sorinenciu »

Offline Cip a.k.a d3spinul

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti, Militari
  • Mesaje postate: 224
  • Take a chill... pill :-)
  • Auto: Fabia1, 1,4 TDI-PD
« Răspuns #510 : Iunie 09, 2010, 01:49:03 p.m. »

Te-ai gandit ca te poti bucura de o ora de rasfat chiar si la un service   auto? 

Vino de luni pana vineri intre orele 18:30 - 19:30 la   Service-ul Brady din Cartierul Militari si beneficiezi de o DEZINFECTARE   A INSTALATIEI DE CLIMATIZARE GRATUITA* la masina ta (din gama marcilor   Skoda, VW, Seat, Audi).

Este exact ce ai nevoie in acest   sezon...pentru ca Brady este mai mult decat un dealer auto. E prietenul   masinii tale.

Fii happy si profita de oferta Brady!

Pentru   programari, poti suna la 021-316.85.85 sau acceseaza sectiunea   programari online de pe situl brady.

* oferta este valabila in   perioada 25 mai - 30 iunie 2010.

sursa: bradytrade.ro/produse-servicii/service/happy-hour.html

Offline Sorin83

• Gold member
  • Locaţia: bucuresti, militari
  • Mesaje postate: 1339
  • Auto: O2 2.0 TDI BMN
« Răspuns #509 : Noiembrie 05, 2009, 01:05:10 p.m. »
cam de la 1500 rpm in sus
Caracteristicile acestor păsări sunt culoarea cenușie și cântecul lor prin care masculul marchează teritoriul și care se poate asemăna cu denumirea dată păsării. Coada este lungă și pestriță.

Offline FABIAn RuSu

• Gold member
  • Locaţia: ROU
  • Mesaje postate: 2632
  • FABIA 1.9
« Răspuns #508 : Noiembrie 05, 2009, 12:35:04 a.m. »
si cica turbina aia e buna....:D

pe toata plaja de turatii suiera?
vand SUPORT PAHAR FABIA 1 original nou

Offline Sorin83

• Gold member
« Răspuns #507 : Noiembrie 05, 2009, 12:22:39 a.m. »
Nu pot sa-ti descriu exact sunetul. O sa fac o inregistrare audio maine daca nu uit.
Fluieratul a aparut pe la 38.000 km. Am venit pe autostrada de la Gaesti la Bucuresti (70 km) si cand am ajuns pe stradute am sesizat sunetul.
Se aude in sarcina, la accelerare cat si la decelerare. Atunci cand e motorul rece se aude exagerat de tare (de parca as avea blow off valve)
Celelalte RS-uri tdi pe care le stiu au avut aceiasi problema la 16.000 km respectiv la 47.000 km.
Caracteristicile acestor păsări sunt culoarea cenușie și cântecul lor prin care masculul marchează teritoriul și care se poate asemăna cu denumirea dată păsării. Coada este lungă și pestriță.

Offline FABIAn RuSu

• Gold member
  • FABIA 1.9
« Răspuns #506 : Noiembrie 05, 2009, 12:08:44 a.m. »
cum suiera?
de la cati km?
intre ce rpm?
dadea ceva erori? sau ceva scaderi de boost pe vas/vag-com?

Offline Sorin83

• Gold member
« Răspuns #505 : Noiembrie 05, 2009, 12:02:14 a.m. »
Nu se stie :)
Se pare totusi ca multe rs-uri tdi livrate intre perioada septembrie 2007 si februarie 2008 au problema asta. Probabil a fost un lot mai prost de turbine.
Eu unul mai stiu 2 cazuri ambele livrate in decembrie si in ianuarie (in afara de a mea).

Offline FABIAn RuSu

• Gold member
  • FABIA 1.9
« Răspuns #504 : Noiembrie 04, 2009, 11:44:30 p.m. »
si cauza care era?

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()