Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Serviciile BRADY TRADE: aprecieri sau reclamatii? Parerea voastra conteaza !  (Citit de 182254 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Valentin82

• Junior
  • *
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 22
    • it's all in your mind
la Dracu? ( e o intrebare, nu o exclamatie :P )

Offline liv_sibiu

• Gold member
  • Mesaje postate: 3014
  • Auto: 1,9 TDI PD , 77 kW ,
Sigur , Doru maine petrece in judetul Mures la Danes .
Skoda Octavia II Trend , 1,9 TDI / BXE -105 CP/250 Nm , CV manuala , PDG , tempomat , s.a.

Offline Valentin82

• Junior
  • *
  • Mesaje postate: 22
    • it's all in your mind
se pare ca Doru e un fel de Mesia la Skoda...
maine merg la Brady pentru prima revizie, sper sa fie Doru pe-acolo :-)
si, bineinteles, sper sa imi lase aceeasi impresie ca si majoritatii celor ce au postat aici, adica o impresie foarte buna...
« Ultima Modificare: Mai 16, 2008, 06:37:35 p.m. de Valentin82 »

Offline F L O R I N

• Gold member
  • Locaţia: Ploiesti
  • Mesaje postate: 3747
  • Octavia 2 , 2.0 TDI 140CP cu DSG
Foarte bine  :D. Eu nu mai merg la Brady din cauza traficului pana acolo si nu pot sa i sufar pe consilierii de service.Ca si lucratura la masina am fost multumit( numai partea mecanica) dar din aceste doua cauze ma duc doar sa l mai vad pe Doru cand am drum.

Offline Radu

• Junior
  • *
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 77
eu sunt din baicoi, dar acum stau cam 99% din timp in bucuresti. masina a fost inainte a tatalui meu, care lucreaza in ploiesti si o mai conduceam si eu din cand in cand. de vreun an de zile am facut schimb si am luat eu octavia si el albea.  >:)
Skoda Octavia Elegance 110CP

Offline F L O R I N

• Gold member
Si eu tot in Ploiesti stau si reviziile le am facut doua la Brady si una la Delcar.  ;)
Esti din Ploiesti ?

Offline Radu

• Junior
  • *
cand stai in ploiesti...

Offline F L O R I N

• Gold member
Ai ajuns si la Mobel !!! Mare greseala ai facut !  #-o

Offline Radu

• Junior
  • *
astazi am interactionat pentru prima data cu service-ul brady. programarea o facusem de vreo saptamana pentru niste probleme dubioase (martorul check engine aprins si lipsa puterii); intre timp, problema a fost rezolvata, lucru pentru care trebuie sa ii multumesc lui doru. la sfatul sau, am schimbat obiectul programarii pentru inlocuirea lichidului de frana si curatarea clapetei egr. cand am discutat cu el despre aceasta operatie, mi-a zis ca pretul va fi de cel mult 400 lei; mi s-a parut un pic cam mare, dar pentru siguranta mea si a pasagerilor si pentru a ma asigura ca nu sunt limitat ca putere de vreo piesa necuratata, am considerat ca e ok. astazi la ora 12:30 am ajuns la service, conform programarii facute; cel care mi-a facut hartiile de receptie a masinii mi-a spus ca pretul va fi de 250-300 lei (deja eram mai fericit) si ca va fi gata in jur de ora 15:00 (desi doru imi spusese ca cele 2 operatii nu ar trebui sa dureze mai mult de o ora si jumatate). cu toate acestea, nu m-am impacientat. problema este ca masina a stat in curte pana la ora 15:20, cand a fost bagata in service (aproape 3 ore pierdute DEGEABA); sincer, as fi preferat sa ma programeze la 15:00 sau a doua zi decat sa pierd timpul aiurea. aproape de ora 17:00, masina a fost gata si am fost asigurat si de doru, care a dat o tura cu ea, ca trage bine. poate ca este vorba numai de efectul placebo, insa acum chiar am impresia ca trage ceva mai bine.
in concluzie, am fost nevoit sa astept circa 4 ore si jumatate pentru o lucrare de o ora si jumatate.
acest mare neajuns cu care pare a se confrunta brady (timpul urias de asteptare) de care s-au mai plans si altii a fost insa partial compensat de factura de numai 132 Lei si de modul de lucru al mecanicilor (ma refer in primul rand la tapiterie gasita in acelasi stadiu la iesirea din service; la mobel in ploiesti am fost nevoit sa ma intorc de vreo 2 ori cu ea pentru a curata petele lasate de mecanici)

Offline Liviu

• Junior
  • *
  • Mesaje postate: 59
AlexTM - stiam cå are capacitatea de 4 1/2 litri;
oxigen - la filtru de motorinå s-a mai umblat  ;)
Skoda Octavia II Elegance 1.9 TDI BXE 2007 Black

Offline geolik

• Gold member
  • Locaţia: Bucuresti (Militari - Lujerului) B - 19 - HRI
  • Mesaje postate: 763
  • Barbatii adevarati apreciaza CUPLU nu CP!
    • Blog
  • Auto: Octavia Tour, 1.9PD
@cos_calu : poti face reviziile in oricare din service-urile Skoda, la oricare dintre concesionari. nu esti legat de dealer. important este sa fie service agreat de Skoda. atata timp cat pui ulei, filtre si alte componente de origine sau agreate Skoda nu are nimeni nimic cu tine, ramai in garantie.
Asteptare usoara, stiu cum este, si sa te bucuri de ea.
Drumuri bune...
G.
Octavia Tour, 1.9 TDI PD AXR, Argintiu, ESP, tempomat, full electric, climatronic, etc. Acest autoturism reuneste cele doua vicii ale mele: se numeste OCTAVIA si are VIN.

Offline IULIAN

• Gold member
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 1150
  • B-791-RLY
poti sa mergi oriunde doresti....numai sa fie service autorizat skoda !

Pentru Doru avem numai cuvinte de lauda pentru ca este un tip super de treaba, care ne ajuta ori de cate ori avem o nelamurire/problema, etc.....dar daca el nu era la Brady acest dealer era ca oricare altul..... :(
Skoda Octavia II 1.9 TDI, gri antracit - din iulie 2010

Offline cos_calu

• Doar inscris
  • Locaţia: Bucuresti - TEI
  • Mesaje postate: 11
  • Heard u'r dating my ex. How do I taste?
Salutari tuturor! Sper ca saptamana aceasta sa imi vina si mie masina - O2 1,6MPI Elegance  0m0 As vrea sa stiu daca are vreo importanta unde ma duc cu ea la revizie dat fiind ca eu am luat o de la pbn .Adica pot sa merg la brady de ex. ca vad ca aveti in general cuvinte de lauda pt ei si in special pt doru? Sper sa nu par aiurea dar chiar nu stiu daca e posibil. :D Multumesc
Skoda O2 Elegance 1,6 MPI   2008
Ford Mondeo Trend 2,0 TDCi 2005

Offline oxigen

• Membru de baza
  • **
  • Mesaje postate: 102
Gasesc pretul ca fiind rezonabil. Eu as fi schimbat si filtrul de motorina, asta ar mai fii adaugat probabil cam 100ron cu tot cu manopera.
« Ultima Modificare: Mai 12, 2008, 10:33:44 a.m. de Master 4X4 »
Octavia2 Combi 1.9 TDI Elegance 2008

Offline AlexTM

• Gold member
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 2690
  • Auto: Galaxy 2 2.0 TDCI
Pai e mult?
bicicleta

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

Turcaletul de vizitator
[Azi la 12:51:17 p.m.]

Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de vizitator
[Azi la 10:00:23 a.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

deschidere portbagaj din cheie de Kel_Sceptic
[Iunie 13, 2026, 09:24:26 a.m.]

* Mesaje recente

Re: Turcaletul de vizitator
[Azi la 12:51:17 p.m.]

Re: Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de vizitator
[Azi la 10:00:23 a.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Re: Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

Re: Turcaletul de bogdanpiatra
[Iunie 17, 2026, 07:12:43 p.m.]

Calendar

Iunie 2026
Lu Ma Mi Jo Vi Sa Du