Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Revizia periodica Octavia I  (Citit de 65504 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline A V A T A R

• "What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back."
  • Moderator General
  • Locaţia: Beius
  • Mesaje postate: 16360
  • Orice iubesti...devii
  • Auto: Duster / MCV (1.6 16v)
Re: Revizia periodica Octavia I
« Răspuns #61 : Septembrie 18, 2008, 05:14:19 p.m. »
Se numeste ABUZ ! Au obligatia sa dea garantie la manopera, chair daca piesele nu sunt ale lor.
In fața unei minți tăcute, se preda întreg Universul...

Offline Harlequin

• Gold member
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 1460
  • Auto: SKODA Tour
« Răspuns #60 : Septembrie 18, 2008, 04:56:36 p.m. »
407 lei a costat toata revizia, de unde economia de 230 de lei?

Offline GeeMan

• Gold member
  • Locaţia: Cluj
  • Mesaje postate: 1161
  • TDI Virus - Pozitiv
« Răspuns #59 : Septembrie 18, 2008, 04:47:04 p.m. »
Da, daca e vorba doar de 50 de lei..., dar dupa calculele mele este mult mai mult, undeva la 200-230 lei (cam un plin de motorina). iar garantie...? la ce? sunt consumabile. Nu pot sa nu dea garantie pe ce strang si destrang pe acolo.
Octavia II Elegance, 1.9TDI , + Power-box,
Gri Satin meta

Offline Harlequin

• Gold member
  • Locaţia: BUCURESTI
  • Mesaje postate: 1460
  • Auto: SKODA Tour
« Răspuns #58 : Septembrie 18, 2008, 04:39:30 p.m. »
Iti scriu ce mi-au zis cei de la E****O Rm Valcea: daca aduci piese de acasa, chiar originale, nu primesti garantie la lucrare. Nu stiu daca e adevarat sau nu, dar pentru 50 de lei pe care-i economiseam...si am facut cu totul de la ei.

Offline GeeMan

• Gold member
  • Locaţia: Cluj
  • Mesaje postate: 1161
  • TDI Virus - Pozitiv
« Răspuns #57 : Septembrie 17, 2008, 04:44:41 p.m. »
Saptamana viitoare voi face si eu prima revizie . Am ajuns la 14000. S-a tot discutat si pe acest topic si pe altele despre uleiuri si consumabile. Ce ma sfatuiti in legatura cu acestea? Daca le iau eu mai scutesc din costuri, dar nu vor face figuri cei din service? Voi de unde le-ati luat? Am citit topicul acesta si altele de 100 de ori si nu sunt intr-u totul lamurit. Multumesc.
Octavia II Elegance, 1.9TDI , + Power-box,
Gri Satin meta

Offline coco_caty

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 148
« Răspuns #56 : August 15, 2008, 08:41:52 p.m. »
  :P  am avut radio-cd-uri care aveau semnalul slab la radio care s-au schimbat in garantie bineinteles , dar asta doar dupa ce s-a facut diagnoza si reiesea ca semnalul primit este slab.  :-B

Offline liv_sibiu

• Gold member
  • Locaţia: Sibiu
  • Mesaje postate: 3014
  • Auto: 1,9 TDI PD , 77 kW ,
« Răspuns #55 : August 15, 2008, 03:43:21 a.m. »
Nu stiu ce sa spun , ca nu ma pricep , dar acelasi fenomen , receptie foarte slaba in afara localitatilor si la Skodele de serviciu , una din 2008 si 3 din 2000 . Scula de pe L 200 ( tot masina de serviciu ) merge super bine .
Skoda Octavia II Trend , 1,9 TDI / BXE -105 CP/250 Nm , CV manuala , PDG , tempomat , s.a.

Offline coco_caty

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #54 : August 14, 2008, 11:25:14 p.m. »
Daca masina mai e in garantie, ma gandesc la problema cu radio-fm-ul ca ar trebui sa fac o diagnoza amanuntita pentru r-cd, asa zisa diagnoza individuala sau pe componente, si sa vada daca ii zice ca semnalul radio ( frecventa ) este in limitele normale. Daca este ar trebui verificata antena si legatura cu aceasta. Eu unul ma gandesc la un radio defect.  :-B

Offline liv_sibiu

• Gold member
« Răspuns #53 : August 12, 2008, 06:05:56 a.m. »
Nu stiu ce setari s-au facut , dar nu functioneaza nici acum bine pe FM. De volanta am scris ca am discutat cu el ca doi oameni care cunoastem zic eu bine acest tip de volanta . El recunoaste ca sunt masini care se manifesta asa , dar inlocuirea in TG se poate face numai atunci cand defectul se manifesta  continuu . 
Skoda Octavia II Trend , 1,9 TDI / BXE -105 CP/250 Nm , CV manuala , PDG , tempomat , s.a.

Offline sivex

• Junior
  • *
  • Locaţia: Cluj Napoca
  • Mesaje postate: 68
  • the way your heart beats, make all the difference
    • job
« Răspuns #52 : August 11, 2008, 11:49:21 p.m. »
Azi la Brasov am facut prima revizie la 14500 km. Ulei Castrol 505.01 TXT bidon 4 ltr. , cartus filtrant ulei , filtru de aer ( ambele Mann Filter ) aduse de mine , filtru polen " original Skoda " si 1 litru antigel ( ieri era la max. nivelul si o fi scazut brusc pana azi dimineata ) de la ei . Total factura 225 lei . Filtrul de polen cu cca . 14 lei mai scump decat la magazine , dar eu l-am uitat pe al meu acasa .
Serviabili , cu mult bun simt cei de la receptie si mecanicul de la inlocuit filtre si schimbat uleiul care la rugamintea mea a verificat atat trenul fata cat si cel posterior . Bucsile au fost  pulverizate cu silicon .
Am avut placerea ca a doua proba de traseu sa o fac cu  Cristi (BLITZ), expunandu-i 2 probleme care nu-mi plac la CV si ambreiaj . Atat la prima proba de traseu efectuata inainte de intrarea masinii in service cand am condus eu in regim forte de fortare a CV , cat si atunci cand a condus Cristi , cutia s-a comportat bine .
La intoarcerea spre Sibiu in conditii de mers normal a " agatat " o data la cuplarea din 3 in 4 . Deci asta ar fi prima problema care ma deranjeaza , dar de azi o tratez cu indiferenta . Cea de a doua problema este legata de comportarea volantei bimasice la plecarea din loc in panta cu spatele . Cristi a gasit un loc in care sa facem probe , a vazut comportarea masinii si am avut o discutie ca intre doi tehnicieni care cunosc modul de functionare al volantei bimasice .
Si pe aceasta cale vreau sa-i multumesc lui Cristi pentru tot . S-au facut setari la radio pentru receptie mai buna in FM , a fost masina pe la lacatus ca am reclamat si zdranganeli pe la usi partea stg. ( dar e o problema total neimportanta pentru mine si nu stiu ce s-a facut sau daca s-a facut ceva ) .
Timp total petrecut in service 4 ore si 15 minute .

Stii cumva ce setari ti-a facut pt receptie mai buna la tuner in FM ?

Si nu ne-ai zis care a fost concluzia discutiei voastre despre volanta...

Am si eu aceleasi doua probleme.
Skoda Octavia 3 2.0 150 hp

Offline dragosb

• Gold member
  • Mesaje postate: 520
  • Auto: O2 2.0 TDI BKD - DSG
« Răspuns #51 : Iulie 31, 2008, 08:52:45 p.m. »
Coco, stai linistit, nu e prima data cand fac revizie la o skoda in reprezentanta, aducand consumabilele mele si pastrandu-mi garantia :D. In plus, cunsumabilele le-am ales dupa consultarea prealabila a unui mecanic de la Brady  ;) .
Object instance not set to an instance of an object...

Offline coco_caty

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #50 : Iulie 31, 2008, 08:20:40 p.m. »
Exact ce a fost pe masina Mann Filter am luat , ca am trusa de scule in portbagaj .  Culmea , in service au demontat filtru polen Mann Filter si au pus unul doar cu sigla VW si Skoda .
Dragule , exista ulei original Skoda , sau uleiul trebuie sa indeplineasca anumite norme . Tot asa ii si cu consumabilele sa fie echivalente .
Hai sa-ti pun o intrebare . La voi la Brady pentru cei cu filtru combustibil 3CO 127 ... UFI , aveti cartus filtrant UFI cu insemnele VW , AUDI ,  Skoda sau echivalentul de la alta firma ?

Din cate stiu avem .
uleiul trebuie sa indeplineasca anumite norme. exista si ulei original dar e scump si nu avantajeaza dealerul . uleiul  care i-l folosim este agreat si de importator , deci suntem acoperiti .

Offline liv_sibiu

• Gold member
« Răspuns #49 : Iulie 31, 2008, 07:33:22 p.m. »
Exact ce a fost pe masina Mann Filter am luat , ca am trusa de scule in portbagaj .  Culmea , in service au demontat filtru polen Mann Filter si au pus unul doar cu sigla VW si Skoda .
Dragule , exista ulei original Skoda , sau uleiul trebuie sa indeplineasca anumite norme . Tot asa ii si cu consumabilele sa fie echivalente .
Hai sa-ti pun o intrebare . La voi la Brady pentru cei cu filtru combustibil 3CO 127 ... UFI , aveti cartus filtrant UFI cu insemnele VW , AUDI ,  Skoda sau echivalentul de la alta firma ?

Offline coco_caty

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #48 : Iulie 31, 2008, 07:26:22 p.m. »
piesele alea ce zici tu ca le-ai adus sunt originale skoda ???  /:)

Offline liv_sibiu

• Gold member
« Răspuns #47 : Iulie 31, 2008, 07:25:04 p.m. »
Nu am inteles !

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

A apărut o eroare!

Call to undefined function ssi_recentTopics()