Forum discutii Skoda cu pareri, opinii, ajutor si intrebari legate de probleme si erori la masini Skoda

Autor Subiect: Procar Timisoara  (Citit de 57825 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline B e b e

• Gold member
  • Locaţia: B-sti
  • Mesaje postate: 1268
  • Auto: O2 My2008 1.6FSI
Re: Procar Timisoara
« Răspuns #48 : Septembrie 23, 2010, 03:53:28 p.m. »

.... Normele ISO, precum si regulile impuse de constructor, prin intermediul importatorului, limiteaza accesul clientilor in atelier. In principal, din ratiuni de securitate....

Tot din ratiuni de securitate vor si clientii sa stea langa masina.. sa nu credeti ca e unu care nu are cu cine vorbi acasa si vrea neaparat sa streseze mecanicul. Sunt atatea si atatea cazuri de filtre de aer schimbate prima data cand a pus proprietarul mana, bai de ulei second gasite pe masini care au vazut doar service autorizat, sigilii la ulei gasite la revizii ulterioare, ... si cred ca se poate face o lista maaaare. O fi doar in Bucuresti asta.. cine stie.. poate in vest o fi altfel.
Cheap Tunning: DRL, CH, LH, 2 lampi de ceata pe frana. Hard Tunning: plasa protectie radiator AC
VagCom 908

Offline leonard_c

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Iasi,Romania
  • Mesaje postate: 185
  • Auto: 1,6 MPI BSE
« Răspuns #47 : Septembrie 23, 2010, 03:26:14 p.m. »
Ca doar prostia si domnia se plateste ,nu?
Skoda Octavia 2 Trend 1.6 MPI/102 cp,PDG,2008

Offline aronbv

• Gold member
  • Locaţia: Brasov, Romania
  • Mesaje postate: 1134
  • Simply clever... BV-90-CTI
    • Traduceri-Forditasok-Translations
  • Auto: Octavia 2 1.6MPI BSE
« Răspuns #46 : Septembrie 23, 2010, 03:22:59 p.m. »
Manopera x lei. Daca va uitati x+20% lei. Daca faceti pe desteptul in timp ce va uitati x+50% lei. Daca reparam ce ati stricat Dvs x+100% lei.
Eat shit. A billion flies can't be wrong!

Offline leonard_c

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Iasi,Romania
  • Mesaje postate: 185
  • Auto: 1,6 MPI BSE
« Răspuns #45 : Septembrie 23, 2010, 03:08:28 p.m. »
Stai linga mecanic si te uiti ca curca-n lemne in final vreo ora,doua,ca doar l-ai vazut ca regleaza cheia dinamometrica la fiecare strinsura si apoi se sterge de vasilingea de turul pantalonilor!
Skoda Octavia 2 Trend 1.6 MPI/102 cp,PDG,2008

Offline kamikazze

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: Timisoara
  • Mesaje postate: 342
  • Auto: Octavia 2 - 1.6 TDI
« Răspuns #44 : Septembrie 23, 2010, 10:49:39 a.m. »
Asta cu statul langa masina aveti dreptate ca e cam extrem. Mi se par normale masurile astea de siguranta, cum e si vorba aia "sa nu stai langa omul care se ca** si langa cel care lucreaza". Atata timp cat iti poti vedea masina de dupa un perete de sticla e ok.
Skoda Octavia 2 FL - 1.6 TDI CR, Business++

Offline Procar - Centrul Skoda TM

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 4
  • Auto: Skoda Superb 3.6 V6
« Răspuns #43 : Septembrie 23, 2010, 10:41:55 a.m. »
Legat de ce a scris colegul de mai sus(fcornea72), dacă un client doreşte să stea lângă maşină se poate sau nu(adică nu în cuşca aceea de observaţie)? Care este procedura oficială? Vă intreb pentru că la un moment dat am citit la voi pe site că se poate sta, dar cu condiţia să fie un consilier lângă el. Am citit bine?

Multumim pentru aprecieri, dar si pentru critici, draga andreitm.

Referitor la accesul clientilor in service, evident ca pe noi ne intereseaza ca cei care vin cu masinile la noi sa aiba deplina incredere, iar acest lucru s-ar rezolva poate cel mai simplu lasandu-i sa asiste de langa masina la operatiunile care se efectueaza. Normele ISO, precum si regulile impuse de constructor, prin intermediul importatorului, limiteaza accesul clientilor in atelier. In principal, din ratiuni de securitate. Alternativa oferita este de creare a unui spatiu de observatie, destinat clientilor. Am avut si cazuri speciale (hai sa le spunem asa), in care, de pilda, clientul a tinut mortis sa auda acel "click" facut de capacul bidonului de ulei, la desigilare. Acestea sunt situatii exceptionale, in care am incercat sa multumim totusi clientul, oferindu-i posibilitatea sa stea o anumita perioada de timp langa masina, pe propria raspundere, insotit de un consilier de service. Dar astfel de situatii sunt exceptii si nicidecum reguli!
Procar - Centrul Skoda Timisoara
Calea Sagului 138B,

Offline M i c u t z u

• Moderator
  • Locaţia: Bucuresti
  • Mesaje postate: 3175
  • Auto: SUZUKI S-CROSS AT
« Răspuns #42 : Septembrie 22, 2010, 01:44:59 p.m. »
La fiecare client cate un consilier?Nu cred ca sta cineva dupa tine ;)

nu te lasa pentru a nu pica vreo/vreun masina,utilaj pe tine si apoi sa te plateasca de bun,cred.

« Ultima Modificare: Septembrie 22, 2010, 01:46:49 p.m. de M i c u t z u »
Esti IDIOT?Atunci citeaza ultimul mesaj postat!

Offline andreitm

• Junior
  • *
  • Locaţia: Timi?oara
  • Mesaje postate: 24
« Răspuns #41 : Septembrie 22, 2010, 01:40:12 p.m. »

Se poate să ai dreptate  kamikazze, dar pentru mine asta nu contează.
Important este că sunt deschişi la dialog, şi acesta este un lucru mare. Vezi alte firme.
Legat de ce a scris colegul de mai sus(fcornea72), dacă un client doreşte să stea lângă maşină se poate sau nu(adică nu în cuşca aceea de observaţie)? Care este procedura oficială? Vă intreb pentru că la un moment dat am citit la voi pe site că se poate sta, dar cu condiţia să fie un consilier lângă el. Am citit bine?

Cu toata că nu am scris numai lucruri bune despre voi, felicitări pentru această iniţiativă  Procar!

Skoda Fabia 2, 1.2 HTP(60CP)

Offline kamikazze

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #40 : Septembrie 22, 2010, 01:13:15 p.m. »
E mai ok daca vin laudele de la useri mai vechi... Ca daca esti asa la prima postare toti te banuim ca esti tot "procar" dar sub alt nume  :)) . Se practica chestia asta.
« Ultima Modificare: Septembrie 22, 2010, 01:14:54 p.m. de kamikazze »

Offline fcornea72

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 2
  • Auto: Octavia Tour 1.9 TDI
« Răspuns #39 : Septembrie 21, 2010, 10:59:06 p.m. »
ceau. ce au raspuns cei de la Procar in momentul in care dupa 100km de la schimb placute gasesti roata nestransa ? va spun eu: esti nebun d-le ....ti-ai slabit roata singur ... v-am marcat pe lista neagra !

atat am de spus !!! MULTA bafta in continuare

pt mine experienta PROCAR s-a incheiat  :047: :047: :047:

Eu pana acum nu am avut parte de surprize urate la ei. Cei drept la fiecare revizie a trebuit sa am ceva rabdare pana m-au luat in seama pentru ca ma programez la prima ora si atunci au si zece odata in receptie. Partea proasta ca nu te lasa in service. au facut ei un loc de observare pentru client dar mai bine ar fi sa te lase langa masina. Ma rog, cica la toate reprezentantele e regula asta. Partea buna ca au mai venit cu picioarele pe pamant cu preturile si la manopera si la piese. Au inventat un club cu reduceri in functie de vechimea masinii, asa ca pentru mine cu masina de 4 ani mi-a picat foarte bine, mai ales ca am vrut sa umble la masina doar un service autorizat. Buna si criza asta la ceva!

• Doar inscris
« Răspuns #38 : Septembrie 21, 2010, 04:11:36 p.m. »
Multumim, Mihai, la fel! Multe le invatam "din mers" si cu siguranta ca nu va mai trece mult timp pana cand si alti colegi vor incerca sa-si dezvolte comunicarea cu clientii. Cu totii avem numai de castigat din asta!
« Ultima Modificare: Septembrie 21, 2010, 04:12:25 p.m. de General K »
Calea Sagului 138B,

Offline mihaydom

• Membru de baza
  • **
  • Locaţia: bucuresti
  • Mesaje postate: 272
  • Auto: O2 FL,1.2 TSI.
« Răspuns #37 : Septembrie 21, 2010, 04:06:28 p.m. »
Bine ati venit! este de bun augur initiativa voastra si sper ca si dealeri din Bucuresti sa isi faca aparitia pe ecest forum! Bafta multa!
Mihai.
Octavia 2 facelift ,1.2 tsi Black

• Doar inscris
« Răspuns #36 : Septembrie 21, 2010, 04:00:00 p.m. »
Iata-ne si pe noi aici, printre adevaratii fani Skoda. Ne-am hotarat "sa ne expunem", asa cum suntem, cu bune ori rele, convinsi ca numai printr-un dialog strans si onest putem sa ne fim de folos unii altora.

Prin urmare, va asteptam cu opinii, critici si probleme, iar noi promitem sa va fim de folos cu tot ce putem.
Calea Sagului 138B,

Offline kamikazze

• Membru de baza
  • **
« Răspuns #35 : Iulie 31, 2010, 11:36:15 a.m. »
Pe mine m-au sunat, in ziua in care trebuia sa ma duc sa dau comanda, sa imi spuna ca nu mai e valabila oferta pe care mi-au facut-o si ca nu mai imi dau discountul pe care il stabilesem. Si am luat masina de la Porsche Leasing care mi-au mai lasat 200 de euro de la pretul pe care nu mai putea sa mi-l dea ProCar.

Offline bog_oct

• Doar inscris
  • Mesaje postate: 1
  • Auto: Skoda Octavia
« Răspuns #34 : Iulie 30, 2010, 08:05:56 p.m. »
ceau. ce au raspuns cei de la Procar in momentul in care dupa 100km de la schimb placute gasesti roata nestransa ? va spun eu: esti nebun d-le ....ti-ai slabit roata singur ... v-am marcat pe lista neagra !

atat am de spus !!! MULTA bafta in continuare

pt mine experienta PROCAR s-a incheiat  :047: :047: :047:

* Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și astfel vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere pentru plata serviciilor care sunt necesare în a ține forumul online.

* Intra in cont / Log in

Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi. Ai omis cumva emailul de activare??

* Subiecte recente

Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de vizitator
[Azi la 10:00:23 a.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

Turcaletul de bogdanpiatra
[Iunie 17, 2026, 07:12:43 p.m.]

deschidere portbagaj din cheie de Kel_Sceptic
[Iunie 13, 2026, 09:24:26 a.m.]

* Mesaje recente

Re: Jurnal de bord: Volkswagen Golf variant 1.5 eTSI DSG7 150 CP moonstone grey de vizitator
[Azi la 10:00:23 a.m.]

Skoda superb 2.0 bss stop spate dreapta se tot arde de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:40:05 p.m.]

Re: Skoda superb 2.0 bss merge infundat de KIKI2810
[Iunie 18, 2026, 02:37:19 p.m.]

Bucsa bascula pozitie montare de Zeno
[Iunie 18, 2026, 12:09:58 a.m.]

Re: Turcaletul de bogdanpiatra
[Iunie 17, 2026, 07:12:43 p.m.]

Re: Turcaletul de vizitator
[Iunie 16, 2026, 09:31:06 a.m.]

Calendar